Genel Sağlık-İş Genel Başkanı Zekiye Bacaksız, Cumhuriyetin ilanın 93. yıldönümünde bir kutlama mesajı yayınladı.
Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın kaybolmasından sonra canlı yayında suçunu itiraf eden Himmet A.'nın, Irmak'a tecavüz ettiği, ardından eliyle boğduğu Adli Tıp raporuyla da kesinleşti.
Merkez Bankası’nın 2016 yılı enflasyon tahmini yüzde 7.5. Buna göre, SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin ocak zammı yüzde 3.73 olacak...
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Farklı bir güvenlik konsepti içinde olduğumuzu Sayın Cumhurbaşkanımız aziz milletimize duyurdu' dedi.
Devlet Güvenlik Mahkemeleri’ni kapatmakla övünen AKP, yeni 'Terör Mahkemeleri' kurmayı sürdürüyor. HSYK 'Terör' kapsamına giren suçlara bakan ağır ceza mahkemelerindeki iş yükü nedeniyle 9 yeni ihtisas mahkemesi daha görevlendirdi.
Barcelona'nın dünyaca ünlü Arjantinli yıldızı Lionel Messi, Arda Turan ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Mehmet Dişli'yi Genelkurmay karargahında tutan irade, darbeye ortam hazırlayan siyasi iradedir.
CHP Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, yayınladığı mesajda 'Cumhuriyet rejimi, Atatürk'ün çağdaş, laik, demokratik ve sosyal hukuk devletini gerçekleştirme inancının temel dayanağıdır.' dedi.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı coşkulu etkinlikler ile kutlayan Karşıyaka Belediyesi, sahilde bulunan Nikah Sarayı’nın adını ‘Zübeyde Hanım Nikah Evi’ olarak değiştirdi.
Muhalefet kulisindeki mareşal üniformalı Atatürk tablosunu kaldıran Meclis yönetimi, Savarona yatında rakı eşliğinde yemek yediği tabloyu da kaldırdı.
Sigara bağımlılarının akciğerlerini temizlemeye yardımcı olan 'mucize' bir karışımın formülü var...
Birleşik Kamu-İş Genel Başkanı Hasan Kütük yazılı olarak yaptığı açıklamada, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nda köklü değişiklik hedeflenerek kamu emekçileri siyasi iktidara bağlanmak istendiğini belirtti.
Kara ve Deniz Kuvvetleri Komutanlıklarından 195 personel ihraç edildi.
O Ses Türkiye'de jüri üyelerinin aldıkları ücretler dudak uçuklatıyor...
CHP Balıkesir Milletvekili ve PM Üyesi Mehmet Tüm Cumhuriyet bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı.
Şii Haşdi Şabi milisleri, Musul’un batısının IŞİD’den temizlenmesi için saatler ya da günler içinde operasyona başlayacaklarını açıkladı.
Marmaris’teki bir liseye bu yıl başlayan öğrencilere etek satılmaması için esnafın uyarıldığı iddia edildi. Bir esnaf, ''Bize 'sipariş vermeyin' dendi. Satışı durdurduk'' dedi. Okul idaresi iddiaları reddetti.
CHP Antalya Milletvekili Dr. Niyazi Nefi Kara, Cumhuriyet’in ilanının 93. Yıldönümü nedeniyle bir basın açıklaması yayınladı.
Ziraat Türkiye Kupası'nda eleme maçları tamamlandı ve gruplarda mücadele edecek 32 takım takım belli oldu...
Gazeteci Taştekin, Erdoğan’ın açıklamalarının ülkeyi savaşa çekme riskini artırdığını söyledi.
Sosyal Güvenlik Kurumu'nun 31 il müdürü değişti.