Ergin Ataman, 17. sırada aldığı Panathinaikos'u ilk yılında Euroleague Şampiyonu yaptı. Ergin Ataman ve Kostas Sloukas, şampiyonluk kupasını birlikte kaldırdı.
Hatay'da gece saatlerinde sağanak etkili oldu. Sokak ve caddeler su altında kalırken, mahsur kalan 70 kişi kurtarıldı.
Orhan Bursalı; Çok kibardır iktidar! Öldüreceğiz diyemiyor da iğne ile uyutalım diyor. Yani iğne ile idam edelim. ABD’de bazı eyaletlerdeki idam kararlarının uygulanması gibi.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 26 Mayıs 2024 Pazar günü saat 14.00’te Ankara Tandoğan'da Büyük Emekli Mitingi’ne katılacak.
Can Ataklı; Bu millet Müslüman mı gerçekten?
Fransa'a bu yıl 77.'si düzenlenen ve 22 filmin yarıştığı Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye ödülü sahibini buldu. Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye ödülü Sean Baker'ın "Anora" filmine verildi.
Resmi Gazete'de yayımlanan 26 Mayıs 2024 Pazar yönetmelik, genelge ve tebliğler www.istanbulgercegi.com'dan takip edebilirsiniz.
Galatasaray Kulübü Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda adaylardan mevcut başkan Dursun Özbek yeniden başkan seçildi.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Bor ve Feyman ailelerine başsağlığı diledi.
Cumhuriyet Halk Partisi Milli Savunma Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, Yunanistan'ın savunma stratejisini diyalog, caydırıcılık ve savunma olmak üzere üç ana başlık altında şekillendirdiğini belirtti.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel: "Cumhuriyet Halk Partisi olarak staj ve çıraklık sigortası mağdurlarının sorunları çözülene kadar yanlarında durmaya devam edeceğiz."
Ankara Emniyet Müdürlüğü, CHP'nin yarın yapacağı 'Büyük Emekli Mitingi' nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağını açıkladı.
Murat Ağırel; Tarım il müdürlüğünden biri ihbarda bulunuyor ve laboratuvarda GDO’suz raporu verilen mısırların aslında GDO’lu olduğu bildiriliyor. Bakanlık hemen konu ile ilgili soruşturma başlatıyor ve müfettiş tayin ediyor.
Şükran Soner; Artık Saray’a en uzun soluklu biat etmeleriyle ünlü meslek örgütlenmeleri, sendikaların bile haykırışlarının “Bu kadarına boyun eğemeyiz” anlamında karşı çıkışlarının seslerini sıradan yandaş medyaların içinden bile duyuyoruz.
Melih Aşık; Kapalı mekanlarda sigara yasağına artık uyulmuyor. Sigara tekelleri savaşı kazandı. Hiç değilse kaldırımları temiz tutalım. İzmarit cezasını her yerde uygulayalım.
Resmi Gazete'de yayımlanan 25 Mayıs 2024 Cumartesi yönetmelik, genelge ve tebliğler www.istanbulgercegi.com'dan takip edebilirsiniz.
ASAL Aratırma ve Danışmanlık Şirketinin Nisan'da 2000 kişi ile yaptığı son ankette, Türkiye'deki adalet sistemine güveniyor musunuz? diye sordu.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, Ayhan Bora Kaplan ve 5 örgüt yöneticisi hakkında ''suç işlemek amacıyla silahlı örgüt kurmak ve yönetmek'', ''kasten adam öldürme'', ...
Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Gökhan Günaydın, Ceyhan’da 300 insan çoluk çocuk/çadırlar/eşyalar an itibariyle su altında. 20 yıldır kentleri rezidanslara boğanlar, 2 milyon tarım işçisine kör ve sağırlar..
Kemal Kılıçdaroğlu; “Çalıyor ama çalışıyor” diyerek ahlaksızlığa izin veriyor ve utanma duygumuzu yok ediyoruz. Oysa utanma duygusu toplumun değer yargılarının en önemli güvencesidir…
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 26 Mayıs Pazar günü Ankara Tandoğan Meydanı'nda yapılacak Büyük Emekli Mitingi için çağrıda bulundu.