AYM, hırsızlık yaptığı iddiasıyla çocuk yaşta tutuklanan ve cezaevinde cinsel istismara maruz kalıp istismarcıyla aynı yerde tutulan F.O’ya uğradığı haksızlık nedeniyle 18 bin TL tazminat ödenmesine karar verdi.
Darbe girişimi gecesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı koruyan polislerin FETÖ'den tutuklandığının ortaya çıkmasının ardından, o gece Cumhurbaşkanlığı helikopterinde bulunan personelin de ByLock kullandığı iddiasıyla cezaevine gönderildiği öğrenildi.
2018 yılı bütçesinin Meclis Genel Kurulu’ndaki görüşme takvimi belli oldu. 11 Aralık-22 Aralık tarihleri arasındaki bütçe görüşmeleri kesintisiz 12 gün sürecek ve bu süre zarfında Meclis'e ziyaretçi alınmayacak.
Daha önce İsmailağa Cemaatinden bir ismin konuşmacı olarak katılacağı panel için en büyük konferans salonunu açan ancak gelen tepkiler üzerine paneli iptal etmek zorunda kalan Uludağ Üniversitesi Rektörü Yusuf Ulcay yine bir panel krizine neden oldu.
Her yıl 6 Mayıs’ta baharın gelişinin kutlandığı Hıdırellez, UNESCO'nun Dünya Kültürel Mirasına alındı.
ABD'li senatör, Trump'ın Kudüs'ü 'başkent' ilan etmesini 'Türkiye ve Suudi Arabistan gibi ülkelerle ilişkileri bozabilir' şeklinde yorumladı.
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, Zarrab'tan rüşvet alanların da mal varlığına el konmasını ve yargılanmalarını istedi.
AFAD, Muğla'nın Datça ilçesinde 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.
GPS cihazları sayesinde, Bodrum’da 21 Temmuz’da meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin denizaltında yarattığı yırtılma miktarı ve şekli belirlendi. 11 bilim insanının incelemesi sonrası, bölgenin 26 santimetre kaydığı tespit edildi.
TÜSİAD Başkan Erol Bilecik, Rıza Sarraf'ın elde fırsat varken Türkiye'de yargılanmadığına dikkat çekerken 'Her zaman ısrarla vurguladığımız hukukun üstünlüğü ve yargının bağımsızlığının önemidir' dedi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine bir dizi dava açan iktidara karşı geri adım atmayacağını belirterek 'Kavgaysa kavga, sonuna kadar gideceğiz. Hiç ama hiç, toplu iğne ucu kadar taviz vermeyeceğiz' dedi.
ABD'deki kara para aklama ve ambargoyu delme davasında itirafçı olan Reza Zarrab hakkında hücre arkadaşına tecavüzden dava açıldığı ortaya çıktı.
AKP, CHP’nin ‘Man’ belgelerini yalanlamak için hazırladığı broşürde, ‘gerçek belge’ olarak yine ‘sahte’ denilen CHP’nin açıkladığı belgeyi kullandı.
FETÖ'ye finansman sağladıkları iddiasıyla TUSKON ve üye şirketleri ile iş adamlarının yargılandığı davada ara karar verildi...
New York'taki ABD'nin İran'a uyguladığı yaptırımları delme, bankacılık sahtekarlığı ve kara para aklama suçlamasıyla açılan Atilla Davası'nda, Zarrab'ın tanık olarak itirafları sürüyor.
Siyah-beyazlı kulüp, Şampiyonlar Ligi'nde şimdiden yaklaşık 44 milyon avroyu kasasına koydu
Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, Meriç Aybar tarafından fihrist şeklinde yazılan ve sosyal medyanın gündemine oturan 'bilimsel tez' ile ilgili açıklama yaptı.
İsrail'de yayın yapan Kanal 10 televizyonu, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıdığını açıkladığı kararını Mısır ve Suudi Arabistan ile ortak alındığını iddia etti.
ABD Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'deki yurttaşlarını, Amerikan diplomatik temsilcilikleri çevresinde düzenlenen Kudüs protestolarından uzak durmaları yönünde uyardı.
Emekli büyükelçi ve CHP Eski Milletvekili Onur Öymen, Can Ataklı'nın Yazıişleri programına konuk olarak katılıyor.
Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin CHP Grup Sözcüsü ve meclis üyesi Erdal Aktuğ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret iddiasıyla gözaltına alındı.