CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hak-İş Konfederasyonu'nu ziyaret etti.
Dolar/TL, güne yükselişle başlamasının ardından 5,3800 seviyesinde dengelendi.
Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya yazısında, "AKP, teşkilata mensup 1.5 milyon kişiye, toplu, bölgesel veya bireysel olarak anında ulaşacak işleve sahip Türkiye’nin ilk Sanal Genel Merkezi’ni kurdu" dedi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden (MGM) yapılan açıklamada, Batı Karadeniz, Marmara, Kuzey Ege ve Batı Akdeniz'de yarın fırtına beklendiği belirtildi.
Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen ÖDP Başkanlar Kurulu üyesi Alper Taş, “Önseçimle belirlenen adaylarla seçime gidilmeli. Farklı bir demokrasi pratiği olsun istiyoruz” dedi.
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, kendi otelleri için imar barışına başvurduğunu açıkladı. Ersoy, “Çok büyük avantaj niye kaçırayım? Rakamlar yüksek değil. İşletmelerin yarım sezonluk kârı” dedi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ'nün TSK yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında düzenlenen "Gazi Turgut Aslan" operasyonununda 118 muvazzaf asker tutuklandı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün saat 10.00'da HAK-İŞ Konfederasyonu'nu ziyaret edecek.
Gazeteci Fatih Portakal, kendisini meydanlarda hedef gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yanıt vermeyeceğini söyledi.
CHP, yerel seçim gündemiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında MYK'yı ve Parti Meclisi'ni (PM) topluyor.
Can Ataklı:
Adana'da aşırı derecede alkol aldığı için sarhoş olduğu düşünülen ve iki gün boyunca yarı baygın halde gezen kişinin hastanede yapılan tedavisinde, kafasına mermi isabet ettiği belirlendi.
Hüsnü Mahalli: Suriye için demokratik ve şeffaf seçim koşulundan söz eden Sayın Bakan en büyük dost ve müttefik Katar için de benzer bir koşul öne sürebilir mi?
Papağan'a yaptığı işkence videosunu sosyal medya hesabından paylaşarak tüm Türkiye'nin tepkini çeken Murat Özdemir, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Yılmaz Özdil: Haysiyetsiz basınımız ertesi sabah “ayağı kaydı, başını taşa çarptı” diye yazdı… Elbette yalandı.
AKP, Rize İkizdere'ye çay fabrikası yapılacağı müjdesi vermişti. Ancak fabrika yapımı "tasarruf tedbirleri" denilerek yatırım programından çıkarıldı.
Orhan Bursalı: Uzman bilimcilerin elinde önemli bir “silah” var. Bu “silahın” insan sağlığı için kullanılmak isteneceği de açık.
Şükran Soner: Gezi, Başkan Erdoğan’ın en öfke kusan diliyle FETÖ’CÜ provokasyonu idiyse, neden yeni siyasi muhalefete öfke kusmanın aracı olarak pişirilip pişirilip gündeme taşınıyor?
Şahin Mengü: Üstünden geçmediğin, belki de hayatın boyunca geçmeyeceğin köprüyü yapanlara senin sırtından ödemeler yapılmasına sessiz kalıyorsan, atı alan Üsküdar’ı geçtikten sonra sızlanmanın hiçbir anlamı yok.
Melih Aşık: “Benim bir fikrim, bir projem var ama hayata geçirmek için ne yapacağımı bilemiyorum” diyenlere duyurulur.
Aliağa’daki termik santral için hazırlanan ÇED raporunda hatalı ifadeler dikkat çekiyor.