Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, eski Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın limonatayla zehirlenerek şehit olduğunu söyledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Van mitinginde halka hitap etti.
Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM), 24 Haziran cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerini izlemek üzere Türkiye'ye 33 kişilik heyet göndereceğini açıkladı.
Suriye Dışişleri yetkilileri, 'Suriye liderliğinin, ülkenin kuzeyinde yer alan Menbiç'in kırsal kesimlerinde Türkiye ve ABD güçlerinin bulunmasına kesin bir biçimde karşı çıktığını' söyledi.
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, “Ayrıştıranlara inat barıştırmaya, kutuplaştıranlara inat kucaklaşmaya, yoksullaştıranlara inat zenginleştirmeye geliyoruz. Bu ülkeyi yeniden büyük ve güçlü Türkiye yapmaya geliyoruz” dedi.
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Hatay'da halka seslendi.
Türk Kızılayı Genel Başkanı Kerem Kınık, Cumhurbaşkanı Erdoğan için propaganda yaptı. Kınık, Erdoğan'a destek verdi ve ‘’Bizi yönetecek lider bilgi, yetkinlik, sezgi ve tecrübesi ile toplumsal önderliği süreçte test edilmiş ve milletimizin tarih serüvenini berhava ettirmeyecek biri olmalı" dedi.
Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu Araştırma Dairesi (DİSK-AR) Türkiye İstatistik Kurumu TÜİK'in 18 Haziran 2018 günü açıkladığı Mart 2018 dönemi hanehalkı İşgücü araştırması değerlendirdi.
Manisa'nın Soma ilçesinde, 2014 yılında, 301 madencinin yaşamını yitirdiği faciayla ilgili 5'i tutuklu 51 sanıklı davanın 22'nci duruşması görülmeye başlandı.
İzmir'de konuşan Başbakan Binali Yıldırım, “Vatandaşlık hakkı kazanan 30 bin Suriyeli 24 Haziran seçimlerinde oy kullanacak” dedi.
Avrupa Birliği İstatistik Ofisi (Eurostat) tarafından açıklanan satınalma gücü paritesine göre Türkiye, 65 puan ile Avrupa Birliği (AB) ortalamasının yüzde 35 altında kaldı. Ekonomik kriz yaşayan Yunanistan da 67 puanla Türkiye'nin önünde yer alıyor.
İsviçre Federal Savcılığı, 2016 yılında Fetullah Gülen’e yakınlığı ile bilinen ve Zürih’te yaşayan bir iş adamını bayıltarak kaçırma girişimine teşebbüs eden Bern Türkiye Büyükelçiliğine bağlı iki Türk diplomat hakkında yakalama kararı çıkardı.
İYİ Parti Genel Sekreteri ve İzmir milletvekili Aytun Çıray İYİ Parti Bornova ilçe teşkilatının organize ettiği tanıtım yemeğine katıldı.
Eğitim gündemi ile ilgili açıklamalar yapan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz tam gün eğitime geçiş konusunda, “İstanbul’da biraz zorlanacağız. Özel bir seferberliğin başlatılması lazım. İnanıyorum ki, Türkiye eğitimin kalitesinin artırılması adına ikili eğitime son verecek” dedi.
Muharrem İnce; İsraf ekonomisini terk edeceğiz. Fabrikalar kuracağız, marka üreteceğiz. Hep beraber zenginleşip hakça bölüşeceğiz.
Gazeteci ve yazar Hakan Gülseven, Eski Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’a yönelik hakaret iddiasıyla açılan davada tutuklandı.
Oyuncu Elçin Sangu, Twitter hesabından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun animasyon videosunu paylaştı.
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Kanunlaştıracağımız ilk yasa hayvanları korumaya ilişkin bu düzenlemeler olacaktır" dedi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde Türkiye'nin 16 yılda iyi yönetildiğini ileri sürerek, "Tayyip Erdoğan eğer bir kelimeyle adlandırılacaksa büyük bir devrimcidir" dedi.
HDP'nin tutuklu cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, Anayasa Mahkemesi'nin tahliye talebini reddettiği yönündeki haberleri yalanladı.
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ Münbiç operasyonuyla ilgili açıklama yaptı. Bozdağ “Münbiç’te diplomatik çabalarımızın netice vermesi, Türkiye’nin sahada güçlü olduğunu da göstermektedir” dedi.