MHP lideri Devlet Bahçeli, 'Türkiye'yi dışlamanın Avrupa'ya ağır bir faturası olacak! Karar, haksızdır, temelsizdir, yok hükmündedir' dedi.
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, AKPM’nin Türkiye'ye yönelik 'siyasi denetim' kararına ilişkin, 'Bu, maalesef adım adım gelişen ırkçı, faşist, Türk karşıtı, İslam karşıtı, Türkiye karşıtı bir kampanyanın sonucu olarak görülüyor.' dedi.
İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede önceki gün yaşamını yitiren SUMMA A.Ş'nin Onursal Başkanı Mete Bora (76), düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Bitlis merkeze bağlı Aşağıölek Köyü kırsalında yürütülen operasyon sırasında PKK'lı teröristlerin tuzakladığı patlayıcının infilak etmesi sonucu 1 asker şehit oldu, 1 asker de yaralandı.
Türk Hava Kuvvetleri'nin, Irak- Suriye sınır geçiş hattında bulunan Sincar bölgesinde Karaçok Dağı’ndaki PKK-YPG hedeflerini vurmasının ardından ABD'li askerler YPG'lilerle bir araya geldi.
CHP Antalya milletvekili ve eski genel başkanı Deniz Baykal AKPM’nin Türkiye kararı hakkında konuşarak 'Çok üzüntü verici bir olay' dedi.
Hayır ve Ötesi'nin 16 Nisan referandumuna ilişkin raporu bir skandalı ortaya çıkardı. Raporda, Urfa’da 31 Mart 2017 günü hayatını kaybeden E.E. isimli bir yurttaşa, Eyyübiye ilçesinde bulunan 2179 no’lu sandıkta oy kullandırıldığı tespitine yer verildi.
Başvuru tarihi sona eren LYS, ALES, KPSS ve Adalet Bakanlığı sınavlarına başvuramayan adaylar 17 Mayıs'ta bir günlük süre ile başvuru yapabilecek.
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Medipol Başakşehirli Volkan Babacan'a 1, Ufuk Ceylan ve Yalçın Ayhan'a da 5'er maç men cezası verdi. Emre Belözoğlu'na ise 50 bin TL para cezası verildi.
HDP Diyarbakır Milletvekili Feleknas Uca, 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davanın duruşmalarına katılmadığı iddiasıyla gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan Uca, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
DİSK-KESK-TMMOB-TTB Genel Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri 1 Mayıs İstanbul programı ile ilgili yarın ortak basın toplantısı yapacak.
TRT Haber ve Spor Yayınları Dairesi Başkanı Yaşar Taşkın Koç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmaları sırasında TRT'de kullanılan altyazılara gelen tepkilere yanıt verdi.
Irak Dışişleri Bakanlığı TSK'nın Şengal'e yönelik hava saldırısının 'Irak'ın egemenliğinin ihlali' olduğunu açıkladı.
Boşnak Modacı Müesser Kurt'un yöresel ve abiye kıyafetlerden oluşan defilesi 26 Nisan Çarşamba günü Yunus Emre Kültür Merkezi'nde düzenlenecek.
Başbakan Yıldırım, 'Zaman zaman Bakanlar Kurulunda kan tazelemesi yapmak demokrasilerin gereğidir. Bu anlamda tabii ki şartlar oluştuğunda, ihtiyaç hasıl olduğunda değişikliğe gidilebilir.' dedi.
Uğur Kurt'un ölümüne ilişkin davada sanık Sezgin K. 'taksirle ölüme neden olmak' suçundan 1 yıl 8 ay hapse çarptırıldı.
Kars'ın Kağızman İlçesi kırsalında arama- tarama faaliyeti sırasında mayın patlaması sonucu 2 asker şehit oldu, 1 asker de yaralandı.
Şınak'ın Uludere İlçesi Şenoba Beldesi kırsalında arazi araması yapan askerlerin geçişi sırasında el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 2 asker şehit oldu.
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, protokolde hata olduğu gerekçesiyle Anayasa Mahkemesi 55. kuruluş yıldönümü programı başlamadan salonu terk etti.
Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ile Sinan Erdem Spor Salonu’nun da içinde bulunduğu yaklaşık 1 milyon metrekarelik alan için plan değişikliği yapıldı.
Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi'nin 13 yıl sonra Türkiye'yi yeniden siyasi denetim sürecine almasına Dışişleri Bakanlığı'ndan tepki geldi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, kararının 'terör örgütlerine hizmet edeceği' ifade edildi.