Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Edip Uğur, Amatör Spor Haftası’yla ilgili katıldığı programda, 'İstifa ile ilgili bir açıklama yapacak mısınız?' sorusuna, 'Hayır' diye yanıt verdi.
Edirne F Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda, PKK üyesi olmak suçundan hükümlü ve tutuklu bulunan 56 kişi, PKK lideri Abdullah Öcalan'ın avukatları ve yakınları ile görüştürülmediği iddiasıyla açlık grevine başladı.
Galatasaray Spor Kulübü, soruşturma başlatılan ''Rocky'' koreografisiyle ilgili iddialara çok sert yanıt verdi...
FETÖ'ye finansman sağladıkları iddiasıyla tutuklanan İBB eski Başkanı Kadir Topbaş’ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı ve baklavacı Faruk Güllü’nün de aralarında bulunduğu TUSKON üyesi işadamları ilk kez hakim karşısına çıktı.
Başbakan Binali Yıldırım, derbi maçta Galatasaray tribünlerinde açılan pankartla ilgili soruşturma açılması yönünde talimat verdi.
Hakkari Çukurca ilçesinin karşı tarafında bulunan Kuzey Irak sınırı yakınında PKK'lılar tarafından önceden döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 1 asker şehit oldu.
Koç Holding, Abdülmecid Efendi Köşkü'ndeki 'Kapı Çalana Açılır' sergisine dönük saldırıyla ilgili açıklama yaptı.
Mezitli Belediyesi gönüllülerinin kolektif çalışması dar gelirli vatandaşın sofrasına sıcak yemek olarak giriyor. Gönüllü Serası’nda üretilen sebzeler yine gönüllüler tarafından Aşevi’nde yemek haline getiriliyor.
Darbe girişimi sırasında TÜRKSAT yerleşkesinde yayınları kesmeye çalışan 17 kişinin yargılandığı davada, sanıklara, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın istifasını istediği belediye başkanlarından Recep Altepe bugün yapılan açılış töreninin ardından yaptığı açıklamada istifa etti.
DPÜ Mühendislik Fakültesinde öğrenim gören bir grup öğrenci, ''DEV-A'' adlı elektrikli bir otomobil üretti...
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) kimliklerini pekiştirme arzusunu anladıklarını ancak bunun Bağdat yönetimiyle diyalog halinde yapılması gerektiğini söyledi.
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Aytun Çıray, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmenin ardından istifa ettiğini açıkladı. Çıray, Meral Akşener'in kuracağı yeni partiye geçeceğini açıkladı.
İsviçre'nin St. Gallen kantonunda Letonya uyruklu bir genç baltayla 8 kişiyi yaraladı.
CHP Sinop Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Barış Karadeniz, Sinop ve Gerze sahillerini kirletecek planlar yapıldığını, hiçbir koşulda bu planların hayata geçmesine izin vermeyeceklerini söyledi.
Akit TV'nin ''Melih Gökçek CHP'ye geçiyor'' iddiasına Beyaz TV sunucusu Tahir Sarıkaya çok sert çıktı...
Ev baskınları ile gözaltına alınan gazeteciler Duygu Erol ve Habibe Eren ile HDP PM üyesi Yağmur Yurtsever serbest bırakıldı.
İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından Koç Grubu ana sponsorluğunda düzenlenen 15. İstanbul Bienali kapsamında Üsküdar Bağlarbaşı'ndaki Abdülmecid Efendi Köşkü'nde sergilenen eserlere saldırdığı için gözaltına alınan kişi serbest bırakıldı.
CHP Milletvekili Aytun Çıray'ın partisinden istifa ederek Akşener'in kuracağı partiye katılacağı iddia edildi. CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, 'Aytun Bey ile bugün konuştum. Ben de kendisine sordum. Öyle bir şey yok' dedi.
Bandırma Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında yönetmeliğini Kazım Öz’ün yaptığı ZER isimli sinema filmi bandırmalı sanatseverlerle buluşuyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Beştepe'de Melih Gökçek ile görüşecek. Gökçek'in 'Gökçekli ve Gökçeksiz Ankara' başlıklı kamuoyu araştırmalarının sonuçlarını Cumhurbaşkanı'na götüreceği iddia edildi.