Yolcu ve eşya taşımalarında kullanılan araçlar her yıl 1 Aralık ile 1 Nisan tarihlerinde zorunlu olarak kış lastiği kullanmaktadır. Kurala uymayanlara, 2.568 TL para cezası kesilecek.
Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu beşinci maçında karşılaştığı Danimarka ekibi Nordsjælland'a deplasmanda 6-1 mağlup oldu.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın yakın koruması Musa Erdem trafik kazasında hayatını kaybetti.
Türk askerinin Libya'daki görev süresini 2 Ocak 2024'ten itibaren 24 ay uzatan Cumhurbaşkanlığı tezkeresi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.
Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi mahkeme kararıyla görevden alındı. TTB'den ilk açıklama; Eşitlik yoksa, özgürlük yoksa, demokrasi yoksa, adalet yoksa, sağlık yoksa; mücadele haktır! Ve mücadele, Türk Tabipleri Birliği'nin adıdır!
Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi mahkeme kararıyla görevden alındı.
CHP’li Karabat, “Mehmet Şimşek kaynak arıyorsa, KDV’ye zam yapacağına, yeni vergilerle vatandaşın belini bükeceğine önce buradaki vergileri tahsil etsin.” dedi.
Oyunfor, Steam’in 20 Kasım tarihinde Türk Lirası desteğini bırakarak satışlarını Dolar üzerinden devam ettirmesi konusunu değerlendirdi.
Millî Savunma Bakanlığının faaliyetleri başta olmak üzere gündemdeki konulara ilişkin olarak haftalık basın bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Haftalık Değerlendirme Toplantısını TBMM’de gerçekleştirdi. Babacan; ‘3 Aralık’ta ilk grup belediye başkan adayımızı açıklayacağız’
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener ile İYİ Parti Genel Merkezi’nde bir araya geldi.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 30 Kasım 2023 ortak basın açıklaması yaptı.
TÜİK verilerine göre; H-ÜFE 2023 yılı Ekim ayında bir önceki aya göre %1,21, bir önceki yılın Aralık ayına göre %74,08, bir önceki yılın aynı ayına göre %76,99 ve on iki aylık ortalamalara göre %77,10 artış gösterdi.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e 30 Kasım 2023 nezaket ziyaretinde bulunacak.
CHP Milletvekili Gürer’den iktidara çağrı; “Meralar, hazine arazisine, hazine arazileri imara açmaktan vazgeçin.”
İsrail Savunma Kuvvetleri, Gazze Şeridi'nde Hamas'la ateşkesin, daha fazla rehinenin serbest bırakması yönündeki çabaların ışığında devam edeceğini söyledi.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Tokat İl Örgütü ile bir araya geldi.
Orhan Bursalı; Burada mesele, Doğu’nun bu büyük keşiflerinin dünya üzerinde erken bir çağdaş bilim ve teknoloji egemenliği kuramamasıdır. Nedenleri ayrı bir konu.
Barış Terkoğlu; Molla Mustafa Çetinkaya’nın oğlu olan Urfalı Abdullah Çetinkaya, Diyanet personeli olarak başladığı iş yaşamını bambaşka bir yere vardırmıştı.
Melih Aşık; Gelişmiş AB ülkelerinde öğretmenler her 4- 5 yılda bir mesleki- bilimsel sınava tabidir. Yetersiz olanlar zorunlu olarak kursa yollanır ya da meslekten çıkarılır.
Can Ataklı; Fatih Terim Fonu olayının ortaya çıkmasından ve bazı futbolcuların akılsızca para kaptırmalarından sonra bir Sülün Osman hikayesi sosyal medyada dolaşmaya başladı.