Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Bizden öncekileri biz solladık. Şu anda Batı bize hayran olmaya başladı. İstanbul Boğazı'nın üzerine dizdik ya Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü oraya yerleştirdik ya bunların eşi benzeri pek yok'' dedi.
Dünya Avukatlar Günü nedeniyle Maltepe'de bir grup hukukçuyla kahvaltıda bir araya gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, referandum için 'hayır' kampanyası yapan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nu eleştirdi.
AB Konseyi Başkanı Donald Tusk Türkiye’ye yaptığı çağrıda, sığınmacı anlaşmasından doğan yükümlülüklerin yerine getirilmesini istedi.
Almanya sanal savaşlara karşı ordu içerisinde ayrı bir birim kurdu.
Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İstanbul'da 3 ilde MLKP ve DHKP-C'ye yönelik düzenlediği operasyonda 7 kişiyi gözaltına aldı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Devletin uçaklarını, valisini, kaymakamını kullanıyorlar buna rağmen eveti anlatamıyorlar. Tek gündemleri Kemal Kılıçdaroğlu. İnanın ki Kemal Kılıçdaroğlu olmasa miting de yapamayacaklar.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, AKP içinde ''hayır'' diyecek yüzlerce kişi olduğunu söyledi.
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Esed rejiminin İdlib kentindeki kimyasal silah saldırısına ilişkin, 'Rejim çok rahat kendisine karşı dünya sisteminden bir cevap gelmeyecek. Olan yine gariban Suriye halkına olacak.' dedi.
İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen 36. İstanbul Uluslararası Film Festivali, onur ödülü töreniyle başladı.
Eski New York Belediye Başkanı Rudolp Giuliani ile eski Adalet Bakanı Michael Mukayes'in, New York'ta tutuklu olarak yargılanan işadamı Zarrab'ın avukatları olarak savunma ekibine katılmaları davayı Amerikan medyasının ilgi odağı haline getirdi.
Daha oy verme işlemi resmen başlamadan, hatta pusulalar başkonsolosluklara ulaştırılmadan, Duisburg'daki AKP yöneticilerinden Ahmet Duran'ın mühürlü oy pusulası ile poz verdiği ortaya çıktı.
TSK'nın, ÖSO ile birlikte Suriye'nin Cerablus kentine askeri üs kurduğu iddia edildi.
İstanbul LGBTİ+ Onur Haftası hazırlıkları son sürat devam ediyor. Haziran ayında yapılacak haftanın hazırlıklarında yer almak isteyenler bugün (5 Nisan) Feminist Mekan’da bir araya geliyor.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın hukuk alanındaki başdanışmanı Mehmet Uçum, anayasa değişikliği referandumundan hayır çıksa da Başkanlık önerisinin rafa kalkmayacağını söyledi.
Ticari araç üreticisi Anadolu Isuzu piyasa koşulları nedeniyle yaklaşık üç ay süreyle haftalık çalışma süresini iki gün azaltma kararı aldı.
Ali İsmail Korkmaz davasında polis memuruna 7 ay, fırıncıya 6 yıl hapis cezası verildi.
Cumhuriyet gazetesi yazar, çizer ve yöneticileri hakkındaki iddianame 5 ay sonra tamamlandı. FETÖ sanığı savcının imzasının yer almadığı iddianamenin neredeyse tamamını haber ve tweetler oluşturdu.
Anadolu Rock müziğinin öncülerinden Cem Karaca, 72. doğum gününde özel bir programla Maltepe’de anılacak.
Dolar, 3.67 liradan, euro da 3.91 liradan işlem görüyor.
Suriye’nin Rusya Büyükelçisi Riyad Haddad, Türkiye’nin tek taraflı olarak Suriye topraklarını işgal ederek devlet sınırını Suriye derinlerine doğru ilerlettiğini savundu.
FETÖ operasyonunda MHP'den ihraç edilen Meral Akşener ve Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayetinin azmettiricilerinden Erhan Tuncel'in avukatlarının da aralarında olduğu 30 kişinin tutuklandığı iddia edildi.