İran Dışişleri Bakanlığı, Irak'ın Kerkük kentinde kamu binalarına Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) bayrağı asılmasına tepki göstererek, yapılan girişimin ''kaygı verici'' ve ''gerginlik yaratacak'' bir hareket olduğunu açıkladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 kanunu onaylayarak yayımlanmak üzere Başbakanlığa gönderdi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sanatçılarla bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, 'Baba bir masal anlat bana' şarkısını kullanmak istediklerini ancak şarkının bestecisinin buna izin vermediğini belirtti.
Malatya'daki FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin davada tutuksuz onbaşı Furkan E, ''Kemal Keskin yüzbaşı 'ateş edin dedi. Onlar hain, ateş edin yoksa size sıkarım' dedi'' şeklinde savunma yaptı.
Atilla Taş dahil 21 kişiye tahliye kararı veren Mahkeme Başkanı İbrahim Lorasdağı, hakimler Barış Cömert ve Necla Yeşilyurt Gülbiçim, HSYK tarafından açığa alındı.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, '5 Nisan Avukatlar Günü' nedeniyle İstanbul İl Örgütünün gönüllü avukatlarının düzenlediği resepsiyona katıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'da toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, Fırat Kalkanı harekatının birinci birinci etabının bittiğine işaret ederek, yeni harekat sinyali verdi.
Anayasa değişikliği referandumunda Hayır diyenler engelleme, baskı ve şiddetle karşılaşıyor. Bunun yanında iktidar da Hayırcıları teröristlerle yan yana durmakla suçlarken son olarak bir imam 'Hayır' diyenler için 'vatan haini' ifadelerini kullandı.
Ali İsmail Korkmaz'ın Gezi Direnişi sürecinde Eskişehir'de dövülerek öldürülmesi davasında, haklarındaki karar Yargıtay tarafından bozulan sanıklar polis memuru Hüseyin Engin ve fırıncı Ebubekir Harlar yeniden yargılanacak.
Savcı, Diyarbakır 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen KCK/TM ana davasında yargılanan 154 sanıktan 94'ü için verilen karara, sadece 15 sanık için beraat istediğini, verilen kararın usule ve yasaya aykırı olduğunu savunarak itiraz etti.
Bir süredir yaptığı nükleer füze testleri ile neredeyse tüm dünyayı karşısına alan Kuzey Kore, tepkilere kulağını tıkıyor. Trump bu konuyla ilgili bir demeç verdi.
Adana Valiliği, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 7 Nisan'da Adana'ya yapacağı ziyarette toplu taşıma araçlarının ücretsiz hizmet vereceğini açıkladı.
Başbakan Binali Yıldırım, Rusya Federasyonu Başbakanı Dimitri Medvedev'e bugün yaşanan terör saldırısı ile ilgili taziye mesajı gönderdi.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Konya'nın Ereğli İlçesi'nde düğün salonunda besici ve süt üreticileriyle toplantıda biraraya geldi.
Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaşam şartlarında en yüksek standartlara sahip olmak için hizmet ürettiklerini belirterek, ''Beylikdüzü’nü çok nitelikli bir geleceğe hazırlıyoruz'' dedi.
Türk AgriPro ticaret şirketi kurucusu Faik Genç, Türkiye'nin Rusya'dan vergisiz ithalatını durdurduğu Rus ayçiçek yağını ikame edebileceğini, ancak buğdayını edemeyeceğini savundu.
Hayırlı Konvoy, Hayır'lı yolculuğunun 3. etabına başladı. Konvoy, Aksaray'da halkla bir araya geldi.
CHP Mersin Milletvekili Dr. Hüseyin Çamak, referandum sürecinde toplumdaki kutuplaşmaya dikkat çekti.
DİTİB imamlarının, KRV eyaletinde güvenlik incelemesine girmemeleri nedeniyle Alman cezaevlerinde görev yapamadıkları bildirildi. Müslüman tutuklulara hizmet veren imamların sayısının 117'den 12'ye gerilediği bildirildi.
El Kaide bağlantılı militanlar Suriye'deki Rus elçiliğine roketlerle saldırdı.
Sırbistan'da seçilirse yolsuzluk yapacağını söyleyip, diğer siyasetçilerden farklı olarak çaldığı paraları halkla paylaşacağını söyleyen Maksimoviç, yüzde 10 oy alarak üçüncü oldu.