Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'tan da İsmail Kahraman'ın laiklikle ilgili sözlerine 'Kendi görüşüdür' yorumu geldi.
Dışişleri Bakanlığı: Kırım Tatar Milli Meclisi'nin faaliyetlerinin yasaklanmasını teessüfle karşılıyor ve kınıyoruz
TBMM Başkanı'nın laikliğin Anayasa'dan çıkarılması gerektiği yönündeki açıklamalarına karşı İstanbul'da da eylem düzenlendi. Yüzlerce kişinin katıldığı eyleme polis saldırdı.
Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu ve bağlı sendikaları TBMM Başkanı İsmail Kahraman hakkında, 'Laiklik Yeni Anayasada Olmamalıdır' sözleri sebebiyle suç duyurusunda bulunarak 50 kuruşluk tazminat davası açtı.
Kayseri’de tarikat vakfı olan Safa Vakfı’na bağlı Merve Koleji’nin okul gezisinde öğretmen Okan Ç. 13 yaşındaki bir kız öğrenciye cinsel istismarda bulundu. Öğretmen, 12 Nisan günü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
GDO'lar zararlı mı değil mi tartışması sürerken, son olarak Forbes Dergisi'nde konu ile ilgili yayınlanan bir makaleye, Doç. Dr. Gökhan Günaydın'dan yanıt geldi.
CHP’li Ali Rıza Akyüz Başkan Topbaş’a sitem etti: Ankara’da oturanlar gelecek, Bakırköy’ü planlayacak, İstanbul’u planlayacak! AKP Grubu da Topbaş da ses çıkarmayacak, Olmaz öyle şey!
2016 yılı içerisinde Manisa genelinde yaşanan afetler nedeniyle üzüm bağlarının büyük zarar gördüğünü belirten CHP Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, Bakanlar Kurulu Kararıyla Manisa’nın afet bölgesi ilan edilmesi gerektiğini söyledi.
Davutoğlu: Hazırladığımız yeni anayasada laiklik bir ilke olarak yer alacaktır. Otoriter bir laikçilik değil özgürlükçü bir laiklik anlayışına yer vereceğiz.
Beyoğlu'ndaki evinde 5 Mayıs'ta ölü olarak bulunan müzisyen Değer Deniz'in öldürülmesi davasında mahkeme 18 yaşından küçük sanığı toplamda 45 yıl hapis cezasına çarptırdı.
Kastamonu Belediye Başkanı AKP'li Tahsin Babaş, 'Kastamonu'nun hiçbir yerinde, düğün salonları da dahil köçek oyunu görmek istemiyorum ve yasaklıyorum. Görürsek idari ceza uygulayacağız' dedi.
Kadıköy'de kadınlara yönelik tacizi önlemek isterken saldırıya uğrayarak öldürülen Bahadır Grammeşin cinayetine ilişkin bugün üçüncü duruşması görülen dava 8 Haziran'a ertelendi.
CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, Menemen CHP İlçe örgütü ziyaretinde Meclis Başkanı İsmail Kahraman’ın laiklik hakkında yaptığı konuşmaya sert yanıt verdi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, bugün saat 14:00'de Genel Merkez'de basın toplantısı yapacak ve MYK gündemini kamuoyu ile paylaşacak.
MEB tüm imam hatip velilerine 'ahlaki eğitim' verilmesini istedi. Seminerlere katılmayan veliler evlerinde ziyaret edilecek.
Sinop’ta nükleer santral işine girmek isteyen EÜAŞ’ın termik santral sicili kazalarla dolu.
CHP İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, uyuşturucu madde bağımlılığının artmasına ilişkin TBMM Başkanlığı’na araştırma önergesi sundu.
Bakırköy Belediyesi’nin Sahilyolu Kennedy Caddesi üzerinde bulunan Bakırköy Belediyesi Tıp Merkezi 19 branşta hizmet vererek hastalara şifa oluyor.
Çekmeköy'de 'Sevimli Papatyalar Sübyan Okulu' isimli kaçak olarak işletilen anaokulunda görevli öğretmen bir çocuğu arkadaşlarına hedef göstererek dayak yemesine neden oldu.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Prof. Dr. Lale Karabıyık, hazırladığı kapsamlı eğitim raporunda, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitim sistemindeki aksaklıklar nedeniyle yaşadığı sorunları gözler önüne serdi.
Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Meclis Başkanı İsmail Kahraman'ın hakkında tazminat davası açacak.