Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Yunanistan'a kaçan darbeci askerlere ilişkin 3. kez iade talebinde bulunduklarını açıkladı.
Çağdaş Gazeteciler Derneği, Uğur Mumcu'nun katledilişinin 25. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Afrin operasyonuna ilişkin sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlar nedeniyle 11 kişi tutuklandı.
CHP eski milletvekili Mustafa Özyürek, Can Ataklı'nın Yazı İşleri programına konuk olarak katılıyor.
24 Ocak 1980 Kararları tam 38 yıl önce bugün, 12 Eylül 1980’de gerçekleştirilen askeri darbe öncesinde Turgut Özal tarafından bir paket halinde açıklanmıştı. Paketi açıklamak Özal'a, uygulamaksa Kenan Evren'e düştü
Gazeteci Uğur Mumcu'nun, Ankara'da evinin önünde uğradığı bombalı saldırıyla katledilişinin üzerinden 25 yıl geçti. Uğur Mumcu birçok ilde düzenlenen etkinliklerle anılacak.
NTV Spor kanalının Discovery Communications'a satışı için anlaşmaya varıldığı ve iki tarafın avukatlarının imza için hazır bulunduğu ifade edildi
Ortaköy'de bir gece kulübüne motosikletle gelen iki kişi tarafından ateş açıldı. Kulüp önündeki 3 güvenlik yaralandı.
Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yönetim Kurulu, 24 Ocak Çarşamba saat 10.00'da, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında CHP Genel Merkezinde toplanacak.
YÖK'ün 'seçkin' üniversitelerde doktora görenlerin, hekimler gibi mecburi hizmet yapmasını öngören bir çalışma başlattığı ve düzenlemenin kanun hükmünde kararname (KHK) ile çıkabileceği iddia edildi.
Hürriyet'in ekonomi yazarı Noyan Doğan, "30 yıldan fazla çalışıp da ek ikramiyeye hak kazanan emekliler, aldıkları ikramiyelere enflasyon farkı yansıtılmadığı gerekçesiyle Sosyal Güvenlik Kurumu’na dava açıyor" diye yazdı.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), bütçesinden fen liseleri için 40 milyon lira, imam hatipler içinse 550 milyon lira kaynak ayırdı.
Getirilen taşeron düzenlemesi ile kadrolu pozisyon için başvurularını tamamlayan işçiler, başvuru sonuçlarını bekliyor.
Çiğdem Toker: Türkiye-Rusya ilişkisinde, uçak düşürme olayından bile etkilenmemiş, mevcut süreçte de dışarıdaki gelişmelerden bağımsız yürüyen ortak alanın hatırdan çıkarılmaması gerekiyor.
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, AKP'li Metin Külünk'ün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a gazi unvanı verilmesi için verilen kanun teklifini değerlendireceklerini söyledi.
İstanbul Aydın Üniversitesi’nde geçen cumartesi gün boyu gerçekleştirilen ‘Yeşil Hazine: Kenevir’ konulu toplantıda, sanayi kenevirinin tarım ekonomisine yeniden kazanılması konusunda birbirinden değerli konuşmacılar çarpıcı görüşler ortaya sundular.
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nde (AİHM) görev yapacak yeni Türk yargıcın seçimi için 3 üye belirlendi. Hükümetin önerdiği adaylar arasında Barış için Akademisyenler tarafından hazırlanan "Bu suça ortak olmayacağız" bildirisinde imzası olan Prof. Necati Polat da var.
Yılmaz Özdil: İster misiniz, TC Cumhurbaşkanı imzalı üstün cesaret ve feragat madalyası verilsin Bilal'e
AKP ile MHP arasında ‘Milli Mutabakat Komisyonu’ adı altında yürütülen ittifak görüşmelerinin ikincisi dün yapılırken, MHP'nin talep ettiği seçim barajının düşürülmesi talebi için de formül bulundu.
Can Ataklı: Öyle “IŞİD bölgeden temizlendi” demek yıllarca dinci terörün de hedefi olan bizleri o kadar çabuk tatmin etmiyor doğal olarak.
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Florya’daki mevcut yapının değişeceğini söyleyerek, “Tamamının bugünden itibaren istifa edip Galatasaray camiasının önünü açmasını rica ediyoruz. Bugünden itibaren yarına tezi yok istifa etsinler” dedi.