Habertürk TV’de Didem Arslan’ın sunduğu “Türkiye’nin Nabzı” programına katılan Nagehan Alçı, Ege adalarının tartışıldığı programda "18 keçinin otladığı kaya parçası için savaş mı yapalım" ifadelerini kullandı.
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın aday olmama kararının ardından yeni eş genel başkan arayışına giren partide kongreye 3 gün kala karar verildi.
Türk Telekom'un ana ortağı Otaş'ın borcu, takipteki kredi olarak sınıflandırılmaması gerektiğini söyleyen Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, "Sorun önümüzdeki aylar çözülür" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in başta İdlib ve Afrin olmak üzere Suriye konusunda bir görüşme gerçekleştirdikleri bildirildi.
ABD merkezli uzay aracı ve roket üreticisi SpaceX şirketinin kurucusu Elon Musk'ı keseleyen tellak Ali Güvenç, “Uzaya gönderen bize de bir araba gönderir diye bekliyorum" diyerek Tesla talebini yineledi.
Karşıyaka Belediyesi tarafından 23 Nisan 2016’da kurulan Şebnem Tabak Çocuk Kütüphanesi, yaklaşık iki yılda 7 bin küçük okura hizmet verdi. 5 bin kitabın bulunduğu kütüphane; oyun odasıyla da çocuklar için eğitim ve eğlenceyi bir araya getirdi.
Kırklareli’ne bağlı Çukurpınar köyünde yapılması planlanan ‘Dolomit ocağı kırma eleme tesisi’ne ilişkin ÇED toplantısı, halkın yoğun tepkisi üzerine yapılamadı.
Kanal D ekibi, Bakan Ahmet Arslan'ın sözünü kestiği için yeniden programlanan Robot Sanbot'un özür dilemesini sağladı.
Nişasta bazlı şekerin (NBŞ) zararlarına ilişkin CHP Ankara Milletvekili Dr. Murat Emir ile CHP’li 26 milletvekilinin imzasıyla, 4 ay önce Meclis Başkanlığı’na önerge vererek, araştırılması talebi 4 aydır Meclis raflarında bekliyor.
Tarihçi-yazar Mustafa Solak, Can Ataklı'nın sunduğu Yazı İşleri programına konuk olarak katılıyor.
Türk vatandaşlarına vize serbestisi sağlanması için gerekli olan 72 kriterden 65’ini yerine getiren ve kalan 7 kriter konusunda uzun süredir bekleyen Ankara, atabileceği adımları bir ‘çalışma kağıdı’ olarak sundu.
Mili Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Zeytin Dalı Harekatı'nda sivil kayıpların olduğu yönündeki iddialara ilişkin "Bir zayiat varsa onlar sivil gibi görünen, görünmek isteyen ama etek giymiş teröristlerdir. Karıştırmamak lazım, onlar sivil değil, onlar terörist" dedi.
Mardin'de özel harekat polisi B.K'nın cinsel saldırısına uğrayan 21 yaşındaki M.B., duruşma için geldiği kentte intihara teşebbüs etti
Türk Hava Kuvvetleri’ne bağlı savaş uçakları ile helikopterlerin 4 Şubat’ı 5 Şubat’a bağlayan geceden bu yana Afrin hava sahasını kullanamadığı ortaya çıktı.
Mehveş Evin: Çocuk istismarından çevre kıyımına, işsizliğin yakıcı boyutlarından erkek sorununa; laiklikten, demokrasiden, haklardan gün be gün uzaklaşan rejimin yıkımı konuşulmuyor. Konuşulamıyor.
Afrin'in Bülbül beldesi güneybatısı ile El Maski civarındaki TSK'ya yönelik düzenlenen tanksavar ve havan saldırıları sonucu 2 askerin şehit olduğu bildirildi.
Orhan Bursalı: Türkiye de Kurtuluş Savaşı ile içinden çıktığı bataklığa ve bu cenderenin içine sokulmuştur.
Melih Aşık: Genel başkan adaylarının birer yazılı manifestolarının olması gerekir
FETÖ'nün yargı yapılanmasına yönelik toplantıları organize ettiği iddia edilen eski Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Genel Sekreteri ve Yargıtay üyesi firari Mehmet Kaya, Çanakkale'de yakalandı.
Yalçın Bayer: CHP’nin yeni Mersin İl Başkanı Av. Adil Aktay dünkü “Mersin’de ‘torpilli’ isyanı” yazımıza bir açıklama yaparak “Biz Mersin’de patlama yapacağız. Mütevazı, lise mezunu genç bir kadının ismini vermişim, ne olmuş yani Mersin’de Harvard mezunu kimse yok ki...” dedi.
Diyanet İşleri Başkanlığı, personeline 'Gençlerle düzenli iletişime geçin. Üniversite, fakülte ve okullarda temsilci belirleyin' talimatı verdi.