Türk bakanların seçim kampanyalarına yönelik bir engel de Avusturya'dan geldi. Avusturya Başbakanı seçim kampanyası yapmak istemeleri durumunda bunu engellemek için çaba göstereceğini açıkladı.
Dışişleri Bakanlığı tarafından Avrupa Birliği'nin dün Türkiye-Hollanda krizine yönelik yaptığı açıklamaya çok sert bir cevap geldi.
Can Ataklı'nın hazırladığı Yazıişleri programının konuğu Psikiyatrist Cem Ataklı.
Sivas’ta bulunan bebek cesediyle ilgili soruşturma yapan polis, Cumhuriyet Üniversitesi’nden 'hamile olma ihtimali olan öğrencilerin' isimlerini istedi. İsim listeleri hazırladığı belirtilen fakültelerin hangi kriterleri kullandığı bilinmiyor.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün saat 13.30'da grup toplantısında konuşacak.
Türkiye'de özel sektör açısından önemli bir gösterge olan kısa vadeli dış borcun, 2002'den beri en düşük seviyesinde olan Merkez Bankası döviz rezervi tarafından karşılanması giderek daha da zorlaşıyor.
İstanbul Şişli'de KHK ile ihraç edilen Nazife Onay'ın oturma eylemini takip eden Norveçli bir gazeteci AKP'lilerin saldırısına uğradı.
KPSS A Grubu sınavına girecek adaylardan her sınav için ücret alınacak. Aday eğer 60 TL’lik genel yetenek-genel kültür ile 9 oturuma girmek isterse 420 lira ödeyecek.
MHP'nin Belçika'nın Anvers şehrinde planladığı toplantı iptal edildi. İptal gerekçesi ise 'güvenlik riski' olarak açıklandı.
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın 5 ay hapis cezasının gerekçeli kararı açıklandı. Kararda ifade özgürlüğünün sonsuz ve sınırsız olmadığını belirtilirek, Demirtaş için ‘Suça eğilimli kişiliği var’ ifadelerine yer verildi.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, katıldığı bir televizyon programında ‘Hayırcılar ve terör aynı safta' dedi.
Hollanda'da yayımlanan AD gazetesi, Başbakan Binali Yıldırım'ın, Hollandalı mevkidaşı Mark Rutte tarafından gündeme getirilen, 'Beraber yemek yiyip, sorunları ele alalım' önerisini kabul ettiğini iddia etti.
Başbakan Yardımcısı ve 65. AKP hükümeti sözcüsü Numan Kurtulmuş bakanlar kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu ve; 'Hollanda bu durumu telafi edene kadar, Türkiye diplomatik uçuşlara izin vermeyecektir. İzindeki Hollanda Büyükelçisi'nin Türkiye'
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Özlem Zengin, referandumda 'evet' çıkarsa 3 Kasım 2019 seçimlerinden önce iki maddenin yürürlüğe gireceğini açıkladı...
Avrupa hükümetleri kesinlikle ‘evet’i destekliyor. Bir ülkenin başbakanı gider de nasıl uçağını geri çevirirsiniz. Açıkça karşıtlık yaratmak istiyor.
Meteorolojiden İstanbul için salı günü yağış uyarısı geldi.
Hollanda ve Türkiye arasındaki kriz tırmanırken bir ülkeden daha açıklama geldi.
Türkiye ile Hollanda arasındaki gerilim sürerken Almanya'dan açıklama geldi. Merkel, Hollanda'ya destek verdi.
Mısır eski Devlet Başkanı Hüsnü Mübarek bu hafta bulunduğu askeri hastaneden serbest bırakılacağı bildirildi.
AKP'nin kurucu isimlerinden, eski başbakan yardımcısı Ertuğrul Yalçınbayır, Abdullah Gül ve Bülent Arınç'ın 'başkanlık anayasası'nı desteklemediğini belirterek, 'Suskunlar. Kendilerine veya yakınlarına zarar gelir diye susuyorlar' ifadelerini kullandı.
Türkiye ile Hollanda arasındaki siyasi kriz nedeniyle bir açıklama yapan CHP'li Mehmet TÜM, Balıkesir Erdek Bölgesine kurulmak istenilen Liman ile ilgili Rotterdam Yönetimi ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi arasında yapılan anlaşmaların iptalini istedi