Eskişehir'de üniversite öğrencisi 24 yaşındaki Seyithan Sevinç, gittiği bir kafede ''Bir daha buraya gelme, müşteriler rahatsız oluyor'' diye uyarıldı.
17. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali için film başvuruları başladı.
Kalker ocağı açmak için kopyala yapıştır ÇED raporu hazırladılar. Kızılırmak nehrini Trakya’ya bağladılar.
Iraklı Şii lider Ayetullah Ali Sistani, hükümetten Irak'ın kuzeyindeki Kürtleri koruması talebinde bulundu.
Hükümet, Orta Vadeli Program’da verdiği sözden bir ayda caydı. Zorunlu haller dışında acele kamulaştırma yapılmayacağı kararından sosyal tesis ve yol yapmak için vazgeçti.
Başbakan Binali Yıldırım, istifası istenen belediye başkanlarıyla ilgili olarak, 'Arkadaşlarımız gereğini yapacaktır. Buna inanıyorum' dedi.
İbn-i Sina Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavisi devam eden CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın reflekslerinde iyiye doğru gidiş olduğu öğrenildi.
Sosyal medyada dolaşan bazı Avrupa ülkelerinin Türkiye’den Schengen vizesi başvurularını durdurma kararı aldığı söylentilerine Türk Dışişleri Bakanlığı’ndan yalanlama geldi.
Şırnak' taki maden kazasında gözaltına alınan 3 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Nüfus Hizmetleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı ile İstanbul'un Eyüp ilçesinin adının Eyüpsultan' olarak değiştirilmesine ilişkin kanun teklifi TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.
YÖK, YKS’yi açıkladıktan sadece 1 hafta sonra 3 önemli değişikliğe gitti.
Türkiye'ye yapılan mali yardımlarda kesintiye gidilmesini Brüksel'deki AB zirvesi gündemine taşıyan Merkel, üye devletlerin bu konuda uzlaştığını açıkladı. AB Komisyonu, liderlerin bu talebini inceleyecek.
Bolivya'da korkunç bir olay yaşandı. Doktorların yönlendirmesiyle hayatını kaybeden eşini son kez görmek için morga giden adam içeride bir görevliyi eşinin cesedine tecavüz ederken yakaladı.
ABD ile Türkiye’nin vize hizmetlerini karşılıklı olarak askıya almasına neden olan kriz ikinci haftasını tamamlarken Washington’dan ilk kez çözüme yönelik çabalarda ilerleme kaydedildiğine yönelik bir açıklama geldi.
Müzisyen Özdemir Erdoğan:Cumhurbaşkanımız Amerika’ya yönelik söylemlerinde çok haklı. Erdoğan’ın dik durmasına ise deli oluyorlar ve o yüzden onu hedef alıyorlar. Erdoğan, toprağının, vatanının kıymetini bilen bir lider.
Belediyelerin ana borçlarının yanında faizlere ödedikleri paralar dudak uçuklattı.
AKP'nin istifasını istediği belediye başkanlarından Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe 'Görevimize devam ediyoruz' dedi.
Hastanede tedavi gören CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın eşi Olcay Baykal ilk kez konuştu.
Mavi Marmara gemisi saldırısında İsrailli askerler hakkında kovuşturmaya yer olmadığı kararı verildi. 10 kişinin ölümüne sebep olan askerler hakkındaki takipsizlik kararında, İsrail ile Türkiye arasındaki anlaşmayı gerekçe gösterildi.
Türk sinemasının usta ismi 90 yaşındaki Eşref Kolçak, Bursa'nın Gemlik ilçesinde otomobiliyle bariyerlere çarptı. Kolçak, kazadan yara almadan kurtuldu.
Müftülüklere nikah yetkisi verilmesinin ardından, İzmir Güzelbahçe’nin CHP'li belediyesi harekete geçti. Belediye Meclisi'nce alınan kararla, belediye sınırlarında nikah kıydırmanın bedeli 1 liraya indirildi.