500 sandıkta yapılan incelemeye göre, seçmen sayısı 61 sandıkta yüzde 50’nin üzerinde, 27 sandıkta yüzde yüz arttı. Türkiye genelindeki artış ise yüzde 1.9 düzeyinde.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP ile yerel seçimde yapılacak iş birliğine ilişkin görüşmelerde, pek çok ilde anlaşma sağlandığını, İzmir'de ilçe paylaşımı konusunda herhangi bir sorun olmadığını söyledi.
İstanbul'un Avrupa yakası, Ordu, Manisa, Uşak ve Denizli çevreleri ile bazı kıyı kesimlerde yarın sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor
49. Dünya Ekonomik Forumu İsviçre'nin Davos kasabasında bugün başladı.
Kurul kararıyla korunması gerekli kültür varlığı olarak tescillenen Beşiktaş Yıldız Mahallesi’nde bulunan tarihi Ortaköy Yetimhanesi, ‘özel okula’ dönüşüyor.
Rusya’nın Surgut şehrinden Moskova’ya giden bir uçağın, silahlı bir kişinin uçağı kaçırma girişimi nedeniyle acil iniş yaptığı bildirildi. Kaçırma girişiminde bulunan şahıs ise yakalandı.
İzmir'de gençler voleybol ligi karşılaşmasını tribünden izleyen bir anne, rakip takım antrenörüne terlik fırlattı. O anlar kameralara yansıdı.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca haklarında gözaltı kararı verilen, FETÖ'nün "sivil imamı" ve Akıncı Üssü darbe girişimi davası sanığı Kemal Batmaz'a bağlı 18 sivil "mahrem imam"dan 9'u yakalandı.
Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından 1929'dan bu yana verilen ve bu yıl 91. kez sahiplerini bulacak olan Akademi Ödülleri’nin adayları açıklandı.
Milli Eğitim Bakanlığı'nca (MEB) Samsun'da bir çocuğun anaokulu servisinde 5 saat unutulması olayına ilişkin idari soruşturma başlatıldığı, sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunulduğu bildirildi.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, 6 Süper Lig kulübünün Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildiğini açıkladı. TFF'nin açıklamasında, Akhisarspor, Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor, Trabzonspor, Bursaspor ve Fenerbahçe'nin PFDK'ya sevk edildiği kaydedildi.
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, FETÖ bünyesinde faaliyet gösterdiği tespit edilen Işık Yayıncılık çalışanlarına yönelik soruşturma kapsamında, 55 şüpheli hakkında fezleke hazırlandı.
Piyanist Fazıl Say, 18 Ocak’ta yeni sanat eseri Truva Sonatı için Congresium’daki konserine Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ı da davet etmişti. Erdoğan konsere katılırken Fazıl Say eleştirilmişti.
Cemile Bayraktar, üniversitelerde yaşandığını ileri sürdüğü kadrolaşmaya sosyal medya hesabı Twitter'dan tepki göstererek "28 Şubat'ta yaşadıklarımdan farkı yok" dedi.
Kerç Boğazı'nda meydana gelen kazadan kurtulan Türklerin isimleri belli oldu.
Türkiye ve dünyada 120 mağazası bulunan giyim markalarından Collezione, konkordato için mahkemeye başvurdu. Şirkete üç ay mühlet verildi.
CHP'nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı ve mevcut Başkan Lütfü Savaş, geçmişten bugüne yaptığı hizmetleri ve 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası yapmayı vaad ettiği projeleri, Hatay Meslek Edindirme Kursları (HATMEK) toplantı salonunda gerçekleştirildiği etkinlikte anlattı.
Optimar Araştırma, 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlerde kararsızların oranının yüzde 27 olduğuna işaret etti.
Antalya'da, 3 polis memurunu şehit eden şizofreni hastasının işkence edilerek öldürüldüğü iddiasıyla yargılanan 22 polis beraat etti
Şehir merkezlerindeki askeri alanların akıbetini Meclis gündemine taşıyan CHP'li Murat Bakan’a Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’dan yanıt geldi. Akar, "Kullanılmasına ihtiyaç duyulmayan kışlalar gerektiğinde Hazine’ye devredilebilecektir” dedi.
8 Temmuz'da Çorlu'da meydana gelen tren faciasında oğlu Oğuz Arda Sel'i kaybeden Mısra Öz Sel, facia günü oğlunun üzerinde bulunan eşyaları teslim aldı.