Dışişleri Bakanlığı, Yunanistan Dışişleri Bakanlığı'nın ''Erenköy Direnişi''nin 53. yıl dönümü hakkında yaptığı açıklamaları kınadı.
Kayseri'deki 68 sanıklı 'FETÖ' davasının öğleden sonraki bölümü tanıkların dinlenmesi ile devam etti. Tanıklardan Boydak Holding İdari ve Sosyal İşler Müdür Ekrem Baktır, savcılıkta verdiği bazı ifadelerini değiştirmek istediğini söyledi.
HDP Sözcüsü Osman Baydemir, ''Şemdinli’de Şapatan köyünde yaşanan işkenceler Filistin’de olsaydı Erdoğan bütün dünyayı ‘Müslüman kardeşlerimize işkence yapılıyor’ diye ayağa kaldırırdı'' dedi.
Eğitim İş dün açıklanan üniversite yerleştirme sonuçlarına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile Arda Turan'ın menajeri, Özbek'in sahibi olduğu otelde bir araya geldi.
CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, ithal buğdayın, çiftçiyi bitirme planı olduğunu söyledi.
Zonguldak'ın Ereğli-Alaplı ilçeleri arasındaki plajda vatandaşlar, rüzgar ve dalga nedeniyle getirilen suya girme yasağına uymadı. Cankurtaranların uyarıları dikkate alınmayınca devreye polis girdi.
Kütahya Belediyesi'nin kaldırım taşı döşeme işinde çalışan 35 yaşındaki Halil Duman, iş makinesinin altında kalarak yaşamını yitirdi.
Almanya'nın aşırı solcu Sol Partisi'nden (Die Linke) bir milletvekili, Türkiye'deki Konya hava üssünde konuşlu Alman askerlerini NATO gezisi kapsamında ziyaret etmeden önce Almanya Dışişleri Bakanlığı'ndan güvence talep etti.
CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun yaptığı basın açıklamasında 'Şehircilik düzenin iflası karşısında AKP’nin tavrı bildik: iktidar biziz ama sorumlu başkası!' ifadelerine yer verdi
Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu, 10 Ağustos'ta 'OHAL Komisyonu emekçilerin gasp edilen hakları için çözüm olabilr mi?' başlıklı basın açıklamasında bulunacak.
Balyoz Davası'ndan 16 yıl hapis cezası aldıktan sonra beraat eden, 28 Şubat davasındaki yargılanması ise devam eden emekli Korgeneral Tevfik Özkılıç, kızının evinde kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Malezya Devlet Bakanı Şahidan Kassım, ateizmin insan haklarına aykırı olduğunu iddia ederek, anayasada ateizme yer olmadığını ve bu yüzden ateistlerin tespit edilip peşlerine düşülmesi gerektiğini söyledi.
Adalet ve Kalkınma Partisi Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, yerel seçimlerin 2018'e çekileceği iddiasına ilişkin, 'Bizim 2019 yılında yapılacak tarihlerden önce bir seçim tarihimiz yok' dedi.
ABD Başkanı Donald Trump, Kuzey Kore ile yaşanan krizin üzerine, ABD'nin nükleer silahlarının tarihte hiç olmadığı kadar güçlü olduğunu söyledi.
Fransız polisi, Paris'te bu sabah saatlerinde Fransız askerlerine yönelik saldırıyla ilgili bir şüpheliyi yakaladığını açıkladı.
Şirket içi tartışma platformunda, üst düzey pozisyonlardaki kadın sayısının az olmasını kadınlarla erkekler arasındaki biyolojik farklara bağlayan bir Google çalışanı işten çıkarıldı.
Jeofizik Profesörü Övgün Ahmet Ercan, Can Ataklı'nın Yazıişleri programına konuk olarak katıldı.
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, 'Kılıçdaroğlu'nun yaptığı açıklama Türk ekonomisine ve Türk turizmine büyük bir darbedir' dedi.
İstanbul’da bir AVM'de bulunan dev akvaryumu temizlerken Vatoz balığı tarafından bacağından sokulan Akvarist 30 yaşındaki Şener Avşar Ocak, işten çıkarıldı.
İsveç Dışişleri Bakanı Wallström, Türkiye'nin talebi üzerine İspanya'da yakalanan Hamza Yalçın ve Büyükada'da yakalanan İsveç vatandaşı Ali Gharavi'nin gözaltına alınma nedenlerini açığa çıkarmak için yoğun bir çalışma yürüttüklerini açıkladı.