AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Twitter’da takipçi sayısını yüksek göstermek için Meclis Başkanlığı döneminde kullandığı Twitter hesabıyla, İBB adaylığı için açılmış olan hesabı değiştirdi.
Mehveş Evin: Ne olur bu anomaliye alışmayalım! Artan şiddet olayları siyasetten, koltukları sallanan beylerden ve beyciklerden bağımsız değil.
Samsun'un Vezirköprü ilçesinde evinin önünde oyun oynarken kaybolan 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz'ın cansız bedenine ulaşıldı.
Krizin faturasını yine işçi, memur, emekli ve çiftçiye ödetmek istiyorlar. Vergi uzmanı Dr. Ozan Bingöl, bütçe açığının kontrolden çıktığını, seçim sonrası 1994’te olduğu gibi, tek seferlik vergilerin gündeme geleceğini söyledi.
Muğla'nın Gökova körfezinde sabah saat 8:27'de meydana deprem meydana geldi. AFAD tarafından büyüklüğü 4.6 olarak ölçülen deprem çevre illerden de hissedildi.
Hakan Tahmaz; DİTAM yöneticileri uzun süredir Güney Afrika barışının mimarlarından Güney Afrika Ulusal Parti Baş Müzakereci Roelf Meyer ve Afrika Ulusal Kongresi (ANC) Müzakerecisi Mohammed Bhabha’yı Diyarbakır’da ağırladılar...
Aktif doğum ülkemizde yeni yeni duyulan bir kavram. İlk kez duyanların biraz şaşkınla ve biraz da merakla karşıladıkları bu kavram, İngiliz ünlü aktivist Janet Balaskas tarafından tüm dünyaya yayılmaya çalışılıyor. Kavramı öğrenen anne adayları yeni ve iyi bir deneyimi yaşayacak olmanın heyecanını yaşıyor.
Ekrem İmamoğlu, Habertürk'te gazeteciler Nagehan Alçı, Mehmet Akif Ersoy, Deniz Zeyrek'in sorularını yanıtladı...
İBB'nin seçilmiş Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye Cumhuriyeti'nin 3'ncü Cumhurbaşkanı merhum Celal Bayar'ın 98 yaşındaki kızı Nilüfer Gürsoy'u, Kadıköy Çiftehavuzlar'daki evinde ziyaret etti.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye'nin beka mücadelesinden ödün vermeyeceklerini söyleyerek "Türk milleti ortak paydasında birleşip, zulme ve zulmete göz açtırmayacağız" dedi.
Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay hakkında, kulübe ait arazilerin satışından menfaat sağladığı iddiasıyla ilgili soruşturma başlatıldı.
A&G Araştırma Şirketi'nin Genel Müdürü Adil Gür, YSK’nın iptal kararı sonrası gözlerin çevrildiği İstanbul’la ilgili yaptıkları anketten verileri paylaştı.
Mersin'in Tarsus ilçesinde alacak verecek yüzünden çıkan tartışmada H.S., Suriye uyruklu Faysal Almarati'nin sokakta boğazını kesti. Almarati olay yerinde hayatını kaybederken kaçan H.S., polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatıyla Samsun Valisi Osman Kaymak’a piyasa değeri 1 milyon 668 bin lira olan makam aracı gönderildi.
Kamu bankalarının genel kurul toplantıları bugün gerçekleşti. Eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Eski İBB başkanı Mevlüt Uysal ise Halkbank Yönetim Kurulu Üyeliğine atanması dikkat çekti.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugün CHP Genel Merkezi'nde sendika temsilcileri ile görüştü.
Dostlar Müzik Topluluğu, Süleyman Seba Kültür Merkezi'nde "İnsana Dair Umut Türküleri" konseri verecek.
TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, Cumhurbaşkanlık Yüksek İstişare Kurulu üyesi olarak görev alacağını açıkladı. Kendisi hakkında eleştirilere de yanıt veren Arınç, yeni görevini Erdoğan’a yalakalık yaparak değil ‘sadakati’ nedeniyle aldığını söyledi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı EGO Genel Müdürlüğü’nün düzenlediği “Yaş meyve ve sebze alım” ihalesi canlı olarak yayımlandı.
Saadet Partisi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için seçim kampanyasının detaylarını açıkladı.
Sedat Peker, üzerinde 10 gramdan az uyuşturucu bulunanlar ile uyuşturucu içmeye yer temin edenlere af istedi.