Şükran Soner; Artık Saray’a en uzun soluklu biat etmeleriyle ünlü meslek örgütlenmeleri, sendikaların bile haykırışlarının “Bu kadarına boyun eğemeyiz” anlamında karşı çıkışlarının seslerini sıradan yandaş medyaların içinden bile duyuyoruz.
Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Gökhan Günaydın, Ceyhan’da 300 insan çoluk çocuk/çadırlar/eşyalar an itibariyle su altında. 20 yıldır kentleri rezidanslara boğanlar, 2 milyon tarım işçisine kör ve sağırlar..
Kemal Kılıçdaroğlu; “Çalıyor ama çalışıyor” diyerek ahlaksızlığa izin veriyor ve utanma duygumuzu yok ediyoruz. Oysa utanma duygusu toplumun değer yargılarının en önemli güvencesidir…
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 26 Mayıs Pazar günü Ankara Tandoğan Meydanı'nda yapılacak Büyük Emekli Mitingi için çağrıda bulundu.
Birleşmiş Milletler Genel Kurulu, bugün yaptığı oylamada 11 Temmuz gününü Srebrenitsa'daki 1995 Soykırımını Anma Günü olarak belirleyen ve her yıl anılacak kararı kabul etti.
İstanbul'da Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan 17 yaşındaki Timur Cihantimur ve onu yurt dışına kaçıran annesi Eylem Tok hakkında kırmızı bülten çıkarıldı.
Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü Deniz Yücel: Emekliyi 10 Bin Liraya Mahkûm Edenler, Utanmadan 2024’ü “Emekli Yılı” İlan Ettiler!
Parış Pehlivan; Her ne kadar, Eray Özyağcı’nın avukatıyla cinayete dair bir şey konuşmadığı iddia edilse de imha tutanağındaki veriler oldukça şüphe uyandırıyor. Sahi, aslında neleri sildiniz?
Haluk Levent; Başka çözümler var. Sokakların daha güvenli olması için, vatandaşımızın daha güvenli yürüyebilmesi için başka çözümler her gün yazılıyor çiziliyor.
Çiğdem Toker; Karar vericiler ne kadar farkında bilmiyorum ama köpekleri yasa çıkarak öldürmek, toplumsal sorunlarımızı azaltmaz, büyütür.
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İkitelli Garajı’ndan sonra en büyük hizmet alanı olacak “İETT Sultangazi Garajı”nın açılışını gerçekleştirdi.
Resmi Gazete'de yayımlanan 24 Mayıs 2024 Cuma yönetmelik, genelge ve tebliğler www.istanbulgercegi.com'dan takip edebilirsiniz.
2023-2024 sezonunda Ziraat Türkiye Kupası sahibini buldu. Trabzonspor'u 3-2 yenen Beşiktaş kupayı 11. kez müzesine götürdü.
Helikopter kazasında ölen İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin cenazesi, Meşhed'deki İmam Rıza Türbesi'nde düzenlenen töreninin ardından toprağa verildi.
Koç Topluluğu’nun iki yıl sonra 100’üncü yaşını kutlayacağını vurgulayan Çakıroğlu, “Ülkemize olan güvenimiz ve küresel büyüme vizyonumuzla yatırımlarımız kararlılıkla devam ediyor” dedi.
Hazine ve Maliye Bakanlığı, vergi kaçakçılığını önlemek için vergi kaçakçılarını ihbar edenlere, kaçırılan verginin yüzde 10'u oranında ikramiye verileceğini duyurdu.
Merkez Bankasının Faiz Oranlarına İlişkin basın duyurusunda; "Para Politikası Kurulu (Kurul), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının yüzde 50’de sabit tutulmasına karar vermiştir." denildi.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’yi Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nde ağırladı.
Barış Pehlivan; Sonuç olarak uluslararası hukuka göre terörist de olsa bir şahsın Suriye’ye isteği dışında gönderilememesi, iç siyasetteki “Suriye ile barışmam” inadı...
Orhan Bursalı; Şunu belirteyim, Osman Kavala’yı MHP’yi ikna ederseniz tabii ki bırakın ama onun özgür kalmasıyla kimseyi kandıramayacaksınız.
Melih Aşık; En başta Atatürk’ün partisi CHP O’nu unutma noktasına geldi. Atatürk’ün lafını çok ediyorlar ama ilkelerinden hayli uzaktalar.