Suriye'nin El Bab ilçesinin güneyinde Tadif'te ÖSO ile Suriye ordusu arasında çatışma yaşandı.
Barzani, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü. Gündemde, Suriye’de Kürtlerin yoğun olduğu bölgelere 'Rojava Peşmergeleri' olarak tanımlanan Suriyeli Kürt savaşçıların konuşlandırılması planı var.
İzmir Bornova'da bir engelli okulunda 3 zihinsel engelli kıza istismarda bulunduğu iddia edilen öğretmen tutuklanırken istismara uğrayan bir öğrencinin ifadeleri şoke etti.
Hande Fırat'ın 'Karargah rahatsız' haberine gelen tepkiler gittikçe artıyor. Söz konusu habere en son bir tepki Yiğit Bulut'tan geldi. Bulut, 'Topunuz gelin! Bu son gelişiniz olacak' dedi.
CHP’nin eski genel başkanı ve Antalya vekili Deniz Baykal, hayır için sahada. Baykal, iktidarın demokratikleşmenin olanaklarıyla Cumhuriyetle örtülü bir hesaplaşma arayışı içinde olduğunu söyledi.
89'uncu Oscar Ödülleri'nde En iyi Film Ödülü açıklandığında bir skandala imza atıldı. Zarflar karışınca, ödül önce La La Land ekibine verildi. Ancak daha sonra sahneye ödülün gerçek sahibi Moonlight ekibi çağrıldı.
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli'nin Dilovası ilçesinden Derince'ye doğru giderken konvoyun en arkasında bulunan bir araçta bulunan partililer ateş açıldığını iddia etmesi üzerine polis harekete geçti. Polis olayla ilgili 1 kişiyi gözaltına aldı.
ABD'li ünlü aktör Bill Paxton, 61 yaşında hayatını kaybetti.
MHP eski milletvekili Meral Akşener, Salona girerken atılan 'Başbakan' sloganına da müdahale ederek 'Yola bir bütün olarak çıktık' dedi.
Eski Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarı Ekonomist Prof. Dr. Bilsay Kuruç, 27 Şubat 2017 Pazartesi günü saat: 11.00'de Can Ataklı'nın hazırlayıp sunduğu Halk Tv'de ki Yazı İşleri programına konuk oluyor.
Özlem Özdemir'in ilk kitabı Cumhuriyet Işığında Söyleşiler Kırmızı Kedi Yayınevinden çıkıyor.
''İçerde''nin genç yıldızları Bensu Soral ve Damla Colbay, özel hayatlarında da iyi arkadaş olmuşlar.
SODEV - Sosyal Demokrasi Vakfı 23. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.
Hatay'ın Hassa İlçesi’nde ihtiyaç duyulan yağışın uzun süre gelmemesi, kuraklığın uzun sürmesi üzerine yöre halkı yağmur duasına çıktı.
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesut Barzani , Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek üzere İstanbul'a geldi.
IŞİD’in Türkiye sorumlusu olduğu suçlamasıyla tutuklanan ve kısa bir süre sonra tahliye edilen Ebu Hanzala kod adlı Halis Bayancuk, Ankara’da vereceği konferans iptal edildiği bildirildi.
Bankalarda 10 yıldır işlem yapılmayan hesaplarda, 31 Aralık 2016 tarihi itibarıyla yaklaşık 115 milyon lira unutuldu. Bu yıl ön bildirimi yapılanlar içerisinde bakiyesi en yüksek unutulmuş hesap 284 bin dolar oldu.
CEZA Hukuku uzmanı Prof. Dr. Ersan Şen, siyaset gündeminde tartışılan idam cezasıyla ilgili, idam cezası getirildiği takdirde hukuk devleti ilkesinden vazgeçilmek zorunda kalınabileceğini ifade etti.
Star gazetesi yazarı Ahmet Taşgetiren, 'Evet' cephesinde referanduma ilişkin kaygılar olduğunu ifade etti.
Mevlüt Çavuşoğlu, 'Türk askerinin ne yapabileceğini en iyi onlar bilir. O şımarık çocuğa da iyi anlatsınlar. Bizim sabrımızı zorlamasınlar' dedi.
Irak'ın kuzeyindeki Kandil bölgesine 23 Şubat'ta icra edilen hava harekatında 10 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.