Jeofizik Profesörü Övgün Ahmet Ercan: Türkiye 1. derece deprem ülkesi değildir ama deprem ölümlerinde 5. sıradadır. Yerin özelliklerine uygun yapı yaparsanız depremde yıkılmıyor.
Körfez ülkelerini ziyaret eden Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel, Katar krizinin uzayabileceğini söyledi.
Adalet Yürüyüşü'nde, bozkurt figürü bulunan mavi flamayı açan bir kişi, ''Teröristlerle kol kola gezmenin hesabını vereceksin. Hepiniz asılacaksanız, köpekler gibi can verecekseniz. Gebereceksiniz" diye bağırarak tehditte bulundu.
Çalışma Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’in, prim ödediği halde kendi isteğiyle işten ayrılanların işsizlik sigorta fonundan yararlanması için bir düzenleme yapılıp yapılmayacağı yönündeki sorusunu yanıtladı.
MHP'den ihraç edilen Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, 'Yeni parti milliyetçi, muhafazakar ve Cumhuriyet değerlerine sahip çıkacak. Tek adam rejimine karşı çıkacak ve parlamenter sistemi yeniden getirecek' dedi.
Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, dün gece Kremlin Sarayı'nda Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le bir araya geldi.
Berkin Elvan'ın öldürülmesine ilişkin davanın ikinci duruşması 6 Temmuz Perşembe günü saat 10.00'da Çağlayan Adliyesi'nde görülecek. Elvan ailesi tüm yurttaşlara davaya katılım çağrısı yaptı.
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı Adalet Yürüyüşü'ne bir tehdit de tarikat liderinden geldi!
3. Beylikdüzü Klasik Günleri’nin ilk etkinliği 'Ay Işığı Şarkıları' konseri ile başladı.
KHK ile işine son verildikten sonra Ankara Yüksel Caddesi'nde direnişe geçen Veli Saçılık eşi ile birlikte gözaltına alındığını duyurdu.
Cumhuriyet Halk Partisi PM Üyesi, Ekonomiden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul vekili Aykut Erdoğdu’nun annesi Seher Erdoğdu tedavi gördüğü hastane de hayatını kaybetti...
Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ soruşturmasında, örgütün yeniden yapılanmaya yönelik çalışmalara başladığı, bu kapsamda FETÖ mensuplarının mart ayından bu yana 'Cryptnote' isimli şifreli programı kullandığı tespit edildi.
Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Ar-Ge Birimi’nin, dört kişilik bir ailenin dengeli ve sağlıklı beslenmesi için hesapladığı açlık sınırı ile yoksulluk sınırı araştırmasının bu yıl haziran ayına ilişkin sonuçlarını açıkladı.
Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte en önde yürüdüğü adalet kortejini vatandaşlar gül atarak karşıladı.
Mümtazer Türköne, bir köşe yazısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı 'tehdit' ettiği iddiasıyla yargılandığı davada 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Türkiye'yi Fırat ve Dicle Nehirleri üzerinde yaptığı barajlardan dolayı eleştirdi. Projenin yıkıcı etkileri olduğunu savundu.
Trabzon Meydan Atatürk Alanı'nda bir kadına şort giydiği için saldırmaya kalkan bir şahıs esnaftan dayak yedi.
Halen FETÖ/PYD davasından tutuklu bulunan, Boydak Holding eski CEO’su Memduh Boydak’ın da son yapılan 104 kişilik operasyonla ilgili soruşturmada bylock kullanıcısı olduğu belirlendi.
HDP Parti Sözcüsü Osman Baydemir, cezaevinde tutulan Figen Yüksekdağ'ın bugün Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi Salonunda görülecek duruşması öncesinde HDP Genel Merkezi önünde bir açıklama yaptı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun annesi yaşamını yitirdi. Kaybını Twitter hesabından duyuran Erdoğdu için Twitter'da @elif_caymaz isimli hesaptan skandal paylaşımlar yapıldı.
Bakan Berat Albayrak haberleri yapan 6 gazeteci hakkındaki iddianame hazırlandı. Gazeteci Deniz Yücel’in dosyası ayrıldı.