Berkin Elvan’ın ölümüne ilişkin soruşturmada 2 sene sonra gaz bombasını atan polisin kimliği belirlendi.
Kahramanmaraş'ta, terör örgütü IŞİD'e yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 12'si yabancı uyruklu 16 kişi tutuklandı.
TSK, Mardin'in Dargeçit ilçesinde bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada 3 askerin şehit olduğunu açıkladı.
Sivas'ta elektrikli battaniyeden çıkan yangında 93 yaşındaki Fatma Altun ile 6 yaşındaki torunu Muhammed Hüseyin yanarak, diğer torunu 4 yaşındaki Zeynep Altun ise dumandan etkilenerek hayatını kaybetti.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, gazeteciler Can Dündar ile Erdem Gül’e tahliye yolunu açan ‘hak ihlali’ kararını veren Anayasa Mahkemesi’ne sert eleştiriler yöneltti.
TBMM Genel Kurulu'nda hükümet adına söz alan Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, milletvekillerinin yemek için dışarda olmaları sebebiyle bir süre boş sıralara konuştu.
Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde, aynı odada kalan hastalardan Osman A. (49), aşırı horladığı için kızdığı Mehmet Ali Altun'u (48) boğarak öldürdü.
Tuzla Piyade Okulu'nun yanındaki balıkçı barınağının olduğu yerde, içinde 3 kişinin bulunduğu öne sürülen bir otomobil denize düştü.
Cumhuriyet Halk Partisi Havsa Kadın Kolları kısıtlı imkanları ile gençlerin eğitimine yıllardır destek veren başarılı çalışmalarına devam ediyor.
CHP Parti Meclisi üyesi ve Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer, Brüksel’deki temaslarında, yoğun olarak Emirdağlı vatandaşların uçuşların durdurulması şikayetleriyle karşılaşınca konu ile ilgili araştırma başlattı ve bir açıklamada bulundu.
CHP Trabzon Milletvekili Avukat Haluk Pekşen; hep başkalarına ithaf edilen şeylerin, bir gün herkesin başına geleceğini söyleyerek hukukun tartışılır hale getirildiğini ifade etti.
Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Dikili'de mülteci geri kabul merkezi yapılacağı iddaları ve İzmir Valisi'nin konuya dair tutumu hakkında bir açıklama yayımladı.
Danıştay 10. Dairesi, kamuoyunda '19 Mayıs' genelgesi olarak bilinen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına yönelik genelgeyi iptal etti.
CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Anayasa Mahkemesi’nin Can Dündar ve Erdem Gül’e ilişkin kararına dönük AKP’den yükselen seslere itiraz etti.
Seyhan Belediyesi’nin Atatürkçü Düşünce Derneği Adana Şubesi ile birlikte gerçekleştirdiği konferansın konuğu Gazeteci Banu Avar’dı.
Maltepe Belediyesi 'Kültür ve Sanatın Kalbi Maltepe' sloganıyla çalışmalarına devam ediyor. 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nü Maltepe’de, 6 gün sürecek ve birbirinden ünlü tiyatro gruplarının katılacağı 'Tiyatro Festivali' ile kutlayacak.
Gazeteci Merdan Yanardağ, ‘Kurucu Genel Yayın Yönetmeni’ olduğu Yurt’a icra memuru göndertip, haciz uygulattı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, CHP Bursa Milletvekili ve PM Üyesi Orhan Sarıbal ve CHP PM Üyesi Yıldırım Kaya’dan oluşan CHP Heyeti, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu ve Türk Eczacılar Birliği’ni ziyaret etti.
CHP Kırklareli Milletvekili Çevre Komisyonu Üyesi Vecdi Gündoğdu, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na Türkiye'de Kırklareli ili olduğunu hatırlattı.
CHP eski Milletvekili Durdu Özbolat’ın sahibi olduğu Yurt gazetesi, Kurucu Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ’ı hedef aldı.
İTÜ’de kafeterya yapılmak istenen yerin, yeşil alan olarak yeniden düzenlenmesine karar verildi.