Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan Kaz Dağları ile ilgili açıklama yaptı. Bakan Kurum, binlerce ağaç kesen maden şirketinin ruhsatıyla ilgili süreci durduklarını söyledi.
CHP eski PM üyesi Levent Eyipişiren CNN TÜRK'te Akıl Çemberi programına konuk olarak katılıyor.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 13 Kasım Çarşamba günü anayasa profesörü ve siyasetçi Mümtaz Soysal'ın cenaze törenine katılacak.
Eğitim İş Genel Başkanı Orhan Yıldırım geçtiğimiz günlerde uğradığı mobbing nedeniyle intihar eden Türkçe öğretmeni Saadet Harmancı'nın ölümüne dair açıklamada bulunarak yaşananın intihar değil cinayet olduğunu söyledi.
Pamukkale Üniversitesi öğretim üyesi ve öğretim görevlisi alım ilanları bugün Resmi Gazete’de yayımlandı.
Bolu merkezli 9 ilde FETÖ/PDY'nin TSK yapılanmasına yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda, aralarında muvazzaf subayların da bulunduğu 11 şüpheli gözaltına alındı.
Koç grubuna bağlı Demir Export şirketi, Sivas'ın Kangal ilçesi Pınargözü köyünde hukuksuz şekilde altın madeni çalışması yürütüyor. Köylüler ise iş makinelerini engellemek için yol üstüne oturdu.
Türk Sanayici ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD), "Yeni vergi düzenlemesine ilişkin kanun teklifi tüm toplum kesimleri için yeniden değerlendirilmeye muhtaç düzenlemelere sahiptir" çağrısı yaptı.
Ankara'da 13 Aralık 2018'de meydana gelen 9 kişinin ölümüyle sonuçlanan hızlı tren faciasıyla ilgili 10 sanığın yargılanmasına, 13 Ocak 2020'de başlanacak.
CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, 65 yaş maaşı alan ve engelli olan yurttaşların Niğde'de maaşlarının kesildiğini açıkladı.
Almanya Dışişleri Bakanı Maas Türk makamlarından IŞİD'lilerin iadeleri konusunda detaylı bilgileri kendileriyle paylaşmasını istedi. Lüksemburg Dışişleri Bakanı Asselborn ise iade kararı nedeniyle Türkiye'yi eleştirdi.
CHP İzmir Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Mahir Polat, İzmir’in Menemen ilçesinde bir şirket tarafından yapılması planlanan kalker ocağı ve kırma-eleme tesisi projesini Meclis gündemine taşıdı.
İstanbul Havalimanı'nda apron bölgesindeki beton zeminde yaşanan kırık ve açılmalar dikkat çekiyor.
Türkiye tarafından düzenlenen uluslararası toplantılardan Cumhurbaşkanı’nca belirlenenler için yapılacak harcamalara geniş kapsamlı kural muafiyeti getirildi.
Afganistan’da ABD konvoyuna düzenlenen saldırıda 4 Afgan askeri hayatını kaybederken, 6 asker ise yaralandı.
HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, partisinin grup toplantısında konuştu.
ABD Temsilciler Meclisi'nin Demokrat ve Cumhuriyetçi üyeleri, Başkan Donald Trump'a yazdıkları bir mektupta Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Washington ziyaretine karşı çıktıklarını ifade etti.
Önümüzdeki günlerde Kadın Sığınma Evi açacaklarını belirten İBB Daire Başkanı Yavuz Saltık, “Amacımız insan odaklı; kadına, çocuğa, hayvan dostlarına, engellilere ve yaşlılara dost bir belediye olmaktır” dedi.
Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Balık son günlerde artan intihar vakalarına ilişkin açıklamada bulunarak "AKP iktidarının ekonomi politikalarının çıkmazları yurttaşları intihara sürüklemektedir. Emekçilerin yaşamlarını sonlandırması çözüm değildir" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu.
AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na açtığı tazminat davasını kazandı.