3 - 9 Ekim haftalık burç yorumlarınız...
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in 'Lozan'da kaybedilen adalar'a ait diyerek paylaştığı harita bir turizm şirketinin feribot güzergahı çıktı.
Trafik sigortası düşsün diye yapılan düzenlemeler işe yaramadı. Ağustos’ta 613 lira olan ortalama poliçe fiyatı, Ekim’de 663 liraya çıktı.
Hakkari'nin Yüksekova İlçesi Dağlıca yolu üzerinde bulunan Kamışlı Köyü Geçkan Bölgesi'nde askeri aracın geçişi sırasında, PKK'lilerin yola döşediği el yapımı patlayıcıyı inflak ettirmesi sonucu 2 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı.
Eylül ayı enflasyon rakamları açıklandı. Tüketici fiyatları Eylül ayında yüzde 0.18 arttı, yıllık enflasyon yüzde 7.28. Beklenti yüzde 8 olması yönündeydi.
Beşiktaş Ihlamur Parkı Dayanışması, anıtsal nitelikte ağaçların bulunduğu parka inşaat yapılmaması için aylardır yürüttüğü direnişi kazandı.
Macaristan'da dün yapılan referandumda, oy kullananların yüzde 98'i Avrupa Birliği'nin ülkeye 2 yıl içinde 1.294 mülteci yerleştirmesi planına hayır dedi. Ancak yüzde 50'lik katılım oranına ulaşılamadığı için referandum sonucu geçerli olmayacak.
Hürriyet'ten Cansu Çamlıbel eski Başbakan Mesut Yılmaz'a 15 Temmuz ve sonrası ile ilgili konuştu.
Enver Aysever; Sözgelişi bugün Gülen’e sövmenin yaptırımı yok. O halde oradan muhaliflik kolay. Dün de TSK’ye sallamak bedavaydı. Demem o ki, tatlı su muhaliflerini alkışlayan okurların/izleyicilerin suçu da az değildir.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çankaya Belediyesi tarafından yaptırılacak Zülfü Livaneli Sanat Merkezi'nin temel atma törenine katıldı.
Kolombiya hükümeti ile Farc arasında imzalanan ve dün halk oylamasına sunulan barış anlaşması, yüzde 50.24 oyla reddedildi.
Eğitim İş Sendikası'nın 1 Olağanüstü Genel Kurulu gerçekleşti. 3 grubun yarıştığı genel kurulda Yol Arkadaşları Grubu yönetime seçildi.
Etiyopya'nın Oromia bölgesinde güvenlik güçlerinin göstericilere ateş açması sonucu birçok kişi öldü ve yaralandı.
Etiyopya'nın Oromia bölgesinde güvenlik güçlerinin göstericilere ateş açması sonucu birçok kişi öldü ve yaralandı. Bazı göstericilerin polisin biber gazı kullanıp ardından ateş açması sonucu başlayan izdihamda ezilerek can verdiği belirtiliyor.
Gümrük Muhafaza ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda, kaçak olarak ülkeye sokulmaya çalışılan ve aralarında Türkiye'de henüz satışına başlanmayan 'iPhone 7'lerin de bulunduğu çok sayıda cep telefonu ele geçirildi.
Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Altındağ'daki Cemil Meriç Kültür Merkezi'nde düzenlenen AKP Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı.
Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry’nin telefon görüşmesinde Suriye’deki durumu değerlendirdikleri, Halep'teki durumun normale dönme imkanını ele aldıkları bildirildi.
Zeytinlikleri yok edecek tasarıya karşı TBMM’ye ulaşan yollara afişler asılacak.
Tarihinin en kötü yılını yaşayan turizm kenti Antalya'ya, bu yıl başından Eylül ayı sonu itibariyle havayoluyla gelen turist sayısı, geçen yıla göre yüzde 46.9 azaldı.
Soruşturmayı genişleten polis ekipleri silahların 2009 yılında iş makineleriyle ezildikten sonra toprağa gömüldüğünü belirledi.
Suriye tarafındaki IŞİD denetimindeki bölgelerden Kilis’e 3 katyuşa roketatar mermisi atıldı.