CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır ve CHP Bornova Belediye Başkan Adayı Mustafa İduğ Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Bornova Şubesi tarafından düzenlenen yemekte hemşerileriyle buluştu.
Kocaeli'nin Kartepe ilçesindeki depolama alanında biriken çöp yığınlarından akan suyun Maden Deresi'ne karışarak içme suyu kaynağı olan Sapanca Gölü'ne aktığı belirtildi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ’ye yönelik soruşturma kapsamında Bylock kullanıcısı oldukları belirlenen 57 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Şüphelilerin yakalanması için İstanbul merkezli 14 ilde operasyon başlatıldı.
Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın davetlisi olarak bugün Ankara’ya gelecek.
Dolar/TL, haftaya yükselişle başlamasının ardından saat 09.30 itibarıyla 5,2465 seviyesinden alıcı buluyor.
Müzik dünyasının en önemli etkinliklerinden Grammy Ödülleri, Los Angeles'ta sahiplerine verildi.
Mersin'in Tarsus'ta yaşayan üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın bindiği minibüste tecavüz girişimine direndiği için vahşice katledilmesinin üzerinden 4 yıl geçti.
Çiğdem Toker: Sağlık Bakanlığı, halk sağlığı için halkın parasıyla yaptığı çalışmanın sonuçlarını halktan gizliyor
Melis Alphan: Yalova Kadın ve Rehabilitasyon Merkezi’nde grup sorumlusu sıfatıyla çalışan görevlinin, mevkisini kullanarak kurum içindeki engelli ve koruma altındaki kadınları taciz ettiği iddia ediliyor.
Can Ataklı: Ziya Selçuk, o medeni görünümünün altında hiç de öyle olmadığını veya olamadığını gösteren eylemlere imza atmaya başladı.
CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, 35 yıllık bir partili olarak, aday belirleme sürecinde yaşananlar konusunda "örgütün sesi olmalıyım" dedi ve CHP Genel Merkezi'nin aday belirleme sürecini eleştirdi.
ABD Kongresinde devam eden bütçe görüşmelerinin, Meksika sınırına örülecek duvara ayrılan fon ile sınırdaki tutukluların sayısına ilişkin anlaşmaya varılamaması nedeniyle tıkandığı, hükümetin tekrar kapanma ihtimalinin bulunduğu bildirildi.
CHP MYK, bugün saat 14.00'da CHP Genel Merkezi'nde toplanacak.
Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye bu geceden itibaren yağışlı havanın etkisi altına giriyor. Sıcaklıkların 3 ila 6 derece artması bekleniyor
Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, Kozmik Oda'yı açmaması durumunda Ahmet Taner Kışlalı, Necip Hablemitoğlu ve Uğur Mumcu suikastlarının Türk Silahlı Kuvvetleri'ne 'yıkılacağını' söyledi. Başbuğ, "Gerekeni yaptığımızı düşünüyorum. Bugün olsa yine Kozmik Oda'yı açardım" ifadesini kullandı.
KPSS’de aldığı 88.295 puanla fizik öğretmenliği alanında Türkiye birincisi olan Deniz Eren Demir, mülakatta 54 puan alarak elendi. Demir “Tüm soruları bilmeme rağmen neden elendim, hiç bilmiyorum” dedi.
İstanbul Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı'nın bitişiğindeki 10 katlı binanın yıkımına başlandı. Apartmanın dış cephesinde bazı bölümler yıkıldıktan sonra çalışmalara ara verildi.
Ana muhalefet partisi CHP, ekonomideki sıkıntılara odaklanan yerel seçim kampanyasını başlattı. "Derman belediyeciliği yapacağız" diyen CHP lideri Kılıçdaroğlu, Türkiye'de "Saray belediyeciliği" yapıldığını söyledi.
Barış Terkoğlu: Cumhuriyet tartışıldıkça Osmanlıcılık palazlanıyordu. Osmanlı pazarı büyüdükçe Nilhan Sultan cebini dolduruyordu. Öyle büyüdü ki, yüz binlerce liraya bayilik dağıtmaya başladı.
Orhan Bursalı: Yani ittifakları kendi iktidar olabilme beka sorunlarına öncelikle dayalı. Bu nedenle de mezara kadar ittifak şarkısı söylüyorlar.
Türkiye'nin en önemli kayak merkezlerinden olan Uludağ Birinci Oteller Bölgesi'nde, iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü 3 kişi yaralandı. Kavganın ardından olay yerine jandarma ekiplerinin yanı sıra, Bursa'dan özel harekat, çevik kuvvet ekipleri ile zırhlı araçlar gönderildi.