Gazeteci Nevşin Mengü, avukat kardeşi Burak Mengü'nün polis olduğunu söyleyen kişilerce gözaltına alındığı, darp edilip boş bir araziye bırakıldığına ilişkin iddialarıyla ilgili yeni bir açıklama yaptı.
20 Ocak'ta Afrin'e yönelik başlayan Zeytin Dalı Harekatı bitmeden filmi çekildi. 'Bordo Bereliler Afrin'de' isimli filmin afişleri sokaklara asıldı.
İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi Sir Dominick Chilcott, Ankara Anlaşması’yla ilgili mahkeme kararına açıklık getirdi. Chilcott, “Türk vatandaşları 3 yıllık ticari vizeyi oturuma çeviremez. 16 Mart öncesi başvurular etkilenmez.” dedi
Çiğdem Toker: Bir kamu binasının bir odasında sessiz sedasız altına imza atılan 4 milyar 294 milyon 713 bin TL’lik teklifin sahipleri kim derseniz, onu da söyleyelim: Özgün Yapı - Kolin İnşaat.
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, yüksek kar vaadiyle binlerce kişiyi milyonlarca lira dolandıran Çiftlik Bank'ın kurucusu Mehmet Aydın hakkında kırmızı bülten sürecinin başlatıldığını açıkladı.
Tarihçi-yazar Mustafa Solak, Can Ataklı'nın sunduğu Yazı İşleri programına konuk olarak katılıyor.
Devlet Bahçeli, tekrar genel başkan seçildiği MHP 12. Olağan Büyük Kurultay’ın ardından teşkilatlara yolladığı mesajda Türklük vurgusu yaptı: "Siyasetimiz günlük heveslerin esiri değil, Türklüğe ve Türkiye’ye adanmış muazzez ömürlerin hizmetkârlığıyla temellenmiş, ebedi anlam ve ruhunu bulmuştur."
Eski MHP Milletvekili, emekli büyükelçi Deniz Bölükbaşı, tedavi gördüğü hastanede 69 yaşında hayatını kaybetti.
CHP MYK toplantısı bugün 12.00'da toplanıyor.
Hâkimler ve Savcılar Kurulu’nca (HSK) dün yayımlanan kararnameyle adli yargıda 326, idari yargıda 30 olmak üzere 356 hâkim ve savcının görev yeri değişti. Kararnameye Danıştay Başkanı Zerrin Güngör’ün kızı Gonca Hatinoğlu da girdi.
İstanbul'da polisin 'Dur' ihtarına uymayan araca 35 el ateş ettiği ortaya çıktı. Polisin kurşunları dolayısıyla 2 genç hayatını kaybetmiş, 2 kişi de yaralanmıştı.
İstanbul Bakırköy’de bir yeşil alan daha imara açıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Bakırköy Şenlik Mahallesi’nde yaklaşık 65 dönümlük donatı alanını imara açtı.
Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Ryabkov, eski Rus ajanı Sergey Skripal’in zehirlenmesi soruşturmasıyla ilgili "işbirliği yapmak yerine Rusya’ya çamur atacak kadar düşen" İngiltere için üzgün olduklarını belirtti.
Sarı taksicilerin Uber şoförlerine yönelik saldırıları ardından Uber'in telefona indirilme sayısı 10 günde 5’e katlanıp 24.500 oldu.
New York Güney Bölgesi Federal Mahkemesi’nde yargı süreci devam eden Zarrab’ın avukatları vekillikten istifalarını belirten dilekçe yolladı.
Yılmaz Özdil: Belediye koltuğuna oturdun diye kendini sahibi zannediyorsun ama, Bursa Türkiye'nindir.
Yüksek kar vaadiyle binlerce insanı milyonlarca dolandıran Çiftlik Bank'ın ardından bir vurgun haberi de Anadolu Farm isimli uygulamadan geldi. Kayseri merkezli bir firmanın bünyesinde bulunan Anadolu Farm'ın 44 bin üyeden bir yılda 200 milyon lira topladığı öğrenildi.
ABD Senatosu, Amerikan Ordusunun Suudi Arabistan'ın Yemen'de gerçekleştirdiği operasyonlara destek vermesini engelleyen yasa tasarısını 44'e karşı 55 oyla reddetti.
Bekir Coşkun: 1236 hakim ve savcı atamasının kura çekimi sarayda yapıldı… Daha çok AKP'ye yakın avukatlar hakim ve savcı olmuşlardı…
Can Ataklı: Tayyar’ın sözünü ettiği ‘FETÖ borsası’ nedir, bakanlığınızın konuya ilişkin herhangi bir araştırması var mıdır, kurumunuza herhangi bir şikayet ulaşmış mıdır?
Yalçın Bayer; Batı ve Türkiye, Kırım’ı Rusya toprağı olarak değil, Ukrayna’nın parçası olarak kabul ediyor. Rusya bu nedenle AGİT çatısı altında Türkiye’nin dâhil olduğu 30’u aşkın ülkeden gözlemciyi Kırım’daki seçimlerde ağırladı.