Bartın''da otobüs durağında 17 yaşındaki kıza "Gel sana 50 lira vereyim gezdireyim" diyerek tacizde bulunduğu iddia edilen A.Ö. (41) gözaltına alındı. A.Ö.'nün çeşitli illerde dolandırıcık olaylarının yanı sıra Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 'Çocuğun cinsel istismar' suçundan arandığı ortaya çıktı.
Can Ataklı: Biliyorsunuz marketlerin 25 kuruşa sattıkları poşetin birkaç kuruşluk kârı marketlere kalmıyor, bunlar devlete veriliyor. Galiba halkın en azından yüzde 10'u bu paraların birileri tarafından iç edildiğine inanıyor.
Yılmaz Özdil: Akp politikaları maalesef… Ekonomiden diplomasiye, hukuktan eğitime, insanların duygularına her gün uçak çarpması gibidir.
Hüsnü Mahalli: Kimin umurunda bilemem ama çok acılı bir coğrafyada yaşıyoruz. Türkiye artık her şeyi ile bu coğrafyanın merkezinde. Suriye rahat olmazsa Türkiye asla mutlu olamayacaktır.
Çorlu tren faciasında kızı Sena Köse'yi yitiren Gürkan Köse, facianın yıl dönümü için paylaştığı mesajında, "8 Temmuz 2018 Çorlu'da bir facia yaşadık... Bir gün kaldı... Acılarımız hep taze! Unutturmam!" ifadelerini kullandı.
Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmalar Vakfı (SETA) tarafından yayınlanan "Uluslararası Medya Kuruluşlarının Türkiye Uzantıları" başlıklı raporda uluslararası medya kuruluşlarında çalışan gazetecilerin fişlendiği görüldü.
Şanlıurfa’da, denetleme sırasında fenalaşan ve Uzman Çavuş Mehmet Dursun’un şehit olduğu olayda hastanede tedavi gören Uzman Onbaşı Kuddusi Volkan Şevik de şehit oldu.
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, ülkesine yönelik tüm yaptırımların kaldırılması halinde ABD'nin de aralarında olduğu ülkelerle yeni bir başlangıç yapabileceklerini belirtti.
Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz; Buradan devletin Savcısına soruyorum, mademki kapatacaktınız bu soruşturmayı neden açtınız? Bizlerin bilmediği hukuki gerekçe nedir? Ya da bu olay parti kurma arefesinde olan Babacan’a yargı üzerinden verilen bir ayar mıydı?
Orhan Bursalı: Ali Erbaş’ın “ırkımızı” sözcüğünden ne anladığını bilmiyorum. Burada bizi mi kastediyor, yani ayrı ayrı Türkleri, Arapları, Afrikalıları, İngilizleri, Almanları vb. bilmiyorum. Sözün gelişinden, yani “ırkımızı, rengimizi, ömrümüzü” dediğine göre bir bütünden değil tekillikten bahsediyor.
Zonguldak’ta darbe girişiminin ardından FETÖ’ye ait kapatılan yurt ve yanındaki arazi İlim Yayma Cemiyeti’ne devredildi. Yurda ise daha önce FETÖ ile iltisaklı olduğu iddiasıyla kamu görevinden uzaklaştırılan bir kişinin ‘koordinatör’ olarak atandığı öne sürüldü
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin borçlarının toplamının 31 Mart'ta 26.7 milyar TL iken 23 Haziran itibarıyla bu miktarın 30 milyar TL olduğu ortaya çıktı.
Şebnem Nur; Doğru bir insanla güzel bir aşk yaşamak, insana yaşama sevinci de katar. Duygusal ilişkiler, ilerlemeli süreçlerden geçerler. Hangi adımın ne zaman atılacağına, çiftler birlikte karar vermelidirler.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na Karadeniz Ereğli Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivalinde "Sevgi, Dostluk ve Barış Ödülü" başkan Halil Posbıyık tarafından verildi...
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde coşkuyla karşılandı.
Ankara'da belediyeye ait depoda bulunan jet skiyle ilgili Melih Gökçek açıklamalarda bulundu. Gökçek, söz konusu jet skinin ramazan şenliklerinde alındığını söyledi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "İstisnaların dışında İstanbul'da Suriyeli kaydı almıyoruz. Suriyeli kaydına İstanbul kapalıdır" dedi.
CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, hükümetin Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya'nın görevden almasına tepki göstererek "İktidar har vurup harman savurursa TCMB tek başına ne yapacak" ifadelerini kullandı.
AKP Sözcüsü Ömer Çelik, gazetecilere yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili olarak, "Bürokrasinin çeşitli noktalarında sisteme uyum sağlayamama söz konusuysa bunlar tespit edilecek. Çeşitli noktalarda vatandaşa hizmet götürme konusunda yeterli performans göremediğimiz konular güncellenecek" dedi.
Avukat Ece Güner Toprak, Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya'nın görevden alınmasına ilişkin değerlendirmede bulundu.
Türk Silahlı Kuvvetleri'nde (TSK) Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile mücadele kapsamında, OHAL'in kaldırılmasından bugüne kadar 2 bin 138 personelin ihraç edildiği, 176 emekli askerin rütbelerinin geri alındığı bildirildi.