MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, geçen hafta Antalya'da aşırı yağışlardan kaynaklanan su baskınlarından zarar gören vatandaşların elinden tutulacağına inandığını belirtti.
Cumhuriyet Halk Partisinden yapılan resmi açıklamada; il örgütümüzün, ilçe örgütlerimizin, ilçe belediye başkan adaylarımızın talep ve mutabakatları üzerine Lütfü Savaş’ın adaylığının devamına karar verilmiştir.
Resmi Gazete'de yayımlanan 20 Şubat 2024 Salı yönetmelik, genelge ve tebliğler www.istanbulgercegi.com'dan takip edebilirsiniz.
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, partisinden aday gösterilmemesi nedeniyle 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne bağımsız aday olarak gireceğini açıkladı.
Kemal Kılıçdaroğlu; Faturaları, kirayı, okul masraflarını, sağlık ve giyim giderlerini varsa vicdanın, varsa yüreğin sen doldur! Kestane balının, manda yoğurdunun ve yediğin ejder meyvesinin fiyatlarını da yaz.
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, belediye binası önünde yaptığı açıklamada; Sesimiz duyuldu! Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in aramasıyla yaptığımız görüşme sonrasında 20 Şubat saat 12.00’ye kadar konunun üzerinde çalışma ve bekleme kararı aldık.
CHP Genel Merkezinden yapılan açıklamada; CHP Genel Başkanı Özgür Özel tarafından Esenyurt ilçesi için Prof. Dr. Ahmet Özer ve Güngören ilçesi için Yüksel Yalçın belediye başkan adayı olarak atanmıştır.
Cumhuriyet Halk Partisi 31 Mart seçimlerinde Dr. Lütfü Savaş'ı yeniden Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak MYK ve Parti Meclisinde onayladı ve kamuoyuna açıkladı.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel 20 Şubat 2024 Salı günü CHP TBMM Grup Toplantısında konuşacak.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Türkiye’de bulunan Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in eşi Mihriban Aliyeva ile bir araya geldi.
İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 19 Şubat 2024 oturumunda önemli kararlara imza attı. İBB Meclisi, İBB mülkiyetindeki taşınmazların sadece üzerinde binası olan hak sahiplerine satışına imkan tanıdı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Cumhurbaşkanlığı Külliyesindeki baş başa ve heyetler arası görüşmeler ile anlaşmaların imza töreninin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.
Cumhuriyet Halk Partisi Milli Savunma Bakanlığından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu yaptığı yazılı açıklamada “milli kazanımlarımızı siyasete, seçim çalışmalarına alet etmeyin!” ifadelerine yer verdi.
CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, yaptığı açıklamada; Resmi Gazetede yayımlanan Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun’un 15 maddesi için Anayasa Mahkemesi’ne başvurduklarını duyurdu.
Avukat Hüseyin Aygün, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Seçim Kurulu’na başvurumuzu yaptık." dedi.
Atatürk Kültür Merkezi, 26 Şubat- 3 Mart tarihleri arasında birbirinden özel tiyatro, opera, sergi ve konserlere ev sahipliği yapacak.
Avukat Feyza Altun, sosyal medya paylaşımları gerekçesiyle gözaltına alındı. Avukat Feyza Altun, halkı kim ve düşmanlığa tahrik suçundan gözaltına alındı.
Emekli Kurmay Albay Güven Şağban, akciğer yetmezliği tedavisi görüyordu.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde Milletvekili ve Tarım ,Orman ve Köyişleri Komisyon Üyesi Ömer Fethi Gürer, Niğde’de, çiftçilerin ve üreticilerin sorunlarını da yerinde tespit etmeye devam ediyor.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, NOW TV’de, Çalar Saat programında soruları yanıtlıyor. Özel; Her şeyi göze almazsanız bu makama talip dahi olamazsınız.
Orhan Bursalı; Bir de şu var: Saray ve adamları millete tarihin en büyük ekonomik çöküntüsünü yaşatıyorlar ama sanki ülke güllük gülistanlık ve hiçbir şey yokmuş gibi davranıyorlar.