Hükümet ve memur sendikalarının yürüttüğü toplu sözleşme görüşmelerinde uzlaşma sağlanamadı.
Can Ataklı: Elbette bütün barolara rağmen davete katılması kendi kararıdır, ama benim dikkatimi çeken Feyzioğlu’nun üslubu.
380 üyeli Yargıtay’da 20 kadar üye “bireysel tercihlerle” Saray’daki törene katılmayacak. Bir Yargıtay üyesi, “Bir siyasi partinin genel başkanının gözetimi altında bu törenin yapılmasına karşıyız” dedi.
Hüsnü Mahalli: FETÖ’nün başarısız darbe girişimini fırsata çeviren iktidar ülkede HER ŞEYİ değiştirdi.
Şahin Mengü: Demek ki, gösterilen gerekçe, doğru ve gerçekçi değil, o zaman işin aslı bu illerde ve diğer illerde Kürt kökenli vatandaşlar oylarını AKP’ye vermedikleri için cezalandırılmış oluyorlar.
Hıçkırık, ansızın başlıyor ve çoğu zaman ciddi bir hastalık olarak görülmüyor. Ancak uzun sürmesi halinde rahatsız eden bir sağlık problemine dönüşebiliyor.
Diyarbakır Büyükşehir Belediye başkanının görevden alınıp yerine kayyum atanması nedeniyle belediye önünde açıklama yapmak isteyen aralarında HDP milletvekillerinin de olduğu gruba polis sert müdahalede bulundu. Bazı vekiller yaralanıp hastaneye kaldırıldılar.
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin hakkında soruşturma başlattığı Halk Ekmek A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Sarıduman görevinden istifa etti.
39 yıldır gözaltında kaybedilen oğlu Hayrettin Eren’in akıbetini soran Cumartesi Anneleri’nden Elmas Eren (86), bugün İstanbul’da son yolculuğuna uğurlandı.
Yargıçlar Sendikası, adli yıl açılış töreninin Beştepe'de yapılmasına tepki gösteren bir açıklama yayınladı.
Esenyurt'tan 127 Suriyeli daha ülkesine döndü. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, "Göreve geldiğimizden bu yana 600'ün üzerinde Suriyelinin dönüşüne aracılık ettik. Bugün 127 kişiyi daha gönderiyoruz. Bizim organizasyonlarımıza ilgi gösteriyorlar" dedi.
İzmir’in Karabağlar ilçesinde başlayan ve Seferihisar ile Menderes ilçelerine yayılan orman yangınıyla ilgili CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel çarpıcı iddialarda bulundu.
İçişleri Bakanlığı Diyarbakır, Van ve Mardin Belediye Başkanlarını görevden uzaklaştırarak yerlerine valileri kayyım atadı. Kayyım atamalarını Çağlayan Adliyesi önünde protesto etmek isteyen HDP’li vekil ve avukatlar polisin sert müdahalesiyle karşılaştı.
Birleşik Kamu İş Konfederasyonu, iş bırakma kararı alan Memur Sen'e iş bırakma eylemine destek için genel greve gitme şartıyla çağrıda bulundu.
HDP’li belediyelere kayyım atanmasına tepki gösteren Alevi örgütleri, siyasi partilere ve demokrasi güçlerine HDP'yle dayanışma çağrısı yaptı.
Bakan Kurum, imara aykırı yapıların yıkılması için bir ay süre verildiğini duyurdu
AKP'ye yakın Star, Akşam ve Güneş gazeteleriyle 24 TV’yi bünyesinde bulunduran TürkMedya’da yaşanan kriz devam ediyor.
Galatasaray, Yukatel Denizlispor, İstikbal Mobilya Kayserispor, Demir Grup Sivasspor, MKE Ankaragücü ve Medipol Başakşehir, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sarıyer'de çökme tehlikesi olan 9 katlı binayı yerinde inceledi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İran Demokrasi Partisi Genel Başkanı Mostafa Kawakebiyan ve İran İslam Cumhuriyeti Büyükelçilik Müsteşarı Majıt Feyzullahı ile beraberindeki heyeti parti genel merkezindeki makamında kabul etti.
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Heyet Tahrir el Şam grubunun İdlib'deki saldırılarının sert bir biçimde bastırılacağını söyledi ve Türk tarafının bu konuda bilgilendirildiğini de sözlerine ekledi.