Irak'ın Sincar (Şengal) ilçesindeki Suriyeli Peşmergeler ile PKK'ye bağlı Şengal Direniş Birlikleri (YBŞ) arasında çatışma çıktığı bildirildi. Çatışmada 1 YBŞ'li ölürken, üç YBŞ’li ile dört peşmerge yaralandı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Gülen terör örgütünün devleti ele geçirmek için 30-40 yıldır uğraştığını söylüyorlar. Bu anayasa değişikliğini geçerse bu kadar beklemeye gerek yok. En geç 24 saatte ele geçirirler.
Atatürk Orman Çiftliği’nde 25 dönüm boş alanın otopark olarak kiralanması için ihale yapılacak.
Zonguldak'ta 3 Mart 1992’de meydana gelen grizu patlamasında yaşamını yitiren 263 maden işçisi, facianın 25’inci yıl dönümünde anıldı.
CHP'li Umut Oran, Sosyalist Enternasyonal'in Kolombiya'da düzenlediği 25.Kongre'de Başkan Yardımcılığı'na yeniden seçildi.
İlçedeki vatandaşlarla sokakta, etkinliklerde, makamda her zaman buluşan ve irtibatta olan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Halk Günü’nde ilçe sakinlerini ağırladı.
Bodrum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası yöneticileri, Muhasebe Haftası nedeniyle Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.
Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, TBMM’de yaptığı basın açıklamasında KHK ile Varlık Fonu’na devredilen şirketler arasında bulunan ETİ Maden şirketi için hükümete tepki gösterdi.
TBMM Başkan Vekili ve CHP İstanbul Milletvekili M.Akif Hamzaçebi, 16 Nisan'da vatandaşın önüne iki seçenek konulduğunu belirterek, ''Doğru seçenek parlamenter sistemdir, doğru seçenek demokrasidir, özgürlüklerdir'' dedi.
Türkiye İstatistik Kurumu, şubat ayı enflasyon verilerini açıkladı. Enflasyon yaklaşık 5 yılın en yüksek seviyesine çıkarken, 7 yıl sonra ilk kez çift haneleri gördü.
Gülümseyen Turkuaz adlı kitap, bir sosyal sorumluluk projesinin ürünü olarak Marmaris Belediyesi Kültür Yayınları kapsamında basıma hazırlanıyor.
Almanya'da iki bakanın toplantılarının iptal edilmesine sert tepki gösteren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 'Alman derin devletinin sistematik uygulaması, tesadüf değil' dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün Sivas derneklerinin, federasyonlarının ve vakıflarının temsilcileriyle İstanbul'da buluşacak.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu yeni anayasayla ilgili olarak, "Hiç kimse bu ülkede 10 yıldan fazla iktidarda kalmadı. Bu süreye rağmen Türkiye'de terör artı, işsizlik arttı, etrafımız ateş çemberine döndü" dedi
Galataport projesi inşaatı nedeniyle yıkılan Tarihi Karaköy Yolcu Salonu’nun ardından, yolcu salonunun komşuluğunda bulunan 1’inci derece tarihi bina olan Paket Postanesi de aynı proje kapsamında yıkıldı.
Rus jetlerinin NATO uçaklarını Karadeniz’de 10 Şubat günü dört defa taciz ettiği bildirildi.
IŞİD’in Ankara yapılanmasına ilişkin hazırlanan iddianameye göre örgüt Sincan, Altındağ, Etimesgut ve Çubuk ilçelerinde militan yetiştirmek için yasadışı “okul” açtı.