Rize'nin Çayeli İlçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Cumhuriyet yürüyüşü düzenlendi.
Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, "Türk ülkesinin kodları farklıdır; milleti kuran devlet değil, devleti kuran millettir ve asla ele geçirilemez. Bunu ecdadınız öğrendi, tekrar hatırlamak için tarihin tozlu sayfalarına göz atmanız gerekir!" dedi.
CHP Balıkesir eski Milletvekili Ali Kemal Deveciler, Burhaniye Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Bursa Şubesi'nin yeni ofisi bugün açılıyor.
Mimar Muammer Tonya, Beykoz Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.
56 yıl önce kurulan Pamukkale Turizm de konkordato talebinde bulundu. Ünlü markanın internet sitesinden yapılan açıklamada ise, seferlerde herhangi bir değişikliğin olmayacağı, yaşanan sıkıntının ise geçici olduğu belirtildi. Firmada şu an 3 bin 500 kişi çalışıyor.
Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Cübeyir, Suudi kolluk güçlerinin Türkiye'de Türk meslektaşları ile birlikte çalıştıklarını ifade etti. Cübeyir ayrıca, Kaşıkçı cinayetinin histerik bir hal aldığını söyledi.
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Cemal Kaşıkçı soruşturmasına ilişkin soruları yanıtladı.
Endonezya'da bu yıl yaşanan bin 999 doğal afette, 3 bin 548 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.
ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, ABD yönetiminin bir taraftan Suudi Arabistan ile stratejik ilişkilerini sürdüreceğini ancak aynı zamanda Cemal Kaşıkçı cinayetinin sorumlularından hesap soracaklarını söyledi.
Rus Kommersant gazetesinde yer alan habere göre, Avrupa Birliği'nin (AB) getirdiği geçici çelik ithalatı kısıtlamasının Türkiye ve Rusya'ya yaradığı ve iki ülkenin ilk 9 aydaki ihracatının yüzde 56-57 arttığı belirtildi.
Şahin Mengü: Siyasetçi daha doğru bir ifadeyle iktidar gücünü elinde bulunduranlar, Türkiye’yi Dünya devletleri arasında saygın bir yere oturtmak istiyorlarsa, yargı bağımsızlığını sağlamak zorundadırlar.
Başsavcılık, Cemal Kaşıkçı cinayetine karıştığı iddia edilen 18 kişinin Suudi Arabistan'dan iadesini istedi.
Can Ataklı; Yandaş müteahhitlere müjdem var. Çok değerli bir bölgede yeni bir “rant alanı” oluşturuldu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Menbiç'in etrafında hendekler kazıyorlarmış. Doğrudur, mezarlarını hazırlıyorlar. Bize fazla iş bırakmayacaklar" diye konuştu.
Yoğun haftasonu trafiği için affınızı rica ediyorum...
Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) kurucusu Muhsin Yazıcıoğlu ve beş kişinin 2009’da helikopter kazasında hayatını kaybetmesiyle ilgili davada protesto edilen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, yumruk yediği iddialarına ilişkin olarak, "Bize yumruk atacak adam alnının ortasına mermiyi yer" dedi.
Yazgülü Aldoğan: Fabrikalar tıkır tıkır, işçi getiriyoruz dışarıdan, mı? Ne gezer? Cumhuriyet döneminin bütün kazanımlarını sattı, parasını betona gömdü, borç boyumuzu aştı. Paramızın değeri düştü. İşsizlik diz boyu.
Belçika'nın başkenti Brüksel'de, yer ve yolcu hizmetleri personellerinin grevi nedeniyle yarın planlanan bazı seferler iptal edildi.
Ocak-eylül döneminde köprü ve otoyollardan elde edilen geliri açıklayan Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), yap-işlet-devret modeliyle yapılan Osman Gazi Köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Avrasya Tüneli’ne ilişkin istatistikleri paylaşmadı.
Valiler Karnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı. 21 Vali Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanırken 17 valinin ise yeri değişti. Görevden alınan valiler Mülkiye Başmüfettişliği'ne atandı.