Yargıçlar Sendikası Başkanı Mustafa Karadağ, yargıya alımlarda yine tarikatların tercih edildiğini iddia etti.
Türkiye ekonomisi yılın üçüncü çeyreğinde yüzde 1,8 küçüldü. Ekonomi böylece 2009'un üçüncü çeyreğinden bu yana ilk kez daraldı.
TSK,El Bab bölgesinde yaşayan sivillere uçaklardan Arapça bildiri dağıtıldığını açıkladı.
AKP Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, Beşiktaş'ta düzenlenen bombalı saldırıların üzerinden saatler geçmesinin ardından yaptığı açıklamada, terörün son derece azaldığını iddia etti.
Siirt'in Şirvan ilçesindeki özel maden ocağında meydana gelen heyelanda toprak altında kalan son işçinin cenazesine ulaşıldı.
Dolar, uluslararası piyasalarda ABD Merkez Bankası faiz kararının beklendiği yeni haftaya 3.5031 lira ile başladı. Güne 3.6942 ile başlayan Euro, küçük oynamayla 3.7020’den işlem görüyor.
İstanbul Beşiktaş'taki bombalı saldırının ardından bir TV programına katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek 'Erdoğan’ı, beni, bakanları Allah koruyor' dedi.
Alman Dışişleri Bakanlığı sayfasından yaptığı açıklamada Türkiye'ye dair taziye dileklerinde bulundu.
Beşiktaş'taki bombalı saldırıyı PKK ile bağlantılı TAK üstlendi. Saldırının Emniyet’in 3 Kasım’da yaptığı terör saldırısı uyarısından sonra yapılması, dikkatleri istihbarat zafiyetine çekti.
Beşiktaş İnönü Stadı önündeki bombalı saldırıda hayatını kaybeden Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Berkay Akbaş’ın babası Salim Akbaş, 'Bu kadar ucuz bu kadar basit… Ben istemiyorum oğlum şehit olsun. Oğlum katledildi' diye konuştu.
İstanbul, Ankara, Adana, Manisa ve Mersin'de HDP'nin il ve ilçe yöneticilerine yönelik operasyonlarda 118 kişi gözaltına alındı.
AKP Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin, yeni anayasa paketinin kabul edilmesinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yardımcısı olacağını öne sürdü.
Mısır'ın başkenti Kahire'de Kıptilere ait bir katedralde meydana gelen patlamada 20 kişinin öldüğü, en az 35 kişinin yaralandığı açıklandı.
İstanbul Beşiktaş'ta yaşanan bombalı saldırılarda hayatını kaybedenlerin isimleri belli oldu.
Spor Toto Süper Lig'in 14.haftasında Galatasaray Gaziantepspor'u 3-1 mağlup etti.
Beşiktaş'ta meydana gelen hain terör saldırısında yaralanan bankacı Selin Çelik hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, dün akşam Beşiktaş'ta meydana gelen terör saldırısını lanetleyerek, saldırıları yapanların amaçlarına asla ulaşamayacağını vurguladı ve terörsüz bir Türkiye'de huzur içinde yaşamak istediklerini söyledi.
Bursa’da koruma altındaki kızların kaldığı yurtta 4 kızın bileklerini keserek intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi.
Batı Afrika ülkesi Nijerya'da bir kilisede çatının çökmesi sonucu en az 160 kişi hayatını kaybetti. Şu ana kadar 160 cesedin bulunduğu sayının 200'e yakın olduğu belirtiliyor.
CHP'liler ve vatandaşlar Türk bayrağı ile patlamanın olduğu olay yerine karanfil bırakmak için geldiler... Bombanın patladığı alana gelen bir grup provokatör CHP'lilere saldırdılar...
Beşiktaş'taki terör saldırısının ardından İstanbul'da güvenlik toplantısı yapıldı.