CHP Bartın Milletvekili Av. Aysu Bankoğlu, aileler ile açıklama yaptı; Ödül gibi cezalarla sorumluları salıyorlar. Adalet mücadelemiz sürecek. Bu işin peşini bırakmayacağız. Er geç adalet yerini bulacak.
Barış Pehlivan; Cinayet iddianamesindeki tutuklu sanıklardan biri de Serdar Öktem. Avukat olan Öktem’in önemli bir MHP’li olduğu sır değil. Sır olan ise bu iddianamede neden yer aldığı.
Orhan Bursalı; Ayrıca Cumhuriyet gazetesine de bilim haberleri vermeyi sürdürüyor. Bilimsiz Cumhuriyet olmaz, biz Atatürk’ün çocuklarıyız ve bilim olmadan var olamayacağımızın da bilincindeyiz.
Can Ataklı; Asıl Erdoğan, Özel’e ne dedi?
Resmi Gazete'de yayımlanan 8 Mayıs 2024 Çarşamba yönetmelik, genelge ve tebliğler www.istanbulgercegi.com'dan takip edebilirsiniz.
Ankara'da gündüz vakti silahlı saldırı sonucu öldürülen Eski Ülkü Ocakları Başkanı Doç. Dr. Sinan Ateş, cinayetinin Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan İddianame kabul edildi.
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmî ziyaret için Türkiye'de bulunan Kuveyt Emiri Mişal el Ahmed el Cabir el Sabah’a Devlet Nişanı verdi.
Okul müdürü İbrahim Oktugan okuldan ataılan yabancı uyruklu bir öğrenci tarafından 5 el ateş edilerek katledildi.
CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, TBMM Genel kurulunda konuştu; Cesaretleri varsa gelsinler, emeklilerin arasında bir dolaşsınlar görelim. Meclise saklanarak siyaset yapılmaz.
Gökhan Günaydın, 8. yargı paketi “7499 Sayılı Ceza Muhakemesi Kanunu İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunu”nun bazı maddelerinin iptali ve yürürlüğünün durdurulması istemiyle Anayasa Mahkemesi'ne başvurdu.
Ankara Büyükşehir Belediyesi, Zafer Çarşısı’nı da içine alan “Zafer Meydanı Yeniden Düzenleme ve Öğrenci Merkezi” projesi için düğmeye bastı.
Eski Bakan Ankara Milletvekili Koray Aydın; "Sonuçta rakiplerimin birleşmesi sonucu az bir farkla seçimi kaybetmiş olduğum da bir kez daha açıkça ortaya çıkmıştır."
CHP Genel Başkanı Özgür Özel; Hiçbir arkadaşımın ne kadar iyi niyetle de olsa, ne kadar soru da gelse bu tartışmalara dahil olmasını doğru bulmam. Bundan sonra da istemem.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 7 Mayıs'ta gerçekleştirdiği grup toplantısı öncesi, İYİ Partiden istaifa eden Prof. Dr. Bahadır Erdem'e CHP rozeti taktı.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile TBMM'de makamında görüştü.
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin açıkladı; Millî Eğitim Bakanlığınca 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması yapılacak.
İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Programı Ödülleri’nde, 4 kategoride finalistler belli oldu. Seçici Kurul değerlendirmesiyle belirlenen kazananlar, 4 Haziran’da gerçekleştirilecek ödül töreninde açıklanacak.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gezi Parkı Davasında hüküm alan Osman Kavala üzerinden; "Sayın Özel saati merak ederse, rahat olsun, bana sorabilir, köstekli saatimi açar, kendisiyle açık açık da paylaşırım."
CHP Sözcüsü Deniz Yücel, AKP, iktidarda kalmalarının tek yolunun eğitim seviyesinin düşmesine bağlı olduğunu biliyor. İşte bu sebeple; eğitim sistemine bilinçli ve sistematik bir şekilde zarar veriyorlar.
Murat Ağırel; Elektronik posta adresim ve sosyal medya hesaplarım yüzlerce bu ve benzeri mesaj ile dolu. Ne yazık ki bu dolandırıcılık yöntemi çok yayılmış durumda.
Şükran Soner; Menderes Samancılar’ı hangi tarihlerden günümüze, bu ülkenin yaşanmış en anamlı toplumsal dayanışma eylemlerinin içinden tanıdığımı saymanın olanağı yok.