Her yıl olduğu gibi Yeni Zelanda yeni yıla ilk giren ülke oldu.
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) yeni yıl mesajı yayınladı.
Habertürk Meteoroloji Mühendisi Hüseyin Öztel, İstanbul'da cuma günü başlayacak ve 3 gün sürecek kuvvetli kar yağışı için uyardı.
Yüksek Seçim Kurulu'nun, 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimi’ne giden süreçte uygulanacak seçim takvimini içeren kararı Resmi Gazete’de yayımlanmıştı. Takvime göre seçim süreci yarın başlıyor.
Almanya'da yaşayan bir kadın, açık artırma usulü alışveriş sitesi eBay'de kocası için ilan verdi: 18 euro, pazarlığa açık, takas yok
Malatya’da görev yaparken Genelkurmay Denetleme ve Değerlendirme Başkanlığına atanan 2. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Metin Temel'in, kararı yakın çevresine, "Olanda hayır var, memlekete hizmette asla hata yapmamaya çalıştık" dediği öğrenildi.
ABD'li yetkililerden oluşan bir heyet, FETÖ ile ilgili Türkiye'nin ABD'ye sunduğu yeni deliller konusundaki gelişmeleri ele almak üzere 3-4 Ocak'ta Ankara'da görüşmeler yapacak.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü, yılbaşı önlemleri kapsamında Beyoğlu, Beşiktaş, Şişli ve Kadıköy'e çıkan yolların araç trafiğine kapatılacağını açıkladı.
İşçilerin yaşadığı hak gaspları ve yurttaşların konutlarına kavuşamamasıyla gündemden düşmeyen TOKİ’nin hatalı uygulamaları Sayıştay denetçilerinin dikkatinden kaçmadı. Sayıştay, TOKİ’nin “gereksiz süre uzatımları” yaparak şirketlere avantaj sağladığını tespit etti
Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği Başkanı Erdoğan Erden geçtiğimiz gün Yıldırım Bosnaspor ile Küçükköyspor arasındaki maç öncesi çıkan kavgada hayatını kaybeden 17 yaşındaki Muhammed Yücel için taziye mesajında bulundu.
Halk TV'de yayınlanan Halk Arenası programında sarf ettiği sözler edeniyle Müjdat Gezen ile birlikte hakkında soruşturma başlatılan sanatçı Metin Akpınar, soruşturma kapsamında aleyhine konulan adli kontrol hükümlerinin kaldırılmasını istedi.
İlk başladığı günden bu yana, 9 milyon 500 bin vatandaşın başvurarak faydalandığı İmar Barışı için süre uzatıldı.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mesajı yayınladı.
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, 2018 yılının dar gelirliler için zor yıllarından biri olduğunu, sanayicinin anlaşmalı iflas için başvuru yılı olarak ta anılacağını belirtip, “Konkordato kanunu dahi değiştirtilirdi. 2019 yılı için çok umutlu bir yıl olacağını keşke söylenebilseydim" dedi.
MHP lideri Devlet Bahçeli, yeni yıl mesajında, "1 Nisan 2019 sabahı büyük Türk milletinin gelecek ülkülerinin, güçlü ve kutlu yükselişinin bir mührü olacaktır" dedi
Kocaeli'de, terör örgütü IŞİD'e yönelik düzenlenen operasyonda daha önce örgütte bomba ve patlayıcı düzenek sorumlusu olan Suriye uyruklu S.C. ve 3 kişi gözaltına alındı.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD, Rusya, Fransa, Çin Halk Cumhuriyeti devlet başkanlarına ve Birleşik Krallık Başbakanı ile Hindistan Başbakanı'na yeni yıl mesajı gönderdi.
Türkiye’de geçen yıl Sosyal Güvenlik Kurumu Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı tarafından denetim yapılan 487 iş yerinin 391’inde meslek hastalığı tespit edilirken, bu durum denetim yapılan her 5 işyerinin 4’ünde meslek hastalığı olduğunu ortaya koydu.
ABD Başkanı Donald Trump'ın Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton, gelecek ay Türkiye ve İsrail'i ziyaret edeceğini belirtmişti. Bolton 8-9 Ocak'ta Türkiye'ye geleceği ifade edildi
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) 30 şirketinden 11’i 2018 yılının üçüncü çeyreğinde toplam 94 milyon 543 bin lira zarar etti. Beltur AŞ. işletmelerinin genelinde fiyatlar piyasanın altında.
İzmir'de yılbaşı öncesi IŞİD terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda 10 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yüklü miktarda para ve sarı yelekler ele geçirildi.