Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından düzenlediği basın toplantısında, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.
Güneş Erzurumluoğlu... 20 yaşında… Katiller… Suruç’ta bacaklarını aldılar ama gülüşünü çalamadılar.
CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un boşaltılan askeri alanlar ile ilgili bir basın toplantısı düzenledi.
Sözcü yazarı Zeynep Gürcanlı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, FETÖ soruşturmalarında yaşanan mağduriyetlerin araştırılması için partisinde kurulan komisyonu denetlemek adına isimsiz ihbarda bulunduğunu iddia etti.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muğla Eski Milletvekili Prof. Dr. Gürol Ergin için TBMM'de düzenlenen cenaze törenine katıldı
Türk-İş araştırmasına göre, açık sınırı 1.386 TL, yoksulluk sınırı ise 4 bin 515 TL oldu.
Bursa'da metroda kadın yolcuya 'Şortlu kadının başına gelenleri biliyorsun, hala konuşuyorsun. Kes lan sesini' diyen 60 yaşındaki M.A ifadesinin alınması ardından serbest bırakıldı.
Mardin'in Kızıltepe ile Derik ilçeleri arasında asker ve korucuları taşıyan minibüsün geçişi sırasında, PKK'lı teröristler daha önce yola yerleştirdikleri patlayıcıyı bu sabah infilak ettirmesi sonucu 3 asker şehit oldu, 4'ü köy korucusu 7 güvenlik görevl
Yaz aylarında astronomik fiyatlarla yapılan trafik sigortası poliçelerinin iptal edilerek araçların yeniden sigortalanması mümkün hale geldi. Temmuzda bin liraya yapılmış bir sigorta şimdi 600 liraya yapılacak.
CHP İstanbul Milletvekili ve PM üyesi İlhan Cihaner, son dönemde parti içinde de sıkça eleştirilen ve tartışmaların odağında bulunan CHP'li Beşiktaş Belediyesi ve Belediye Başkanı Murat Hazinedar hakkında yazılı bir açıklama yayınladı.
İstanbul Kadıköy'de iki gün önce ‘Laikliği kazanacağız’ bildirisi dağıtırken polisin sert saldırısı sonucu gözaltına alınan HAZİRAN üyeleri, adliyeye götürülmek üzere sağlık kontrolünden geçirildi.
AKP'li 12 milletvekilinin Pensilvanya'da yaşayan Fethullah Gülen'i ziyaret fotoğrafı ortaya çıktı. 2012'deki bu ziyaretin, Erdoğan'ın dershane ve MİT krizi nedeniyle ‘cemaat'le kavga ettiği dönemden sonra gerçekleşmesi de dikkat çekti.
Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili ve KİT Komisyon Üyesi Ömer Fethi Gürer, Kentlerde modernleşme adına yapısal dönüşümünün tarım arazilerinin de önemli ölçüde yitirilmesine neden olduğunu dile getirdi.
15 Temmuz Şehitler köprüsünden atlayan kişi yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Öğrenciler kayıt ve sonrasına ilişkin YÖK’ün açıklamalarıyla üniversitelerin açıklamalarının birbirini tutmadığından şikayet ederken, sürecin başından beri mağduriyetlerin takipçisi olan CHP Bursa Milletvekili Dr. Ceyhun İrgil’den bir açıklama geldi.
1991’deki OHAL kararnamelerinin iptali için oy kullanan AYM üyesi: KHK’lerin OHAL’le sınırlı olması gerek. Sınırların aşılıp aşılmadığını denetleyecek AYM’dir. AYM’nin elinde 1991 içtihadı var. İsterse esastan inceler, tam ya da kısmen iptal edebilir.
Mardin'de PKK'lı teröristlerin yola tuzakladıkları patlayıcıyı askerleri ve korucuları taşıyan sivil aracın geçişi sırasında infilak ettirmesi sonucu 2 güvenlik görevlisi şehit oldu, 8 güvenlik görevlisi yaralandı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı iç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, ancak ülke genelinde mevsim normallerinin altında seyretmeye devam edecek.
Mardin’de 10 çocuklu Akyüz ailesinin 21 yaşındaki kızı Ayşe Akyüz’ün cesedi evlerinin yakınında bıçaklanıp boğulduktan sonra bir ahırda kolonya dökülüp yakılmış olarak bulundu. Jandarma aile fertlerini gözaltına aldı.
İstanbul'da yaşayan IŞİD militanı El Muhammed El Kurdi: Türkiye Cerablus’a girdiği zaman IŞİD hiçbir direniş göstermeden geri çekildi. IŞİD’in çekilmesindeki en büyük sebep, Özgür Suriye Ordusu’nun, YPG ile savaşmasını sağlamaktı.
MİT, 'FETÖ’cülerin iletişim sistemi Bylock programını kullanan 53 bin kişilik listenin ardından 20 bin kişilik yeni bir liste belirledi. Bylock sistemine girdiği saptanan 479 hâkim ve savcı olduğu iddia ediliyor.