UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Club Brugge ile deplasmanda 3-3 berabere kalan Medipol Başakşehir, ikinci maçta rakibini 2-0 mağlup ederek Play-Off Turu'na yükseldi.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın YAŞ'taki atamalara ilişkin açıklama yaptı.
CHP, hedef olarak belirlediği 2019 seçimlerine kadar 'adalet' temasının işlendiği halk tabanlı etkinliklere ağırlık verecek.
Şair Yazar Ataol Behramoğlu, 5 Ağustos Cumartesi günü Dikili Kitap Günleri'nde okurlarıyla biraraya geliyor.
CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Ankara Valiliği’nin Ağustos ayı boyunca park, bahçe ve umuma açık alanlarda açlık grevi, oturma eylemi, anma toplantısı, konser gibi toplu etkinlikleri yasaklama kararına sert tepki gösterdi.
İstanbul'da, Fenerbahçe-Sturm Graz UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş karşılaşması nedeniyle yarın bazı yollar saat 16.30'dan itibaren araç trafiğine kapalı olacak.
Adana Tahıl Üreticileri Birliği Başkanı Nur Özkan, dünyanın en kaliteli ürününü üreten mısır üreticisinin 700 bin tonluk sıfır gümrüklü ithalat yetkisi nedeniyle yetkililer tarafından harcandığını, yok sayıldığını belirtti.
Dünya Rüzgar Enerji Birliği Başkan Yardımcısı ve Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tanay Sıdkı Uyar'ın annesi Sevim Uyar hayatını kaybetti.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Lale Karabıyık, Milli Eğitim Bakanlığı’nın yalnızca Ensar Vakfı değil, Birlik Vakfı ve İlim Yayma Cemiyeti ile de protokoller imzaladığını gündeme getirdi.
HDP Milletvekili Lezgin Botan gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı.
Rodos adasına kaçan ve FETÖ üyesi oldukları tahmin edilen 10’u erkek, 3’ü kadın, 4’ü de çocuk 17 TC vatandaşı, Yunan makamlarından iltica telebinde bulundu.
4 Körfez ülkesinin Katar'a yaptırımları sürdürme kararlılığına yanıt geldi. Katar 'Körfez İşbirliği Konseyi’nin geleceği belirsiz' açıklaması yaptı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’in soru önergesine verilen yanıtta, Niğde’de kamu kurumlarında çalışan taşeron işçi sayısının 2 bin 866 olduğu açıklandı.
Eğitim-İş Sendikası, Bursa'da okul müdürlüğü ve müdür yardımcılığı kadrolarının AKP yandaşı Eğitim Bir-Sen'e üye isimlerle doldurulduğunu örnekleriyle açıkladı.
CHP İstanbul Milletvekili Dr. Ali Şeker 'sağlıkta şiddeti' Meclis gündemine taşıdı.
Barcelona, Neymar'ın Paris Saint-Germain'e 222 milyon Euro'ya transfer olduğunu resmen açıkladı.
Rus tarım ürünleri denetim ajans Rosselhoznadzor, Novorossiysk'te Türkiye'den getirilen ve içerisinde zararlı böceklere rastlanan 94 ton kayısının ülkeye girişine izin vermedi.
Ankara'da belediyenin asbestli Havagazı Fabrikası'nı önlem almadan yıktığı, mahkemenin belirlediği bilirkişilerce doğrulandı.
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, orman yangılarının meydana geldiği alanların, rant amaçlı kullanıldığına ilişkin iddialarla ilgili olarak açıklamada bulundu.
HDP'nin Kadıköy'deki 'Vicdan ve Adalet Nöbeti'ne CHP İstanbul İl Başkanlığı destek ziyaretinde bulundu.
Sakarya'nın Pamukova ilçesinde yapımı devam eden cami inşaatının bahçesinde Roma dönemine ait oda mezar kalıntıları bulundu.