Başkanlık sistemini öngören Anayasa değişikliğine ilişkin referandum öncesinde sosyal medyada başlatılan ‘Evet’ kampanyasına rektörler de katıldı.
Hürriyet'ten Nuray Babacan, AKP kurmaylarının kararsızları ‘Evet’e ikna etmek için kullanılacak kampanya argümanları üzerinde çalıştığını yazdı.
Isparta Sulh Ceza Mahkemesi, TKP'nin "Hayır" bildiri için toplatma kararı verdi.
Meteoroloji, Orta ve Doğu Karadeniz'deki kıyı illerinde yeniden yoğun kar yağışı beklendiğini duyurdu...
Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'ndeki Giritliler Derneği'nin düzenlediği törende, 94 yıl önce mübadelede yaşamını yitirenler ile umut yolculuğunda can veren göçmenler karanfillerle anıldı.
Kremlin'den yapılan açıklamada Trump ile Putin'in Suriye'de IŞİD'e karşı mücadele için 'gerçek bir koordinasyon' kurulması kararı aldıkları belirtildi.
Rize Dikmen’de HES’e karşı açılan davada mahkeme ders gibi karar verdi. Kararda, çevrenin kirlenmesini önlemenin devletin ve yurttaşın ödevi olduğu belirtildi.
İstanbul, Edirne, İzmir, Kocaeli, Bursa'nın aralarında olduğu 18 ilin baro başkanları, anayasa değişikliğiyle ilgili ortak bir açıklama yaptı.
Altan Tan, tutuklama istemiyle sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliğinde adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü bir soruşturma kapsamında HDP Diyarbakır Milletvekili, Diyarbakır'daki evinde gözaltına alındı.
Türk tiyatrosunun önde gelen isimlerinden oyuncu Engin Cezzar hayatını kaybetti.
Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, FİTCH'in Türkiye'nin kredi notunu düşürmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.
Sivas'ın Gölova MHP İlçe Başkanı Recep Kılıçin, referandum sürecinde partisinin tutumunu desteklemediklerini belirterek istifa etti.
2016 yılında, Türkiye'de ve dünyada spor, siyaset, bilim ve müzik dünyasından birçok ünlü isim aramızdan ayrıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Krallık Başbakanı Theresa May ile görüşmesinin ardından yaptığı açıklamada, 'Bölgede Suriye, Irak bu konu Türkiye-İngiltere arasında büyük önem ifade ediyor.' dedi.
HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya dün Afyon'da gözaltına alınmıştı. Kaya, bugün Diyarbakır Adliyesi'ne getirildi. Daha sonra adli kontrol şartı uygulaması talebiyle serbest bırakıldı.
Maliye Bakanı Naci Ağbal asgari ücretle ilgili açıklama yaptı. Ağbal, 'Asgari ücret 2017'de 1404 liranın altına düşmeyecek' dedi.
Reina katliamcısı IŞİD'lı terörist Abdulkadir Masharipov, ifadesinde Suriye'den gelen talimatla kendisine 'Şişli'de peygamber efendimize hakaret eden gazete var. Oraya git' dediğini anlattı.
Beşiktaş'ın futbolcusu Ricardo Quaresma, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın divan kurulunda kendisiyle ilgili yaptığı açıklamalarına cevap verdi.
Alman medyası NATO üslerinde görev yapan yaklaşık 40 Türk askeri personelinin Almanya’ya iltica başvurusunda bulunduğunu duyurdu.
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 1,5 ay önce Quaresma'nın avukatının kendisini aradığını ve oyuncunun Fenerbahçe'ye gelmek istediğini söylediğini, kendisinin ise bunu kabul etmediğini söyledi.