Anadolu 3. Sulh Ceza Hakimliği, 10 yaşındaki Beratcan'ın ölümüne ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve serbest bırakılan annesi T.K. hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkardı.
CHP Hatay Milletvekili ve PM Üyesi Av. Mevlüt Dudu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ailesine tahsis edilen koruma sayısındaki artış görüntüsü üzerine bir soru önergesi verdi.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Karaman’da yaşanan tecavüz skandalının hükümetin sorumluluğunda olduğunu söyledi.
Dikili Kent Konseyi yürütme kurulu üyeleri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri bir araya gelerek, AKP hükümetinin kente mülteci kampı kurma kararından vazgeçinceye kadar demokratik hakları olan mücadele ve eylem kararı aldı.
CHP Kocaeli Milletvekili ve PM üyesi Haydar Akar AKP iktidarı ile birlikte ülkemizin maden ve taş ocağı cehennemine döndüğünü, 13 yılda 18.626 maden işletme ruhsatı ve 64 bin arama ruhsatının verildiğini belirtti.
HDK Eşsözcüsü ve HDP İzmir Milletvekili Ertuğrul Kürkçü, Başbakanlığa verdiği soru önergesinde yeni bulgular ışığında Türkiye ile IŞİD arasında gerçekleştirildiği iddia edilen petrol ticaretini sordu.
CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, geçtiğimiz günlerde Eğitim Bir Sen genel başkan yardımcısı Atilla Orçum’un kullandığı ifadeleri TBMM gündemine taşıdı.
Adliye önünde açıklama yapmak isteyen avukatlara polis saldırdı. Avukat Zeycan Balcı Şimşek’in beli kırıldı.
CHP Bursa Milletvekili Anayasa Komisyonu Üyesi Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Türkiye’nin 5. büyük doğal gölü olan İznik Gölü'nde yaşamı tehdit eden unsurların belirlenmesi amacıyla Meclis Araştırması istedi.
Karaman'da ortaya çıkan, 10 çocuğa yönelik taciz ve tecavüz iddiaları bir kere daha çocuğun korunmasını gündeme getirdi.
Konya'nın Ereğli İlçesi'nde sabah saatlerinde başlayan ve öğle saatlerine kadar devam eden koku paniğe neden oldu.
Adalet Bakanı Bozdağ, Twitter’dan ‘We love Erdoğan’ etiketinin kaldırılmasını ‘Cumhurbaşkanımıza karşı yürütülen küresel operasyonunun bir yansımasıdır’ diye yorumladı.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, MİT TIR’larının durdurulmasını haber yaptıkları için gazeteciler Can Dündar ve Erdem Gül’ün yargılanmalarının Türkiye’nin ayıbı olduğunu söyledi.
TTB Merkez Konsey üyesi Dr. Fatih Sürenkök’ün Güneydoğu illerindeki sokağa çıkma yasakları ile ilgili açıklamada bulunduğu için açığa alınmasına İstanbul Tabip Odası’ndan açıklama geldi.
Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, Kırlangıç Bisiklet Kulübü ve Medicana Hospital işbirliği ile küçük büyük yaklaşık 50 bisikletli, kalp sağlığı için pedal çevirdi.
Fenerbahçeli Gökhan Gönül'de yasaklı madde bulunduğu haberinin ardından flaş gelişmeler yaşanıyor...
Şanlıurfa’da, oto elektrikçi İsmail B., iddiaya göre alkol aldığı sırada 155 Polis İmdat hattını arayarak, Cumhurbaşkanı, Başbakan ve devlet büyüklerine hakaret edince gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Ankara Akay Kavşağı’nda, içerisinde bomba olduğu ihbarı üzerine bir özel halk otobüsü durduruldu.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke MYK gündemine ilişkin basın açıklaması yaparak gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Diyarbakır’da 16 yaşındaki N.B.’yi kaçırarak dövdüğü ve cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle yargılanan S.A’nın cezası önce indirildi, sonra ertelendi.
Manisa genelinde yaşanan don nedeniyle bağları zarar gören çiftçilerle görüşen CHP Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, çiftçinin zararının karşılanmasını istedi.