Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, ''Eğer bugün kıyamet kopacaksa yeryüzünde çocuklara karşı işlenen istismar suçlarından dolayı kıyamet kopar'' dedi...
Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Balıkesir'in Ayvalık Adası Cunda Adası Ortunç Koyu'nda dünyaevine girdiler.
Eski MHP Milletvekili Meral Akşener, MHP'de tartışmalara neden olan kongre sürecine ilişkin, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar ve Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan hakkında suç duyurusunda bulundu.
Çiftin nikah şahitliğini yapan isimler arasında 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar da yer aldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın Selçuk Bayraktar ile hayatını birleştirdiği düğün töreninden ilk görüntüler davetliler tarafından sosyal medyada paylaşıldı.
Türkiye'nin en büyük sulak alanlarından Kızılırmak Deltası'nın korunması için atlı jandarma timleri göreve başladı.
DİSK Genel Başkanı Kani Beko, Çiğli Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Dost Cam fabrikası'nda DİSK’e bağlı Cam Keramik-İş’e üye oldukları gerekçesiyle işten atıldıkları iddia edilen 117 işçinin 44 gündür süren eylemine destek verdi.
AB Bakanı Bozkır, AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Haber'in sözleriyle ilgili, "AB'nin bu Alman Büyükelçisi, 'Alman gibi ve Türk gibi' derken ne kastettiğini Türk milletine açıklamalıdır." dedi.
Nevşehir’de 82 yaşındaki bir şahsın parkta oyun oynayan bir ilkokul öğrencisini taciz ettiği iddia edildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar'ın nikahı nedeniyle davetli trafiği yaşandı.
Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor'a 7-0 mağlup olan Trabzonspor bir sezonda 17. mağlubiyetini alarak tarihi bir rekora imza attı.
Antalya’da şizofren olduğu öne sürülen amca bıçakla yengesini öldürdü, yeğenini de yaraladı.
"Biz yarın oradayız. Yarın saat 10.00'da aday arkadaşımla birlikte, beraber, aynı anda Anadolu Oteli'nin orada olacağız"
Diyanet İşleri Başkanı Görmez, dünyanın kendisine son çağda yeni bir eğlence türü bulduğu ve kötülüklerin hızı ile etkisini artırdığını vurgulayan Görmez, "Bir sosyal medya ilmihaline ihtiyacımız var" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve ailesi ile birlikte düğünün yapılacağı Halkalı Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi'ne helikopterle gitti.
Her bir CHP’linin canı, kanı pahasına Cumhuriyet rejimini koruyacağının altını çizen CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, AKP İl Başkanı Fikret Yeni’nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik sözlerine sert tepki gösterdi.
AĞRI’nın Diyadin İlçesi'nde yaşayan 50 yaşındaki Kamile Y., maddi sıkıntılardan dolayı elinde bıçakla caminin minaresine çıkarak intihara kalkıştı.
TBMM Başkanlık Divanı Üyesi CHP Adana Milletvekili Av. Elif Doğan Türkmen; Maliye Bakanı Naci AĞBAL’ın makam olarak kullandığı Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü Binasındaki asansör sorununu TBMM gündemine taşıdı.
Nobel Ödüllü Türk bilim insanı Sancar, "Kanserin en büyük sırrı, sigara içmemektir. Sigara içerseniz DNA onarımı başa çıkamaz, kanser olursunuz." dedi.
PKK'ya yönelik operasyonun devam ettiği Nusaybin'de bazı okul ve camileri karargah gibi kullanan teröristler, güvenlik güçlerinin yaklaşması üzerine buraları ateşe verip patlayıcı tuzaklayarak kaçtı.