Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak, Türkiye'nin Rusya ile yürüttüğü tahkim süreci için anlaşmaya vardığını ve bir milyar dolarlık hakkın seçimden önce Hazine'ye alınacağını söyledi.
Türkiye’nin Polonya’dan ithal ettiği sığır etinde deli dana hastalığına rastlandığı belirlendi. Bir Tarım Bakanlığı uzmanı ‘Tahlil raporları Polonya dilinde yazıldığı için ne yazdığını anlamadık’ dedi.
Rusya ile savunma konusunda işbirliği yapılması, başlı başına CAATSA diye anılan bir yasanın yaptırımı kapsamında. Türkiye’nin adı S-400’lerin teslimatı gerçekleştiği anda tasarıya eklenecek.
Yüksek Seçim Kurulu (YSK) dün akşam (26 Mayıs 2018) yaptığı toplantıda valiliklerin ve il seçim kurullarının talebi doğrultusunda sandık taşıma ve birleştirme kararı aldı. Dün YSK’yi ziyaret eden HDP’li Mithat Sancar ve HDP YSK temsilcisi Mehmet Tiryaki’nin endişe ve itirazları dikkate alınmadı.
Bekir Coşkun: Fikri olan İtalyanlar Meral Akşener'i, Avusturyalılar Muharrem İnce'yi seçtiler…
Çiğdem Toker: Fikirtepe’de bundan yedi yıl önce bir kentsel dönüşüm süreci başladı. Fakat birçok firma iflas etti, binlerce konutzede ortaya çıktı.
Orhan Bursalı: Kaç gram artış yapacaksınız demokraside, hukukta, adalette, özgürlüklerde?
Hüsnü Mahalli: AKP’den dolayı başta Suriye olmak üzere tüm bölge perişan durumda.
Can Ataklı: Yargı bağımsızlığı bitirildiği gibi bütün yargı sistemi bir kişinin emrine sokuldu.
Mustafa Cengiz, Dursun Özbek, Ali Fatinoğlu ve Ozan Korkut'un başkanlık için yarıştığı Galatasaray'ın yeni başkanı Mustafa Cengiz oldu.
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 27 Mayıs Pazar günü İzmir'de halka seslenecek.
Numan Kurtulmuş ve önceki dönem Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’in de katıldığı AKP Diyarbakır aday tanıtım toplantısında kavga çıktı.
Yetkililer, e-sınav yapılacak olan sistemi kullanmayı başaramadı. Açılan sistem, sınavın ortası tekrar kapandı. ÖSYM, en sonunda Ankara’daki sınavı iptal etti.
Muğla'nın Menteşe ilçesinde, cezaevi firarisi İbrahim Gökcan (53), jandarma tarafından yakalandı. Jandarmayı karşısında görünce "Beni nasıl buldunuz" diyerek şaşırdığı öğrenilen Gökcan, sevk edidiği adliyedeki işlemlerin ardından cezaevine konuldu.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Birileri diyor ki 'Vakit tamam'. O vakit senin için tamam kardeşim. Biz daha yeni başladık. Senin vizyonun yoksa ben ne yapayım? Benim projelerimi raftan kaldıracağını söyleyeceğine kendi projelerini üret" dedi.
24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak seçimler için Cumhuriyet Halk Partisinin Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, Birleşik Kamu-İş’i ziyaret etti.
24 Haziran'daki seçimler öncesi 'imar barışı' getiren hükümette Ekonomi Bakanlığı görevini üstlenen Nihat Zeybekci, "Bundan sonra Türkiye'de kaçak yapı yapılmasına müsaade etmeyeceğiz" dedi.
Almanya'da HDP mitingine izin verilmesiyle ilgili çok sert Dışişleri Bakanlığı'ndan çok sert tepki geldi. Dışişleri'nden yapılan açıklamada, "Almanya'nın iki yüzlü yaklaşımını kınıyoruz" denildi
Saadet Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, partisinin üyelerine MHP'liler tarafından yapılan saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu.
AKP Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, "Cumhurbaşkanı adayları var, indiler meydana, boy gösteriyorlar. Ne diyorlar? 'AK Parti'nin yaptıklarını yıkacağız.' Siz sadece yıkmayı bilirsiniz, yapmayı AK Parti bilir" dedi.
CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, CHP Edirne milletvekili adaylarından Ediz Ün’ün "Cumhurbaşkanına hakaretten 1 yıl ceza alması nedeniyle" adaylığının Yüksek Seçim Kurulu’nca (YSK) uygun görülmediğini bildirdi