MHP lideri Devlet Bahçeli, af yasasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "MHP olarak af yasası ile ilgili teklifi Meclise verdik. Mecliste Adalet Komisyonunda görüşülmesini bekliyoruz" dedi.
HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, partisinin Mersin İl Kongresinde konuştu.
Edirne'de Atatürk'ü anma törenleri sırasında Atatürk aleyhinde sarf ettiği sözler nedeniyle polis tarafından gözaltına alınan üniversite öğrencisi 'Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret' suçlamasıyla tutuklandı.
Diyanet İşleri Başkanlığı'nca Başkan Prof. Dr. Ali Erbaş'ın, Atatürk'e her gün hakaretler yağdıran Kadir Mısıroğlu'na gerçekleştirdiği ziyaretle ilgili açıklama yapıldı.
Şırnak'ta PKK'lılarca el yapımı patlayıcıyla düzenlenen saldırıda 2 asker şehit oldu, 5 asker yaralandı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek döneminde alınan süs bitkileriyle ilgili soruşturma başlatıldığı ortaya çıktı.
Balıkesir'in Burhaniye ilçesine bağlı kırsal Sarılar Mahallesi'nde Ahmet Bayır’a ait bir ineğin kuduzdan ölmesi, yetkilileri harekete geçirdi.
15 Temmuz 2016 darbe girişimi sonrası geçen 27 ayda, 5 bin 786 Türk vatandaşının Yunanistan'a iltica başvurusunda bulunduğu ortaya çıktı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler'i arayarak Hakkari 'nin Şemdinli ilçesi Süngü Tepe Üs Bölgesi’ndeki kaza ile ilgili bilgi aldı.
Kocaeli’de AKP’li Gebze Belediyesi’nin yerel seçimlere 4 ay kala 8 bin adet 200 liralık alışveriş kartı için ihale açtığı ortaya çıktı. Kentteki muhalefet partileri, ihaleyi ‘seçim yatırımı’ olarak nitelendirdi.
Alman ordusundaki bazı askerlerin, siyasetçilere suikast düzenlemek için hazırlık yaptığı açığa çıkarıldı.
Irak'ın kuzeyindeki Avaşin bölgesine yönelik hava harekatında 14 terörist etkisiz hale getirildi.
Olası İstanbul depreminde en büyük risklerden birinin 'zemin sıvılaşması' olduğunu belirten uzmanlar, dolgu alanlara dikkat çekerek "Dolgu alanlarını doğa tekrar geriye alır" uyarısında bulundu.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Spor İstanbul ve Vodafone tarafından düzenlenen Vodafone 40'ıncı İstanbul Maratonu'nda birinciler belli oldu.
Beyaz Saray, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Trump'ın gazeteci Kaşıkçı cinayetini görüştüğünü açıkladı.
Hakkari 'nin Şemdinli ilçesindeki Süngü Tepe Üs Bölgesi'nde kaza sonucu meydana gelen patlamada şehit olan askerlerden 3'ü için Van'da tören düzenlendi.
Dünyaca ünlü mavi bayraklı Bodrum'daki Camel Beach Koyu'na 30 milyon liraya inşa edilen İslam Tanıtım Merkezi’nin arka planında bir siyasetçinin kuzeninin 60 dönümlük daha arsa kapatma planı olduğunu iddia edildi.
Mersin'in Tarsus ilçesinde eylem hazırlığındayken yakalanan Fas uyruklu IŞİD'li terörist tutuklandı.
Yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olan CHP Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi, şehri felç edeceğini savunduğu Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ikna edeceklerini söyledi.
Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) tarafından çeşitli meslek gruplarında çalışanlar için Mesleki Yeterlilik Belgesi zorunluluğu getirildi.
Polis merkezindeki telefon çaldı. Arayan 14 yaşında bir çocuktu. Kendi düğününü ihbar etti, panikle telefonu kapattı. Polis düğünü bastı. Gelinlik giydirilmiş küçük kız kurtarıldı. Elif, şimdi devlet gözetiminde ve ailesinin yanında.