CHP'li 71 il başkanı yarın Ankara'da bir araya gelerek olağanüstü kurultay sürecine ilişkin ortak açıklama yapacak.
Çin'in BM Daimi Temsilcisi Ma Zhaoxu, "iki devletli çözüm" planının, Filistin ve İsrail arasındaki anlaşmazlığın çözümü için esas yol olduğunu söyleyerek, barış görüşmelerinin devam ettirilmesi çağrısı yaptı.
FETÖ/PDY ve PKK adına suç işlediği iddiasıyla tutuklu bulunan ve 35 yıl hapsi istenen ABD’li rahip Andrew Craig Brunson hakkında adli kontrolle 'ev hapsi' kararı verildi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden İstanbul için bir son dakika uyarısı geldi.
Demokratik Suriye Güçleri'nin (DSG) IŞİD'le bağlantılı olarak yakaladığı biri erkek, diğer kadın iki Amerikan vatandaşı yargılanmak üzere ABD'ye nakledildi.
İstanbul'da Beşiktaş - Adalar seferi yapan Mavi Marmara Kooperatifi'ne ait motorun kaptanı yüksek sesle müzik dinlediği için kendisini uyaran yolcuyu önce "Benim gemim, beğenmediysen in" dedi. Ardından yolcunun kolunu bükerek güvertedeki merdivenlerden aşağı kata attı.
Türk Telekom döviz borçlarının mali yükünü artıran TL'deki değer kaybı nedeniyle ikinci çeyrekte 889 milyon lira zarar ederken, abone sayısındaki artışa paralel olarak gelirlerini yüzde 10 artışla 5 milyar liraya yükseltti.
Türk Tabipleri Birliği (TTB), emekli hekim maaşları ve fiili hizmet süresi zammına ilişkin beş talepleri olduğunu ve önerilerini TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’na sunacaklarını bildirdi.
TZOB Genel Başkanı Bayraktar, vergi, SGK prim ve diğer bazı alacakların yeniden yapılandırılmasından yararlanmak için başvuru yapılmasının bir zorunluluk olduğunu bildirerek, yapılandırmada son başvuru tarihinin 31 Temmuz olduğunu kaydetti.
İstanbul Polisi’nin Adnan Oktar yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda ele geçirilen silahlar Emniyette sergilendi. Cephaneliği andıran sergideki ağır silahlar ise dikkatlerden kaçmadı.
Diyarbakır'ın Kulp ilçesi kırsalında, terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenecek operasyonlar kapsamında 8 köy ve mezrada sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
Barış istediği için tutuklanan ve 5.5 ayın ardından geçen hafta tahliye edilen HDK Eş Sözcüsü, akademisyen Prof. Dr. Onur Hamzaoğlu, tutulduğu nezarethaneleri ve cezaevini "Toplama merkezi gibi yerlerdi. Diş fırçası bile yasaktı. 2. Dünya Savaşı’nı anımsatan koşullar vardı" şeklinde anlattı.
Hepatitle ilgili önemli bilgiler veren Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Yakup Hakan Başaran, hijyenik koşulların önemine dikkat çekerek tırnak makası, tıraş bıçağı, diş fırçası gibi malzemelerin ortak kullanılmaması gerektiği uyarısında bulundu.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, olağanüstü kurultaya ilişkin açıklamada bulundu.
Dünyanın en kirli şehirleri açıklanırken, Türkiye’den Ankara, İzmir ve İstanbul’un dünyanın en kirli şehirleri arasında yer aldığı görüldü.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan BRICS zirvesine katılmak için Güney Afrika’ya hareketi öncesinde Esenboğa Havalimanı’ndan açıklama yaptı.
Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Başkanı Erol Bilecik, 40 Yaş Altı 40 Genç CEO 2018 Araştırması’nın ödül töreninde konuştu.
9 Temmuz'da Resmi Gazete'de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'yle çözüm süreci yasasının da lağvedildiği ortaya çıktı. Yasanın yürürlükten kaldırılması AKP'nin Cumhur İttifakı'ndaki ortağı MHP'ye bir jesti olarak yorumlanıyor.
Cumhurbaşkanlığı başdanışmanları ve Bakanlık yardımcıları gece yarısı atamasıyla belli oldu. Erdoğan'ın teyzesinin oğlu olan Danıştay Üyesi İbrahim Er, Milli Eğitim Bakanlığı'na atandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Askerlik meselesini yeni ve köklü bir anlayışla ele almamız gerekiyor" sözlerinin ardından profesyonel askerlik tekrar gündeme geldi.
Oyuncu Hakan Yılmaz, Antalya'da konaklamak için aradığı bir otelin 'tek başına bir erkeğin odada kalamayacağı' gerekçesiyle oda vermediklerini söyledi.