Türk Kızılayı yetkilileri, Kayseri'deki saldırının ardından acil müdahalelere bakan hastanelerin kan bağışı için meşgul edilmemesini isteyerek, kan stokunun yeterli olduğunu bildirdi.
İçişleri Bakanlığı, OHAL kapsamında belediye, belde belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve il genel meclisi üyelerinin izin almadan, yurtdışına çıkamaması uygulamasının kapsamının genişletildiğini açıkladı.
Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Kayseri'deki terör saldırısıyla ilgili açıklama yaptı. Saldırının geçen hafta Vodafone Arena yakınındaki bombalı saldırıya benzediğini söyledi.
Genelkurmay Başkanlığı Kayseri’deki patlamada, 13 askerin şehit olduğunu, 48 personel’in de yaralandığını açıkladı.
Yaralı asker dün sevk edildiği Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
57 ilde başlatılan eş zamanlı operasyonda, aralarında ByLock kullanıcılarının da bulunduğu 530 rütbeli asker hakkında gözaltı kararı verildi
Kayseri'de meydana gelen patlamanın ardından yaralılar için son dakika kan anonsu yapılıyor. Kayseri Valisi Süleyman Kamçı da 'Kan ihtiyacı var' açıklaması yaptı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'de Erciyes Üniversitesi yakınlarındaki patlamayla ilgili olarak Genelkurmay Başkanı Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'dan bilgi aldı.
AKP Kayseri Milletvekili İsmail Temel, Kayseri'de Erciyes Üniversitesi kampüsü önünde bu sabah meydana gelen patlamada 9 kişinin yaşamını yitirdiğini söyledi.
Başbakan Binali Yıldırım, anayasa değişikliğine ilişkin,'Bu anayasanın arkasında 316 imzası olan, AKP olacak. Uzlaşarak ülke sorununu çözmede, siyaset üstü anlayış gösteren MHP olacaktır' dedi.
ABD Başkanı Barack Obama, ''Suriye'deki 'enkaz' için kendimi 'biraz' sorumlu görüyorum. Ancak doğru adımları attık'' dedi.
AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, 'Bizde 316 tane Recep Tayyip Erdoğan var. Biz biliyoruz ki Menderes, Demirel, Türkeş, Erbakan ve Özal da başkanlık sistemini bu ülkenin menfaati olarak ifade ettiler' dedi.
RTÜK, Başbakanlık tarafından Kayseri'de meydana gelen patlamaya ilişkin geçici yayın kısıtlaması getirildiğini bildirdi.
Kayseri'de Erciyes Üniversitesi önünde, içinde çarşı iznine çıkan askerlerin bulunduğu bir halk otobüsünde patlama meydana geldi.TSK'dan yapılan açıklamada 13 askerin yaşamını yitirdiği, 48 askerin yaralandığı belirtildi.
İstanbul Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürü ilçedeki öğrencilerin yılbaşı kutlamaması için genelge yayımladı.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın damadı Selçuk Bayraktar’ın teknik müdür görevini yürüttüğü Baykar Makina'ya 6 adet İHA için 36 milyon 77 bin dolar ödenmiş.
Beki İkala Erikli cinayeti şüphelisi ilk ifadesinde, yazarın kitaplarını okuduktan sonra akli dengesinin bozulduğunu ileri sürerek 'Kitaplarında melekelerden bahsediyordu. Ne meleği, kendisi bir şeytan. Başkalarına zarar vermesin diye öldürdüm' dedi.
Almanya’da Federal Savcılık tarafından yapılan açıklamaya göre, Almanya’da yaşayan Kürtlere ilişkin bilgileri Türk istihbarat birimlerine aktardığından şüphelenilen bir kişi Hamburg polisi tarafından gözaltına alındı.
Başkanı olduğu Oyuncular Sendikası’nın 'Bu Sette Çocuk Var' adlı kampanyası sürerken, rol aldığı diziye bir bebeğin dahil edilmesine tepki gösteren Meltem Cumbul, setten ayrıldı.
Beşiktaş'taki bombalı saldırıda yaşamını yitiren Berkay Akbaş'ı ablası Selin Akbaş anlattı: ‘Kader, şehit’ denilmesi kolaya kaçmak. Ve bu beni kahrediyor. Kardeşimi sadece tesadüfen oradan geçmesi yüzünden katlettiler.
İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, Maçka parkında geçtiğimiz cumartesi akşamı meydana gelen bombalı saldırıda kendini patlatan teröristin Burak Yavuz olduğunu tespit etti.