CHP''nin 25-26. Dönem İstanbul Milletvekili ve Beyoğlu Belediye Başkan aday adayı Dursun Çiçek, Alper Taş'ın Beleyoğlu Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesine tepki gösterdi.
AKP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki'nin belediye çalışanlarıyla yaptığı toplantının görüntüleri ortaya çıktı.
DİSK-AR'ın, ekonomik krizin çalışma yaşamı ve işçi sınıfı üzerindeki etkilerini inceleyen raporuna göre; krizin faturası işçi sınıfına ve ücretli çalışanlara yüklenmek isteniyor.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yönelik "Sarayın bekçisi" sözüne MHP’den yanıt geldi.
Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 2'si yerli toplam 7 film izleyicilerle buluştu.
Kartal'da çöken binanın enkazından 45 saat sonra 16 yaşındaki bir genç yaralı olarak çıkarıldı.
Ülkemizde 2018 yılında yapılan bir araştırma 15-34 yaş arasında ortalama her 3 kişiden 1’inin hayatında en az bir kez madde kullandığını gösteriyor. Yüksekliği nedeniyle düşündürücü olan bu oran, ergenlik çağındaki gençlerin madde ile temasının giderek daha da kolaylaştırıyor.
AKP tarafından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Nihat Zeybekci, yaşam tarzı tartışmalarının bir yobazlık örneği olduğunu belirtti. Zeybekci, AKP iktidara olarak yerli içki üretimini desteklediklerini ve ithal edilen içkilerde bu nedenle vergi artırımına gittiklerini söyledi.
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Karaman’da aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, “Erdoğan, ‘Oy namustur’ diyor. ‘Bu CHP, Mersin Arslanköy’de 72 yıl önce oylar sayılırken kapıları kapattı’ diyor. 5 yıl önceye dönelim. Ankara’ya, Bursa’ya, İstanbul’a kimi koydun Tayyip Bey?" dedi.
Adana'da geçen pazar günü yapılan seçimlerde Ceyhan Ziraat Odası Başkanı olarak güven tazeleyen Muhammet Bulut, otomobilinin içinde başından vurulmuş halde ölü bulundu.
ABD Başkanı Donald Trump, Türkiye'de 2 yıldan fazla bir süre tutuklu bulunan ve ardından tahliye edilen Rahip Andrew Brunson'la ilgili olarak "'Onu çıkarın, onu bıraksanız iyi olur' dedim ve bıraktılar" ifadelerini kullandı.
Türkiye Varlık Fonu’nun (TVF) uluslararası piyasalardan 1 milyar Euro borçlanmak için Amerikan bankası Citigroup ile Çin bankası ICBC’ye yetki verdiği bildirildi.
İzmir’de CHP Selçuk İlçe Başkanı Merve Çalışkan ile birlikte yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları görevi bıraktı.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Trakya bölgesinde doğalgaz bulunduğunu açıkladı. "İstanbul Batı Çeltik ve Tekirdağ Kapaklı Sahalarında doğalgaz keşfedildi" diyen Dönmez, pazartesi günü sahayı incelemeye gideceklerini bildirdi.
CHP'nin Kaş Belediye Başkan adayı Hayri Süt, "Kimseyi ötekileştirmeden uzlaşmacı ve hoşgörülü bir çalışma tarzı ile hem büyükşehirde hem de ilçe belediyesinde millet ittifakımızın gücü ile başarılı olacağız. Derman belediyeciliği için geliyoruz" açıklamasında bulundu.
Mersin’de Çamlıyayla'nın AKP İlçe başkanı Mehmet Ali Yetiş skandal bir açıklama yaptı. Yetiş, AKP'ye oy isterken, "Hırsız bizim hırsızımız arkadaşlar, biz yanında yer alırız. Yarın bunun bedelini çok ağır öderiz" dedi.
CHP’nin İstanbul adayları CHP İstanbul İl Başkanlığı Kampanya Koordinasyon Çalıştayı için bir araya geldi.
Enkazı Manş Denizi'nde bulunan uçaktaki cesedin Arjantinli futbolcu Emiliano Sala'ya ait olduğu belirlendi.
Cumhuriyet Halk Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ASKİ’nin HDP’ye verileceği iddialarına CNN Türk’te sert yanıt verdi.
CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, “Milli İstihbarat Teşkilatı’nın AKP’nin emrine verildiği” yönünde kamuoyunda çıkan tartışmaları Meclis gündemine taşıdı.
"Ermenistan'dan kaçak olarak ülkemize gelip karnını doyuran 100 bin Ermeni var. Ben diyorum ki bunları sınır dışı edelim" ifadesi tepki çeken BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan Ermenilere saygımız sonsuzdur" ifadesini kullandı.