İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Programı Ödülleri’nde, 4 kategoride finalistler belli oldu. Seçici Kurul değerlendirmesiyle belirlenen kazananlar, 4 Haziran’da gerçekleştirilecek ödül töreninde açıklanacak.
Orhan Bursalı; Bugünün Cumhuriyet’i, artık dünkü Cumhuriyet olmadığı gibi, yarının, gelecek 10 yılın 20 yılın Cumhuriyet’i de olmayacak.
Melih Aşık; Büyükşehir Belediyesi’nin internet sitesine girdik… Orada üyelerin isimleri ve resimleri var. Ancak meslekleri ve irtibat adresleri bulunmuyor. Neden!
Can Ataklı; Önceki hafta Adıyaman’da bir polisin karakol bastığı ve iki polis amirini öldürdüğü açıklanmıştı.
Resmi Gazete'de yayımlanan 7 Mayıs 2024 Salı yönetmelik, genelge ve tebliğler www.istanbulgercegi.com'dan takip edebilirsiniz.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 7 Mayıs 2024 Salı günü saat: 12.00'da TBMM'de Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret edecek.
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından basın açıklaması yaptı.
Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye, görüşmelerde arabuluculuk yapan Katar ve Mısır'a, Gazze Şeridi'nde ateşkes anlaşmasına ilişkin önerilerini onayladığını bildirdi.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş ile CHP Genel Merkezinde görüştü.
um:ag Vakfı'ndan yapılan açıklamada; Uğur Mumcu'nun mirasını yaşatmak ve araştırmacı gazetecilik ile demokrasi ideallerini gelecek nesillere aktarmak için kurulan um:ag Vakfı olarak, sizlerin desteğine ihtiyacımız var.
Maltepe Belediye Başkanı ve Maltepe Belediye Meclis Başkanı Esin Köymen, ‘Maltepe’yi ortak akılla birlikte yöneteceğiz.’
TBMM Genel Kurulu, bazı uluslararası sözleşmelere ilişkin kanun tekliflerini görüşecek.
Zafer Partisi Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu, düzenlediği basın toplantısında Cumhur ittifakına Sinan Ateş üzerinden sert eleştirilerde bulundu.
Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, 31 Mart Yerel Seçimleri'nin kesin sonuçlarını açıkladı.
İYİ Parti TBMM Grubu 5. Olağanüstü kurultayı sonrası boşalan Grup Başkanvekili seçimini 6 Mayıs 2024 Pazartesi günü gerçekleştirdı.
Cumhuriyet Halk Partisinin önceki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu mesajında; Bu ülkenin cesur ve vatansever evlatları Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan’ı saygı ve hasretle anıyorum.
İBB'nin köklü kuruluşu İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), en son 2016 yılında güncellenen dijital altyapısını, çağın getirdiği teknolojik olanaklar doğrultusunda tamamen yenilemek için harekete geçti.
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de 6 Mayıs 2024 Pazartesi Saat: 15,.30'da toplanacak.
Barış Terkoğlu; Sonunda ne mi oldu? O “itibarlı” hâkimlerin ve savcıların kimi kaçıp gitti. Kiminin de cübbesi çıkarıldı. Bizim dava yine unutuldu gitti. İşte bu yüzden “militanlaştırılmış yargı”nın kararını dinlerken “Hatırlıyorum” dedim.
Can Ataklı; Özgür Özel’e zor sorular. Ancak bu önemli ve doğruyu bozacak her türlü tutum ve davranıştan kaçınmak gerekir. Görüşme ile ilgili en temel konu ne konuşulduğudur.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 4’üncüsü düzenlenen Uluslararası Haliç Kürek Yarışları’nın ödül töreninde konuştu; ‘Evet, olimpiyata İstanbul'un ihtiyacı var. İstanbul'un bunu çok istiyor.'