CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, AKP-MHP ittifakını eleştirerek, "Bu olsa olsa bir şeytan ittifakıdır. Bakın şeytan bile bunları görse kesin emekliliğini ister. 'Artık bu dünyada bana görev alanı kalmadı' der" şeklinde konuştu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika İstanbul ve çevre illere gök gürültülü sağanak yağışa karşı tedbir alınması yönünde uyarı geldi.
Çiğdem Toker: Marmaris Okluk’ta inşaatı süren yazlık saray Cumhurbaşkanlığı’nın 2018 yılı bütçesi TBMM Plan Bütçe Komisyonu’nda gündeme geldi.
Lübnan basınında yer alan habere göre ABD, Türkiye ve Rusya’yı denetim altına alarak Suriye'yi bölmek için gizli kulis yapıyor. Buna göre ABD, 11 Ocak’ta Washington’da topladığı İngiliz, Fransız, Ürdünlü ve Suudi temsilcilerle Suriye’nin bölünmesini konuştu.
Orhan Bursalı: Şimdi bir “el”, hangi aşamada bilemem, YSK’ye gönderilecek “seçmen” kayıtlarını istediği gibi biçimlendirebilir. YSK bunu yapmak zorunda değil, o elindeki listeleri yayımlayacaktır.
Yılmaz Özdil: Camilerimizi miting meydanına çevirip, cuma namazı çıkışında partilerinin tarikatlarının derneklerinin reklamını yapan dinci arkadaşların ilgisine mazhar olabilmek için, illa Arap mı olmak gerekiyor?
Can Ataklı: Kısa yoldan “aslında çağın yüzlerce yıl gerisindeler” diyeceğim ama yüzlerce yıl öncesinin erdemlerine, hasletlerine bile sahip değiller ki. Bu geçmişe de hakaret olacaktır.
Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin 400 öğrencisinin eğitim gördüğü D Blok’un altını köstebek gibi oyan AVM ve rezidans inşaatı, okulun çökme tehlikesine ve velilerin isyanına rağmen devam ediyor.
Bekir Coşkun: Kimi zaman gözlerimi kapattığımda, bir küçük kuş, bahçede kahkahalar atarak oynayan çocukların arasında koşup durur…
Heybeliada'da Refah Şehitleri Caddesi üzerinde bulunan ve yazlık olarak kullanıldığı öğrenilen ahşap bir binada henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.
Bulundukları il ve ilçelerin ekonomisine hayat veren 14 şeker fabrikasının birden satışa çıkarılması, bu illerden seçilen AKP'li bakan, milletvekili ve belediye başkanlarında ciddi seçim endişesine yol açtı.
31 KHK’ye karşı 67 bin 588 dava açıldı. Davaların yaklaşık 4 bin 500’ünde Başbakanlık ‘tek taraf’ oldu.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhuriyet Halk Partisi heyeti ziyareti ile ilgili bir dizi açıklamayı sosyal medya hesabı twitterdan yaptı: 'İYİ Parti bir zorunluluktan doğdu' dedi.
Spor Toto Süper Lig'in 24. hafta mücadelesinde Karabük ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Maç Galatasaray'ın 7-0 galibiyeti ile bitti.
Eskişehir’de termik santrale karşı yapılmak istenen mitingin, OHAL gerekçesiyle yasaklanmasına rağmen halk basın açıklaması ve yürüyüşle santrali protesto etti.
Usta oyuncu Metin Akpınar; Salak Milyoner, Köyden İndim Şehire ve Mavi Boncuk filmleri için iki kanaldan telif istedi. Ancak açtığı dava 'Oyuncunun herhangi bir hakkı yok' denilerek reddedildi.
Acvit Kozmetik Ceo’su İsmail Çetin Aydın Üniversitesinde Öğrencilere Doğal Ürünler, Doğal Kozmetik ve Polifenol teknolojisi eğitimi verdi.
TRT’de ekrana gelen “Evlilik Okulu” programını sunan Aynur Ayaz, TRT'deki programa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın devreye girmesi ile başladığını itiraf etti. Ayaz, verdiği röportajda "Kadınların çok kazanıyorum diye kocalarını ezmeye hakkı yok. Evin reisi erkektir" dedi.
33 yıllık kariyerinde 28 takım çalıştıran ve en son Giresunspor macerası 3 hafta süren Yılmaz Vural, teknik direktörlüğü bıraktığını açıkladı.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Yves Le Drian ile telefonda görüştü.
İçişleri Bakanlığı kayıp silahlarla ilgili açıklama yaptı.