Hür Dava Partisi'nin (HÜDAPAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu 2019'da yapılması planlanan seçimler için her parti ile ittifak yapabileceğini söyledi.
Hakkında soruşturma başlatılan Nurettin Yıldız'ın cemaati yurt genelinde özellikle gençler üzerinde propaganda faaliyeti sürdürüyor. Sosyal Doku TV adı altında televizyon da kuran Yıldız'ın yüz binlerce müridinin olduğu tahmin ediliyor.
Zarar ettiğini iddia eden halk otobüsü sahipleri bugün İstanbul'da kontak kapattı. Eyleme Anadolu yakasında çalışan araçlar katılmıyor, belediye ise sorun yaşanmaması için gerekli önlemlerin alındığını açıkladı.
TCDD’nin koruma altındaki tarihi istasyon binası Sakarya Doğançay İstasyonu’nun 2. derece doğal sit alanı olan bahçesine “betonarme yaya üstgeçidi” yapılıyor. TCDD 1. Bölge Müdürlüğü’nün izniyle başlayan üst geçidin yüzde 40’ı tamamlandı.
Çiğdem Toker: Akkuyu NGS’de kapıları sonuna dek açan, “can sıkıcı” hukuk manilerini kaldıran esas adım, idari yargı cephesinden geldi. Danıştay 14. Dairesi, Akkuyu NGS için meslek örgütlerince Çevre ve Şehircilik Bakanlığı aleyhine açtığı davaları reddetti.
Karşıyaka Belediyesporlu İlayda Şahin, Mersin'de düzenlenen Cimnastik Türkiye Şampiyonası’nda üçüncü oldu. 16 yaşındaki sporcu, 15-18 Mart’ta Bakü’de yapılacak Dünya Kupası’na katılmaya hak kazandı.
İşadamı Halit Özdağ, Trabzon'da yaptırıp Milli Eğitim Bakanlığı’na devrettiği okulu ziyarete gitti. Özdağ, yaklaşık 50 kabinden oluşan alafranga tuvaletlerin, klasik tuvalete dönüştürüldüğünü görünce tepki gösterdi.
Arçelik, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yollanan açıklamada şirket hakkında Rekabet Kurulu tarafından bir soruşturma başlatıldığını duyurdu.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili ve Grup Yönetim Kurulu üyesi Melike Basmacı, Küçük esnafı korumak amaçlı AVM lerde haftanın 2 günü tatil olması için kanun teklifi verdi.
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisini 'Cumhur İttifakı'nda istemeyen MHP'ye "BBP'nin amblemini koyduğunda ekstradan bu ittifaka yüz binlerce ya da milyonlarca oy getireceği görülürse BBP'nin ambleminin orada olmasından niye rahatsız olunsun ki?" diye sordu.
Maliye Bakanı Naci Ağbal, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'in, Türkiye'nin kredi notunu 'Ba1'den 'Ba2'ye düşürüp not görünümünü 'negatif'ten 'durağan'a çevirmesini "Hiçbir itibarı yoktur" sözleriyle değerlendirdi.
Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Kürşat Mican'ın aracına silahlı saldırıda bulunuldu
43 ilde başlatılan 'FETÖ' operasyonu kapsamında 84 kişiye gözaltı kararı çıkarıldı.
Uluslararası Polis Teşkilatı'nın (Interpol), Türkiye tarafından çıkartılan 50'ye yakın kırmızı bülteni askıya aldığı iddia edildi. Bu kırmızı bültenler arasında Adil Öksüz, Mihraç Ural ve Salih Müslim de olduğu belirtliyor.
Cumhuriyet yazar ve yöneticilerinin yargılandığı davaya bugün Silivri Cezaevi’nin karşısında bulunan duruşma salonunda devam edilecek.
Uber'in şoförlerine yönelik saldırılar devam ediyor. Alihan G. isimli bir Uber şoförü hastanelik edilirken, Bahtiyar Poslu isimli şoförün 12 taksicinin lincinden zor kurtulduğu öğrenildi. İddiaya göre şu ana kadar Uber şoförlerine yönelik olarak 30 saldırı gerçekleşti.
AKP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Şeyma Döğücü, "Son günlerde özellikle kadın problemlerini konuşurken sürekli şiddeti, ezilmiş kadınları gündeme getirenleri esefle kınıyorum. Bizim kültürümüzde kadına el kalkmaz. Bu bizde yaşanan bir şey değil" diye konuştu.
İsveç Adalet Bakanlığı yetkilisi Cecilia Ridselius, Türkiye’nin PYD’nin eski Eşbaşkanı Salih Müslim’in iadesi notasını aldıklarını ama Müslim’in ülkeden ayrıldığından dolayı teslim edemeyeceğini söyledi.
İstanbul Beşiktaş'taki Kabataş Erkek Lisesi olarak kullanılan tarihi binası restorasyon adı altında iş makineleriyle yıkılıyor. İstanbul Valiliği ise tarihi yapıya sonradan eklenen betonarme kısımların yıkıldığını ileri sürdü.
Yılmaz Özdil: CIA, FSB, MI6, Mossad, GIP, VAJA coğrafyasına İETT'yle girersen, olacağı buydu tabii.
İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 2017’nin ilk 5 ayında 39’u Suriyeli, 38’i 15 yaşından küçük 115 çocuğun hamile olduğunun gündeme gelmesinin ardından Edirne İl Genel Meclisi Kadın Haklarını ve Kız Çocuklarını Koruma Komisyonu tarafından kentteki durum araştırıldı.