Almanya'da PKK destekçilerine yönelik soruşturmaların yoğunlaştırıldığı bildirildi. Almanya'da yaklaşık 14 bin PKK sempatizanı olduğu tahmin ediliyor.
İngiltere'de başbakanlık ofisinden yapılan açıklamada yalnızlıktan sorumlu bir bakanlığın kurulduğu açıklandı.
Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın verilerine göre, Karadeniz Bölgesi'nde son 10 yıl içerisinde toplam kapasitesi 20.3 milyar kilovat/yıl olan 203 Hidroelektrik Santral (HES) yapıldı.
Anayasa Mahkemesi (AYM), CHP’nin 6663 sayılı Torba Yasa’nın iptal istemini reddederken, 12.000 yıllık geçmişi bulunan, UNESCO’nun 10 kriterinden 9’unu yerine getiren Hasankeyf’i su altında bırakacak düzenlenmeye vize verdi.
‘Asrın projesi’ Kanal İstanbul bir yandan boşaltıp bir yandan dolduracak
Sözcü yazarı, ekonomist Murat Muratoğlu, Can Ataklı'nın sunduğu Yazı İşleri programına konuk olarak katılıyor.
ABD Dışişleri Bakanlığı, 'ABD, tekrar gözden geçirmek üzere Filistin'e verilecek 65 milyon dolarlık yardımı askıya aldı' açıklamasında bulundu.
İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, ABD'nin, büyükelçiliğini bu yıl içinde Kudüs'e taşıyacağını söyledi.
Bu sabah İDO ve BUDO seferlerinde olumsuz hava şartları nedeniyle sefer iptalleri oldu. İDO ve BUDO iptal edilen seferleri resmi internet sitesinden duyurdu.
CHP İstanbul il başkanlığını kazanan Canan Kaftancıoğlu ve yönetimi 17 Ocak 2018 Çarşamba günü Cemal Canpolat yönetimini ile kol kola, omuz omuza devir teslim töreni yapacaklar...
ÇYDD Beylikdüzü şubesi ve Eğitim-İş İstanbul 3. nolu şubesi ortaklığı ile katledilen aydınlarımızı anmak için 'Türkülerimiz Adalet ve Demokrasi için' konulu bir etkinlikte üyeler bir araya gelecek...
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP genel başkanı ve AKP hükümetinin Anayasa'yı yok sayan açıklamaları ve uygulamaları nedeniyle sosyal medya hesabı twitter'dan bir açıklama yaptı.
NATO yetkilisi, NATO'nun Türkiye'nin güvenliğine önem verdiğini, bu çerçevede giderek zorlaşan güvenlik ortamında Türkiye'nin güvenliğine katkı sağlamaya devam ettiğini söyledi.
MHP Aydın milletvekili Deniz Depboylu, çocuk evliliklerine aracılık eden imamların cezalandırılması için TBMM’ye kanun teklifi verdi.
İzmir'in Buca ilçesinde komşusunun 10 yaşındaki kızını taciz eden Erol T. kızın babası tarafından öldürüldü. Mahkeme babaya 2 buçuk yıl ceza verdi.
İBB Başkanı Mevlüt Uysal’ın iptal ettirdiği 76,9 km’lik 6 metro hattı ihalesinin ardından İstanbul genelinde toplam 60 km’lik yeni metro hattı projesi tasarlamak üzere yeniden çalışmalara başlandı.
Sivas'ta yaşayan Erol Aydın'a (38), hiç gitmediğini iddia ettiği İstanbul'da Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu'ndan otomobiliyle 48 kez geçiş ihlali yaptığı gerekçesi ile 4 bin 112 liralık ceza geldi.
Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili soruşturma sırasında kaybolan 700 bin euro ile ilgili dava sonuçlandı. 3 hakimin değiştiği ve 8.5 yıl süren davada mahkeme, 6'sı polis 8 sanığı 6'şar bin TL adli para cezasına çarptırdı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5 Şubat'ta Papa Francis'in davetlisi olarak Vatikan'ı ziyaret edecek.
SGK’dan 8 aydır maaş alamayan A.S., şikâyet dilekçesinin de işleme konulmamasına tepki gösterdi. A.S., Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) önünde, sadece iç çamaşırı kalacak şekilde çıplak eylem yaptı.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Çerkezköy Termik Santralı’na ilişkin 8 bin 459 yurttaşın verdiği itiraz dilekçesine dair Edirne Valiliği’ne gönderdiği yanıtta, termik santrallerin bölgenin hava kalitesine olumlu etki edeceğini öne sürdü.