Marmara Denizi'ndeki fırtına nedeniyle İDO ve BUDO'nun bazı seferleri iptal edildi.
FETÖ’nün 'Mülkiye yapılanmasına' ilişkin eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve eski İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın’ın da aralarında bulunduğu 8 sanığı çeşitli hapis cezalarına çarptıran ve 6 sanığın da beraatine karar veren mahkeme heyeti, gerekçeli kararını açıkladı.
Birleşik Kamu-İş’in yaptığı 'halkın enflasyonu' araştırmasının sonuçlarına göre; şubat ayında halkın enflasyonu yüzde 3,55 olarak gerçekleşti. Gıda fiyatları 2018 yılının ilk iki ayında toplam yüzde 4,52 oranında artış gösterdi.
Kanalın tasarımında belirleyici faktörlerden olan, Kanal İstanbul'dan geçiş yapabilecek akaryakıt tankeri ve konteyner gemilerinin azami boyutları belirlendi.
Bugün 3 Mart devrim yasalarının 94. yıldönümü. 3 Mart 1924’te TBMM’de üç yasa kabul edildi ve laik Türkiye Cumhuriyeti’nin temelleri atıldı.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 1995 yılında İngiliz The Guardian gazetesinde yayınlanan röportajı yeniden gündem oldu.
İstanbul'un tarihi ve kültürel sit alanlarından Adalar ilçesi için hazırlanan Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı'na karşı Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi'nin açtığı dava, 7 yıl sonra sonuçlandı.
Hazine arazilerini bir bir satmasıyla tepki çeken AKP iktidarı, ilgili bir yasa maddesini iptal etmesi sonucunda devleti bir zarara daha soktu.
FETÖ'nün mahrem yapılanmasındaki iletişim sistemi olan 'ankesörlü telefon' soruşturmasında, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı 5 bin civarında 'kripto' askeri tespit etti. Savcılık, 'şüpheli' listesindeki askerlerin isimlerini Genelkurmay Başkanlığı'na bildirdi.
İstanbul Anadolu Yakası Bosna Sancak Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği başkanı Erdoğan Erden, istanbulgercegi.com Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş'ü ziyaret etti.
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cezayir, Moritanya, Senegal ve Mali’yi kapsayan Afrika turunun Dakar durağında kendisine eşlik eden gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, müfredatta kadını aşağılayan ifadeleri “İslam’ın aile kurumuna ve eşlerin birbirlerine karşı üstendikleri görev ve sorumluluklarına bakışı yansıtmayı hedeflemekten ibarettir” dedi
Erdoğan'ın ittifak teklifine üçüncü kez “hayır” diyen Saadet Partisi, ilk turda kendi cumhurbaşkanı adayını çıkarmayı planlıyor ve bu adayın 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül olmasını istiyor.
Yılmaz Özdil: Ve Afrin'de bunlar olurken, Afrin fatihimiz Afrika'da geziyor. Cezayir üzerinden Moritanya'ya geçti. Kahraman teğmenimiz pilotlarımıza “üstüme atın” diye yalvarırken, Senegal'deydi.
Bekir Coşkun: Genelkurmay, askerin yemek duasını değiştirdi… Duada “Tanrı” yerine “Allah” denilmesi kışlalara bildirildi… Arkasından karavana yiyen askerler zehirlendi, yüzlercesini hastanelere taşıdılar… Eşek eti yedirmişler…
Hülya Koçyiğit, ''Türkiye'de herkes fazla özgür'' sözlerini eleştiren Ayşen Gruda'ya yanıt verdi.
Can Ataklı: AKP'den en rahat oy alma kapasitesi Saadet Partisi'nde var. Ancak bu durum Saadet'i anahtar yapmaya yetmez ki.
Melih Aşık: Haluk Pekşen bir lider adayı olarak dikkat çekici bir portre çiziyor. Bugüne dek sekiz kez seçim kaybeden bir lidere mahkûm edilen CHP’nin geleceği açısından umut ışığı olarak parlıyor...
AKP Sözcüsü Mahir Ünal, Kültür ve Turizm Bakanlığı döneminde Yavuz Sultan Selim'in kaftanının restorasyon bahanesiyle ısrarla Amerika'ya götürülmek istendiğini ve kendisinin de buna karşı çıktığını belirterek, 'O kaftan da aslında bir nevi hilafetin sembolüdür' dedi.
Avrupa kıtasında etkisini gösteren Sibirya soğukları 60 kişinin ölümüne neden oldu. Yoğun kar yağışı ve buzlanma Avrupa'nın birçok ülkesinde kara, deniz, demir ve havayolu ulaşımında aksamalara neden olurken, üniversiteler de dahil olmak üzere okullar tatil edildi.
TOKİ iştiraki Emlak Konut, Çekmeköy Kışlası sınırları içinde kalan 187 dönümlük araziyi satılığa çıkardı.