ABD Başkanı Donald Trump'ın New York'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinden hemen sonra THY'nin Amerikan Boeing firmasından 40 adet 787-9 Dremliner uçak almayı planladığı açıklandı. Alışverişin maliyeti 11 milyar dolar.
ABD Başkanı Donald Trump’ın 72. BM Genel Kurulu’nda pazartesi yaptığı konuşmanın tansiyonu yükseltmesi sonrası İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani’den bir açıklama daha geldi.
15 Temmuz sonrası haklarında 'terör örgütü üyeliği' suçundan dava açılan eski milli futbolcular İsmail Demiriz'in emekli maaşı, Uğur Tütüneker'in de paraları iade edilecek.
Maltepe Belediyesi, Roman çocuklarını kapsayan 'Demirden Leblebi' projesine destek verdi.
Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumunca yapılan denetimlerde, ilaç gibi lanse edilerek piyasaya sürülen 73 sahte ve kaçak ürün tespit edildi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, Antalya Kepez Belediyesi’nin koruması altındayken çalılık bir alanda bulunan Atatürk anıtının 5 yıldır depoda tutulmasını TBMM’ye taşıdı.
Milli Eğitim Müdürlüğü'nün gönderdiği genelgeyle mümkün olan her an 15 Temmuz anması yapılmasını istedi!
Laik Bilimsel Eğitim Platformu, Eğitim ve Gelecek panelinin 2.'sini 30 Eylül Cumartesi günü saat 13.00’da Bursa Yakut Konferans Salonu'nda düzenliyor.
Dikili'de bu yıl üçüncüsü düzenlenen 'Dikili Uluslararası Gençler Halk Dansları Şenliği' Çandarlı'da gerçekleştirilen görkemli törenlerle başladı.
YÖK Başkanı Prof. Dr. Saraç, 'Üniversiteye girişte sınavsız bir model, bugün için söz konusu değil. Sosyal adaleti sağlayan merkezi sınav bu yıl yine gerçekleştirilecek' dedi.
CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, borç sarmalının içine düşen ülke çiftçisinin çareye topraklarını satıp borcundan kurtulmakta aradığını söyledi.
Bir süredir iktidara yönelik eleştirilerde bulunan yazılar kaleme alan Ahmet Taşgetiren, yazısı yayınlanmayınca Star'dan ayrıldığını duyurdu.
CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Akın, Balıkesir’in Manyas ilçesinin Kalebayır mahallesinin yollarının yapılmaması hakkında açıklama yaptı.
Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı Dr. Gürbüz Çapan'ın babası Mahmut Çapan vefat etti.
MEB'in, 'Basına sansür, yolsuzluğu arttırır' yazan 7. sınıf Sosyal Bilgiler çalışma kitabının acil olarak toplatılması talimatına bir tepki de Eğitim İş Sendikası'ndan geldi.
Miss Turkey 2017'de yarışan Gözde Baddal ilk 10'a giremeyince sinirlendi. Baddal, Twitter hesabından yarışmanın birincisine de hakaret etti.
Konya Selçuk Üniversitesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi, KTO Karatay Üniversitesi öğrencileri ve Konya Büyükşehir Belediyesi çalışanları, Tasarım Araştırma Katılım Kartal’ı ziyaret etti.
Kaidesini tamamlayan İlkay Sitesi, Atatürk büstüne kavuştu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan büst açılışında, çocuklar ve vatandaşlar büyük sevgi gösterisinde bulundu.
Isparta Müftülüğü, gençleri camilere çekmek için 'Gülistan' projesi başlattı. Etkinliklere katılan gençlere puan verilecek. Proje sonunda en çok puan toplayan gençlere toplam 20 bin TL değerinde ödül dağıtılacak.
Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yol uygulaması yapan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir araç içerisinde yaptığı aramada kimyasal silahlarda kullanılan 600 gram sezyum maddesi ele geçirdi.
Kocaeli açıklarında içinde çok sayıda göçmenin olduğu balıkçı teknesi battı. İlk belirlemelere göre 4 kişi öldü. Onlarca kişi aranıyor.